Geyik Cafe

Amin inşallah : )

trt3 de avrupa yüzme şampiyonası var seçtikleri müzikleri seviyorum izlemesem de keyifli tavsiye ederim

uzun süredir çok nadir televizyon izliyorum. müziğe gelince işimden dolayı sese o kadar doldum ki evde kesin sessizlik arıyorum. :saskin müzik bile dinleyemez oldum artık. :biggrin: tavsiyen için teşekkür ederim : )

ŜĒƳƊĬĀŁĬ;5110405' Alıntı:
hayatımda bu kadar hor görülmedim teessüflerimi bildirirm hahaha :))))

Bayan da cevaben der ki ;"-O mahrem suratınıza bir sille-i osmaniye nakşedersem sekte-i kalpten terk-i hayat edersiniz..."

valla tokat atsa bu akdar adama komaz :))))))

adam hak etmiş ama. o dönemde kızın karşısına geçip bunları söylemek doğru sayılmaz bir de kız istemiyorsa sonuç gekildeki gibi olur :biggrin:

hor görülmek mi :saskin aşkolsun o kadar isyanlarına rağmen hala buradasın. üstelik dostlar arasında çayın yemeğin önemi mi var

87FF152E448DB5FEF6D815867890C6.jpg
87FF152E448DB5FEF6D815867890C6.jpg

vinelisoda.jpg
vinelisoda.jpg

buyrun afiyet olsun. :p

bu gün internetim çok yavaş ya :(

tesekur edrim abla

ama unutmayınkı benım isyanalrım buranın tadı tuzu :)) gerci artık isyan yok isyanra tövbe ettim :durdurun

ahaha bugün de karşısına geçip böyle bir teklif yapılmasının hoş olmadıgını düşünüyorum :) direk tacize giriyor birkaç defa başıma geldi sayelerinde en uzun yoldan evime gitmek zorunda kalmıştım...

teşekkürler : ) görmeyeyim ben yaaa dolaba yönelmeme neden oluyor

dest i izdivac değil ki zevc-i izdivac istemis adam acık ve net ama bayan osmanlı ahlakı ile yetiştiği için cabı gereken sekilde ama bence dam o tokatı yemelı yanı peşinden koşmalı o dilberi rananın :)))

bir de olsun saatlerimi harcamıitım bastırmak için ya :saskin ama sonunda galip geldim :biggrin

bu devirde her şey çok farklı dr.yaramaz. insanlar kendilerini aşmış durumdalar(!) :biggrin: fazla ısrarcı olunduğunda taciz sınıfına giriyor orası doğru. : )

galip geldiniz ama ben savastan cekıldıgım için unutmayın istersenız

hata bir hikaye analtayım

istanbul fethi sırasında sehirin düştügü 2. mehmet de soylenır mehmet de bir an boş bulnup bunu ben yaptım demiş arkasında duran aksemsedinde mehmet di hitaben kendine gel saygız sen mi aldın yoksa su akrsı tebde olanalrmı aldı koca istanbulu demiş mehmet şöle hocasının gösteerdiği tepeye bakınca yaptıgı hatayı anlamıs ve tövbe etmiş hata yaptım demiş çünkü tepede peygamber efendimiz ve sahibilerle islam için sehit olanlar varmıs

bu arda sizlerde erkelrı hep yanlıs anlıyorsunuz ya :))

nerde galip geldiniz ben anlamadım :)
devir çok ilginç o kesin... ya da ben eski kafaya bagladım yaşlandım :)

iyi gecelr daha yenı başlamıstık :))

bazı konularda eski kafalılık iyidir : )

sana da iyi geceler dr yaramaz. Allah rahatlık versin.

hep yanlış anlarız zaten seydiali. :biggrin:

şimdi buradakiyle istanbulun fethini kıyasladın ya ne diyeyim :p

yok ne hadıme ki böle bir kıyas yapayım sadece aklıma geldi analttım :)

işte yine yanlıs naladınız :))))

ŜĒƳƊĬĀŁĬ;5110444' Alıntı:
yok ne hadıme ki böle bir kıyas yapayım sadece aklıma geldi analttım :)

işte yine yanlıs naladınız :))))

:durdurun ...

sizin gülmeniz durdurmak için tek silah var oda iskender

yiyipte pişman oldugu yemekelrden biri iskender :)

pişmanlık mı :saskin olmam mümkün değil. :hadiordan

ne yani ağlayayım mı iskender iskender diyip duruyorsun :hadiordan

bakın yine yanlış anladınzı bensadece gülemenizi durdurmak için sölemiştim haha :))

bir o dil çıakran yaratıgı ALLAH AŞKINA bana acıklayın o ne yapıyor ne demek istiyor :)

ŜĒƳƊĬĀŁĬ;5110452' Alıntı:
bakın yine yanlış anladınzı bensadece gülemenizi durdurmak için sölemiştim haha :))

bir o dil çıakran yaratıgı ALLAH AŞKINA bana acıklayın o ne yapıyor ne demek istiyor :)

nasıl anlatayım ki :huh:

birine kızarsın, kırılırsın, küsersin hıh ben gidiyorum işte hareketi :durdurun

nasıl anlatayım ki :huh:

birine kızarsın, kırılırsın, küsersin hıh ben gidiyorum işte hareketi :durdurun

tama kızma var kusme var kırılma var sen de kimsin diyen bir bakıs var ama o dil çıkarma ne bana şimdide onu acıklayın :blink:

ŜĒƳƊĬĀŁĬ;5110458' Alıntı:
tama kızma var kusme var kırılma var sen de kimsin diyen bir bakıs var ama o dil çıkarma ne bana şimdide onu acıklayın :blink:

bazı çocuklar vardır bilirsin. birine zıt gittiğinde ya da kızdığında ne yapar aynı bunun gibi bakıp dil çıkarır. bu da onun gibi işte. :biggrin:

bazı çocuklar vardır bilirsin. birine zıt gittiğinde ya da kızdığında ne yapar aynı bunun gibi bakıp dil çıkarır. bu da onun gibi işte. :biggrin:

işte o cocuklar tam dayaklık :thumbup:

ŜĒƳƊĬĀŁĬ;5110462' Alıntı:
işte o cocuklar tam dayaklık :thumbup:

dayakla işi çözemezsin arkanı döndüğün an sana da yapar. :biggrin: ona o hareketinin iyi bir şey olmadığını anlatıp kavratman lazım

Geri