Geyik Cafe

bizdede ezan okuyor valla

Nusaybin'de Kalıyorum ben.

Saolasın Zebani Herzaman Örnek Aldığım Tek Yetkilisin :)

manigatör uzun zamandır ortalarda yok galiba. ya da ben denk gelmiyorum.

eskilerden pek fazla kimse kalmadı artık. magneta aklıma geldi :eek: photoshop moduydu yanlış hatırlamıyorsam artık hiç görünmüyor 7/24 de bir kaç defa konuşmuştuk.

eskiLerden suanda hatırLadıqım reac ben karma Zeytin (Lamagro) Revolation faLan... ama var yine giren pmLe konusuoruz bazen, bazen de msn...

ManigatoR Amerikaya gitti geLdi... seytan ya :) :) özLedim o büyük sıpayı da :laugh:

amerikaya gitti değişti yani :tongue_smilie: manigatörle sohbetim olmadı. pek tanıdığım söylenemez. herteldende bir konusunu hatırlıyorum. kızmıştım kendisine. :biggrin:

foruma ilk girdiğim zamanlar çok daha güzeldi sanki.

o da evlendi sanırım. o da kayıp.

evet pek muhterem geyık cafe sakınlerı yatma vaktı gelmiştir saygı sevgi ile kalın hayırlı sabahlar sizlere şimdiden iyi uykular insallah hepnız benı ruyanızda görürsünüz :))) :durdurun ALLAHA EMANET OLUN

Güzel bir konuya temas ettiniz.Hocuspocus tan haberi olan var mı ?..:sigara:

arada msnden konusuyoruz...

amerikaya gitti değişti yani :tongue_smilie: manigatörle sohbetim olmadı. pek tanıdığım söylenemez. herteldende bir konusunu hatırlıyorum. kızmıştım kendisine. :biggrin:

foruma ilk girdiğim zamanlar çok daha güzeldi sanki.

o da evlendi sanırım. o da kayıp.

eskiden ortam cok daha farklıydı... o ortamı tekrar yakalamak cok zor sanırım : ) hem forum ortamı ve havası hemde yönetimin ayrı bi ortamı havası vardı...

iç çekiyorum hatırladıkca : )

yönetimi bilmem ama forum gerçekten farklıydı. tartışmalarda bile farklı bir düzey vardı. bir kaç kişi hariç genelde tartışmayı bilen kişilerdi. arada çok sivriler çıkmıyor değildi. :biggrin:

yönetimi bilmem ama forum gerçekten farklıydı. tartışmalarda bile farklı bir düzey vardı. bir kaç kişi hariç genelde tartışmayı bilen kişilerdi. arada çok sivriler çıkmıyor değildi. :biggrin:

asLında forumda blog türü bişi olsa Dark blog eklese [duy sesimi Dark AngeL :001_cool:] herkes düşündüqünü yazsa eskiLere gidiLse eminim yazılcak cok sey var : )

yönetime yaz daha kolay duyurursun sesini :biggrin:

o blog olayını bildiğim söylenemez açıkçası. ama eskilerden konuşulacak konular çok vardır mutlaka.

eskiler neden girmiyorlar onu çözmek zor. bu kadar mı koşuşturma içindeler?

sellam millet nerdesiniz

kım kacmıs ki :huh:

yok ya ben kacarmıyım hiç çay demelyıp getirmeye gittim :)

Geri