Geyik Cafe

Türkiyenin serin yeri yok sanırım. bizim evin dışında :biggrin: az önce bahçede hırkayla oturuyordum :biggrin:

seydiali tembellik yapıyor bir süredir :tongue_smilie:

Allahım sen nerede oturuyorsun lütfen beni de al yanına buralar yanıyor valla

neyde ki müdere hanım biraz merhametli

kredisi bol ,yoksa çoktan kapının önündeydi mehmet abi :biggrin:

vay hoşgeldin abi yalnız sana birşey söylüyeyim

denizli bizden daha iyi top oynadı dün ama biz kazandık bank asyanın favorisi sizsiniz.Denizli düştüğü gibi çıkar

ufff bir ara iki damla yagmur düştü bugün burda ohh bee yagmur yagacak dedim tv ye baktım akşam 27 sabah 37 diyor...
37 ne demektir farkında degiller sanırım ...
bir de izmirde ter üstünde kalıyor burda kuru sıcak delirtiyor

isyan ediyorum

Türkiyenin serin yeri yok sanırım. bizim evin dışında :biggrin: az önce bahçede hırkayla oturuyordum :biggrin:

seydiali tembellik yapıyor bir süredir :tongue_smilie:

ya sabahtan buradaydım kapnın one cıktım bir tanesi kaptı kaçtı yaptı onun peşine verdım o yuzden bu akadr gec geldim yanı notta bıraktım ama okuyan yokkı

:p:mad:

aslına bakarsan bu gün milli eğitime gitmem gerekiyordu gittim cehennemden farksız :saskin ama benim ev cennet Allaha şükürler olsun. ön ve arka cephe açık büyük bir bahçesi var tamamen ağaçlık o nedenle özellikle bahçe çok serin. : )

kolay kolay adam kovmam.

nem daha kötü dr yaramaz. adanaya akrabaların yanına gidiyorum öleceğimi sanıyorum bazen. tansiyon 6-9 5-9 :biggrin:

sabahtan bu saate kadar adam mı kovalıyordun yani biz de inandık :saskin

mehmet abiyi kovdunmu yerini kimse dolduramaz abla gerçi burdaki kimse kimsenin yerini dolduramaz

hepsi özel insanlar

:) izmir iyi ama burdan sözde dipdibe şehirler ama en azından nefes alınıyor...

amannn ben zaten daga çıkıcam olmadı köye gidicem

inanmayın krdeşim ben insalık gorevimi yaptım :p

altarafi havalar 32 35 derece abartmayın o akdar sıcak değil

sicak degilmi 40 dereceye vardi yandik yahu :D:biggrin:

ŜĒƳƊĬĀŁĬ;5111231' Alıntı:
inanmayın krdeşim ben insalık gorevimi yaptım :p

altarafi havalar 32 35 derece abartmayın o akdar sıcak değil

evet 40-45 i bulması gerekiyor buna bir de nemi ekle hissedilen sıcaklık 80-90 olsun. haşlansın herkes :p

hoşgeldin eftalya.

değil mi(!) sağlıklı beslenmek gerekiyor. yalnız sizi kim yiyecek onu düşünmek lazım. yamyamları çağının (gürcan ve hyperion) :biggrin

ŜĒƳƊĬĀŁĬ;5111244' Alıntı:
abartıyorsunuz o kadar olaması zor

bakın kısı hatırlayın buz gibi hava :):p

anlaşıldı sen hiç nemli bir yerde yaşamamışsın. :biggrin:

ŜĒƳƊĬĀŁĬ;5111244' Alıntı:
abartıyorsunuz o kadar olaması zor

bakın kısı hatırlayın buz gibi hava :):p

keşke kış gelse de ben kar görmek istiyorum biraz da yagmur :)
burda hiç kar yok yagmurda sagnak oluyor hep tadı yok

değil mi(!) sağlıklı beslenmek gerekiyor. yalnız sizi kim yiyecek onu düşünmek lazım. yamyamları çağının (gürcan ve hyperion) :biggrin

anlaşıldı sen hiç nemli bir yerde yaşamamışsın. :biggrin:

nem nedir ? :p

o ben kuru sıcagı yasadım asfalt böle akıp gidyordu cd ler yamuluyordu sıcaktan nem nedir ruzgar ole siyordu ki sac kurtmak makınası gibi :blink:

kocaman deniz var burda daha ne olsun :)
izmirle aynı yerdeyız ama biz daha yuksete yız diye farklı oluyor tabi yakalsık 2000 metre 10 derece fark yapar buda

Bırakın yağsın ya doluya bile razıyım valla ölüyorum dışarı çıkmak işkence oluyor

Geri