Geyik Cafe

ya ramzanda artan bir sinir var bole kımse kımseye katlanamıyor ramzandan mı kaynakalnıyor yoksa insanlar aclıgamı dayanamıyor sinirleniyor bende onlara bakıyorum ve görüğüm su ki ramzan sadece aclık uzerine kurlmu gibi analsılıyor yanı kalb kırmak veya birsinin kafasını kırmak oruca zarar vermıyor ve hepsine guzle dua ediyorum bene onlarda oluyorum aksam iftardada o ramzan tadını alamıyorum her yerde mukakka birileri birilerine küfrediyor razaman olmus inek şabanın arkadasının adı

iyi geceler usta baksana 2 güzel sözle yaranamıyoruz :001_smile: hoş sohbetler size..

söyledikleri güzel sözden çıkıyor themetaor. sohbete katılmak istersen buyur gel. ama yok dersen diyecek bir şey yok.

ŜĒƳƊĬĀŁĬ;5118655' Alıntı:
ya ramzanda artan bir sinir var bole kımse kımseye katlanamıyor ramzandan mı kaynakalnıyor yoksa insanlar aclıgamı dayanamıyor sinirleniyor bende onlara bakıyorum ve görüğüm su ki ramzan sadece aclık uzerine kurlmu gibi analsılıyor yanı kalb kırmak veya birsinin kafasını kırmak oruca zarar vermıyor ve hepsine guzle dua ediyorum bene onlarda oluyorum aksam iftardada o ramzan tadını alamıyorum her yerde mukakka birileri birilerine küfrediyor razaman olmus inek şabanın arkadasının adı

özellikle bu uzun günlerde oruç daha bir zor. açlık şekeri etkiliyor o da siniri : ) bir de sigara içiliyorsa üzerine de o geliyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun. biraz sabır da göstermemiz gerekiyor ama bu devirde sabır göstermek yok olmuş gitmiş.

Sahur Yemeğini Yiyince Üzerime Bir Ağırlık Çöktü Yavvv Ne Tatlı Uykum Geldi Vallayi :)
Bu Gün Bana Tatil Nasıl Olsa Bütün Gün Buradayın.
Ben Kaçar Herkese Hayırlı Geceler Efemm =) Yada Sabahlar :biggrin:

özellikle bu uzun günlerde oruç daha bir zor. açlık şekeri etkiliyor o da siniri : ) bir de sigara içiliyorsa üzerine de o geliyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun. biraz sabır da göstermemiz gerekiyor ama bu devirde sabır göstermek yok olmuş gitmiş.

amin insallah
öle valla abla

Sahur Yemeğini Yiyince Üzerime Bir Ağırlık Çöktü Yavvv Ne Tatlı Uykum Geldi Vallayi :)
Bu Gün Bana Tatil Nasıl Olsa Bütün Gün Buradayın.
Ben Kaçar Herkese Hayırlı Geceler Efemm =) Yada Sabahlar :biggrin:

güle güel abi ALLAH A EMANET OL hayırlı gecler

canınızın saglıgı ne olsun abla şükür olsun :)

iftarlık getireyim bize :)

insallah amin cümlemize

ya abla eskidendi buzdolabı yoktu evin altındakı kilerlerde saklarlardı meyveyı sebzeyı şimdi şükür olsun buzdolaparı var :)
buyrun iftarlıgınız ama ifradan once dokunmak yok :)

iftardan sonra da ben onu yemem ki :(

çikolata sevmiyorum :saskin

tatlı sevmediğim için zavallı kan şekerim yerlerde sürünür durumda :(

ozaman durun size guzel bişi getirecem ama kasıtlı değil gercekten hoşunuza gidecek bişi

burun iftarlıgınız

valla dogru nerden bildiniz ki :)

biri söyledi :tongue_smilie:

sadece tahmin ettim. bunu sevdiğimi biliyorsun. : )

teşekkür ederim. bak bu güzel bir iftarlık oldu. tabi suyla karnımı doyurmazsam :biggrin:

afiyet olsun ama bu iskenderi bu kadar degerli eden nedir merak ediyorum valla bence okadar güzel bişi değil :)

abla bende bunu anlamıyorum su ile doysanız bile yarım saat sonra oturun yemek yıyın :p

sizin hamur ürünlernizi sevmediğinzi ogrendık ama çikolatayıda ogrenınce baya bi sasırdım :) bu demek oluyor gonlunuz almak isteyen biri çikolata getirirse vay halıne

bilmiyorum. tadını seviyorum : )

yarım saat sonra değil de 12 gibi acıkıyorum o zaman bir şeyler yiyorum. ama bu sefer de sahurda fazla yiyemiyorum :biggrin:

tatlı türlerini sevmiyorum aslında nasıl olursa olsun. (sütlü tatlılar hariç onları yerim) şekeri, çikolatayı zoraki yiyorum. özellikle kan şekerim düştüğü zamanlarda. bir gün beni hastanelik edecek zaten :(

gönlümü almaya çikolata getiriyorsa beni tanımıyor demektir. :biggrin:

bende de şeker düşüyor bazen onemsemıyorum inceldiği yerden kopsun : )

ama bence bu ramzana has bir durum değil bence zaten siz bir kuş kadar bile yemek yemiyorsunuz ki yerseniz zaten seker falan dengeye girer RABBİM ACİL ŞİFA VE İŞTAH VERSİN

hani insallah olmaz olursa ben ne ile gelip gölünüzü alacagımı ogrendim :)

şeker düşüklüğü önemsenmeyecek bir konu değil. dikkat et kendine : )

inşallah öyle bir şey olmaz da şekere çikolataya ve ya iskendere gerek kalmaz :p

ben artık uyuyayım sabah oldu yine. kuşlar ötüyor. : ) sana şimdiden iyi uykular Allaha emanet ol

valla hisettiğim an zaten dunyam kararıyor ancak kendimi bir markete atıyorum bir iki çikoatayı kasaya gelmeden yiyorum :)

insallah diyelim

ey vallah abla sizde hayrlı gunler hayırlı uykular ALLAH A EMANET OLUNUZ RAZBBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN

Geri