Geyik Cafe

yok varız da gelen giden yok ki

hepniiz hayalet modundasınız nerden bilelim geldiniz mi gelemdiniz mi :))

en son mesajı ben yazdım biri gelip bişi dieycekki bende tekrar yaza bileyim :p

ee tabi muduresiz bi kafe düşünülemez siz olmasnız kim bizi uyaracak :)

burayı zimmetimize gecirsek patronun haberi olmaz valla okadar size guvenıyor :)
valla bişi yaptıgımız yok elflerden sinekte kalmamıs içerde sineklerle ugrasalım elflere şişt bile diyemiyoruz :p

hamdolsun ben iyiyim siz nasılsınız

bizim dostlarımız hep güvenilirdir seyid ali gözümüz arkada kalmaz hiçbir zaman ... burda da elf falan adı çıkacak cafenin :)::) yerin kulağı vardır

çıkmaz çıkmaz kent merak etme :melek :p

dost dediğin güvenilir olmalı : )

ben de iyiyim çok şükür yorgunum sadece :(

insallah hiç biri güveninizi kaybedecek bir şey yapmaz

abi dısarı çıkaramıyoruz ki abla hepsine yer vermiş adamlar yatıya kalıyorlar :)

bu gun çok yemek yemeişsinzi bence yorgunlugun sebebi o

elfler iyidir iyi :biggrin: kalsınlar bana haber taşıyorlar :tongue_smilie:

yok ya yiyemiyorum. :( yakında 40 kiloya düşeceğim :biggrin:

3 bardak su biraz yemek üzerine 2 bardak fanta içtim sonra da çay başka bir şey yemedim şimdiye kadar şimdi de açım. :(

Elf Değildir Onlar Kedidir Kedi Demedi Deme İpraham :biggrin:

sLm.a Ben geldim Bol muhabbetler dostlar..

Hadi ben kaçtım iyi akşamlar :durdurun

hoş geldin süleyman abi ben dedim kedidir ama bu kedilerin ayakları ters bir de 2 ayak üzerinde yürüyorşar :)

adamlara yan gözle baksak bizi oyaelar birde içimzie bade koyarlar :p

zayıflıyamıyorum diyenelre duyrulur baksınlarda örnek alsınlar :)

3 bardak su 2 bardak fanta çayın kaç bardak oldugunu yazmamışsınız onuda bir bardak hesaplasak zaten midede yer kalması mücize olur :)

kedi değiller :biggrin

midede yer kalmıyor işte. o nedenle de yemek yiyemiyorum :(

iyi akşamlar themetaor.

A.S. TheMetaor Ne Çabuk Geldin De Gidiyorsun Yavv :)
Dokuz Canlı Bu Kediler Mehmet Öl Öl Bitmiyor Yavvv :biggrin:
Peki Elf Olsun sonsuzluğa :)

önerim su ki vucut soguk suya hiç bir zaman doymaz ve gercekten ac karnına soguk su mide selameti içide iyideğildir oda sıcaklıgında bekletılmıs bir bardak su için ki zaten bir yudum aldıktan sonra daha da içmek istemesiniz ve susuzluk sorunu biter

ki oda sıkcalıgında bekletilmiş bir bardak su bendedeki birikmiş yagların atılamsınada katı yapıyormuş

ya davulcunun sesi gekiyor ama kendisi yoktu baktım motorlu davulcumuz vrmış ya :)

fazla soğuk su içemem zaten sıcak çayı da içemem. :biggrin: ama çok su kaybediyorum bir yudum kesmiyor malesef :biggrin: bu gidişle bende yakında et de kalmayacak ne yağı :biggrin:

biri bir yalan söylemiş 9 canlı diye siz de inanıyorsunuz :hadiordan

Ha Ha Motorlu Davulcu Mu Canafar Olmasın Mehmet :)
Bizim Dım Dımcıya Daha 35 Dakika Var Bizim Ki Dakik Dım Dımcı Yavvv :biggrin:

Kedilerin Sağı Solu Belli Olmas 9,10,11 Olabilir :)
Ayrıca Da Mübarek Hayvanlardır Peygamber Efendimizin Parmak İzlerini Taşıyorlar.....

fazla soğuk su içemem zaten sıcak çayı da içemem. :biggrin: ama çok su kaybediyorum bir yudum kesmiyor malesef :biggrin: bu gidişle bende yakında et de kalmayacak ne yağı :biggrin:

biri bir yalan söylemiş 9 canlı diye siz de inanıyorsunuz :hadiordan
abla tarladamı calısıyorsunuz ne yapıyorsunuz :blink: erkek olsanı diyecemkı çarsıya pazara cıkıyorsunuz ama oda yok :huh:

bu 9 canlılık kısmını denemış gibisiniz her halde tek seferde olmüşş :p

Ha Ha Motorlu Davulcu Mu Canafar Olmasın Mehmet :)
Bizim Dım Dımcıya Daha 35 Dakika Var Bizim Ki Dakik Dım Dımcı Yavvv :biggrin:

Kedilerin Sağı Solu Belli Olmas 9,10,11 Olabilir :)
Ayrıca Da Mübarek Hayvanlardır Peygamber Efendimizin Parmak İzlerini Taşıyorlar.....

abi ses vardı hızlıda gidiyordu merak eettım yola cıktım baktımkı adam motoruna arkasında calıyor kedine

kediler kuru iken çopk güzldirler ama ıslak olsunlar hiç bakıalcak gibi değilelr suya girip zayıflayan tek yaratık kedi

Geri