Geyik Cafe

kedilerin sırtı asla yere gelmez. mutlaka dört ayak üstüne düşerler. o da peygamber efendimiz sırtını okşamış o nedenle gelmezmiş diye duymuştum. kedi gilleri seviyorum. çok güzel hayvanlardır. : )

tarlada değil ama amelelik yapıyorum diyebilirim :biggrin: ev hala inşaat halinde sayılır yavaş yavaş kendimiz yapıyoruz.

kedilere asla kıyamam ne öldürmesi :saskin

kedilerin sırtı asla yere gelmez. mutlaka dört ayak üstüne düşerler. o da peygamber efendimiz sırtını okşamış o nedenle gelmezmiş diye duymuştum. kedi gilleri seviyorum. çok güzel hayvanlardır. : )

tarlada değil ama amelelik yapıyorum diyebilirim :biggrin: ev hala inşaat halinde sayılır yavaş yavaş kendimiz yapıyoruz.

kedilere asla kıyamam ne öldürmesi :saskin

kedilerde ilgiç bir denge sistemi varmış o yuzden ayak ustüne düşerlermiş ama tabi bilim bunu diyyor dediğinizi bende duymuştum ondan kaynakaldığını söyleyenler de var ama kedi sonuçta dunya kurulalı beri var sonradan böle bir özelik almış omalsı biraz zor

ama biizm bir ara denek istediğimiz ilgiç bişi avrdı iki kediyi sırt sırta baglayıp yuksek yerden asagıya bırakcaktık ve nasıl düşeceklerdiye bakacaktık tabı ama kedileri sırt sıra baglamak mumkun olamdı :)

evet sizin en son boya badana ve catıyı yaptıgınız hatırlıyorum demek bu severde diş cephede sıva yapıyorsunuz :))

ŜĒƳƊĬĀŁĬ;5119593' Alıntı:
kedilerde ilgiç bir denge sistemi varmış o yuzden ayak ustüne düşerlermiş ama tabi bilim bunu diyyor dediğinizi bende duymuştum ondan kaynakaldığını söyleyenler de var ama kedi sonuçta dunya kurulalı beri var sonradan böle bir özelik almış omalsı biraz zor

ama biizm bir ara denek istediğimiz ilgiç bişi avrdı iki kediyi sırt sırta baglayıp yuksek yerden asagıya bırakcaktık ve nasıl düşeceklerdiye bakacaktık tabı ama kedileri sırt sıra baglamak mumkun olamdı :)

evet sizin en son boya badana ve catıyı yaptıgınız hatırlıyorum demek bu severde diş cephede sıva yapıyorsunuz :))

o beni de babamı da aşar :biggrin: bende yükseklik korkusu var yoksa denerdim(!) :tongue_smilie:

kapı pencere boyası bitti. onu ben yaptım bu gün 1. katın bir kenarına 3 metrelik duvar örüldü babam ördü ben ve annem de yanında amelelik yaptık iftara kadar. iftardan sonra da terasın elektrik tesisatını kardeşim döşüyor. işten geldikten sonra da onun bir kısmını yaptık. boatlar kablolar. :saskin bittiğinde gerçekten çok güzel olacak inşallah.

hayırlı olsun huzur içinde kulanmak nasip olsun

şaşırdım acıkcası şimdi siz 50 kg lik çimento tasıyorsunuz kum eliyorsunuz birde duvara elektirek boruları için kanal kazıyorsunuz valla hela olsun
ALLAH TAN yukseklık korkunuz avrda insaat işinde değilsiniz :) abla pekı hazı rustayı bulmusuz anahtar teslimi bir bina bize kaça mal olur :p

50 kiloluk çimentoyu tek kaldıramıyorum açıkçası :biggrin: ama 25 kiloyu rahat kaldırıyorum. açıkça söylemek gerekirse çok para gidiyor.

sonra devam edelim sahur vakti gidecek yoksa :saskin

ole ya bir sıfırdan yapmak daha ucuz ama var olanı değiştirmek bayabı masraflı iki sıfır bina parası gidiyor :)

size kolay gelsin

hoş geldiniz

nasıl olalım ramazanlık işte yasayıp gidiyoruz siz nasılsınız :p

rabbim kolaylık versin tahmınımce yarın sizi yogun bir gun bekliyor bence siz şimdiden yatın daha bir kamyon kum tasıyacaksınız :)

hayırlısı olsun

türkiyede ne düzgün yapıldıkı internette düzgün calıssın :)) hem bakın intenet bile artık yatmanızı isitiyor bence busese kulak verın :p

bu kadar insanı dinlemiyorsunuz sadece bir sesi dınlıyorsunuz hiç mantıklı değil :huh:

ve bu birielrdende kurtulamdık ve tanısamadık biri gelirdeki gıyabınıza konusuyorlar biri gelirderki hala erken yatama biri gelirderki yetiş cafede isyan var :)) :p

bence sizin basınızın üstünde altından bir çenber var biz göremiyoruz :melek yanı bu bir tek size has bir durum

digeri derken basında gumuşten cenber tasıyan melkelerdemı var bilmediğimiz :)

Geri