Geyik Cafe

ee Millet Online Oyun Oynuyormusunuz Ben knıght Online Oynuyorum Edana Serverinde 80 lvl rogueyim.

ŜĒƳƊĬĀŁĬ;5117670' Alıntı:
ilhan abi burada olmadıgında abla sorumlu oda şimdilik burda değil demek buradan ben sorumluyum bir geyık cafe calısanı olrak :))

kim burda değil :huh: :p

ben ole oyunları pek sevemem hakındada pek bilgim yok

bana bu işin sırrını ogretın burda olmadan burada konusulanları nasıl duyuyorsunuz ? :)

sizin gonul gozunuz acık bede de oluyor ama bu kadar değil arada işte bazı bazı :huh:

12:00'dan Sonra Vampirella Oluyor Unutmayalım Isırır Sonra Bizi sonsuzluğa Gece Gece Sahur Yemeği Olmayalın :)
Demedi Deme İbrahim :biggrin:

biri bana kalk git bak diyor. :saskin diğer odada oturuyordum kalktım geldim :saskin

abla beni bu biri dediğiniz vatandaşla tanıstırırsanız cok mutesekır olurum :thumbup:

korkutmayın benı ben çok kucugum :p

Aha abla gelmiş İşte Dediğiniz Patron Bumuydu Abla Saygılar:)

ŜĒƳƊĬĀŁĬ;5117690' Alıntı:
abla beni bu biri dediğiniz vatandaşla tanıstırırsanız cok mutesekır olurum :thumbup:

korkutmayın benı ben çok kucugum :p

korkma korkma ben burdayım sana zarar veremezler
tjv2rixmxn.gif
:p

o biriyle ben de tanışmadım. :huh: kendi kendine gelip gidiyor. :p

Aha abla gelmiş İşte Dediğiniz Patron Bumuydu Abla Saygılar:)

saygı bizden. patron ben değilim kent55 ben onun ortağıyım :tongue_smilie:

Susturamassın Beni Durduramassın Beni Bu Sözü Sanki Bir Yerden Hatırlıyon Gibi :biggrin:
Bant Getir Sonsuzluğa Yalnıs Vege Olsun Yavvv :)

vege olmazsa olmaz mı :huh: :biggrin:

Adamlar Nasıl Bant Yapmış İse On Numara 2 Tanesi Anca Keser Beni :biggrin

ey vallah abla :melek

yanlız cahılıgıma verin bu vege nedir ?

Saolasın abla Ben 3 yıldır Bu forum'dan Alıntı Yapıyorum Sizin Emeğinizde Geçmiştir Bana Allah bu Siteyi Başımızdan Eksik etmesin. Tam koskocaman 3 yıldız En cok Known 'dan Alıntı Yapıyodum Keske Oda burada Olsa Onada Teşekkür Etsem Alıntı Kötü Birşeydir Ama Ne yapalım. :(

anladım ey vallah

badın markasıda mı var diyesim geldi birden hiç dikkat etmem valla

sen de paylaşırsın gogo_72

seni tanıyor olma ihtimali var mı acaba :eek:

satın aldığımız her şeyi bir firma ürettiğine göre seydiali var tabi ki. gerçeği söylemek gerekirse ben de markasına hiç bakmam ama google sağolsun hemen söylüyor :biggrin: azıcık kopya çektim :utan :p

hoşgeldin doktor. : ) bir kaç gündür yok muydun :eek:

sahur vakti gelirim sonra : )

sen de paylaşırsın gogo_72

seni tanıyor olma ihtimali var mı acaba :eek:

satın aldığımız her şeyi bir firma ürettiğine göre seydiali var tabi ki. gerçeği söylemek gerekirse ben de markasına hiç bakmam ama google sağolsun hemen söylüyor :biggrin: azıcık kopya çektim :utan :p

hoşgeldin doktor. : ) bir kaç gündür yok muydun :eek:

Kurnaz Seni :biggrin:
Biras Siyasetçi Olacan seydiali Çaktırmayacan Herşeyi Yavvvv :)

Geri