Geyik Cafe

enteresan ,eğer evliyseniz eşiniz sizden çok memnundur bu konuda :)

bir bayandan bunları duymak şaşırttı beni

işte ben bu yzuden izlmeiyorum çünkü herkes izliyor :)

ben izliyorum diye izlemen lazım. :tongue_smilie:

enteresan ,eğer evliyseniz eşiniz sizden çok memnundur bu konuda :)

bir bayandan bunları duymak şaşırttı beni

hayır evli değilim.

neden şaşırttı ki? gerçi normalde dizi, magazin programları, sabah ve öğleden sonra kadın programı seyredenleri görmüşsünüzdür ondandır :tongue_smilie:

kahve için sağol seydiali. güzel görünüyorlar gerçekten. :huh:

ya ban sacma geliyor biz türkiyede yasayanalrın daha cidi sorunalrı var ama gel görki bu iş için can verenler var ?

yanı 22 kişi yi niye bir top pesınden kosar biz tazımıyıkı tavsan pesınde kosarız

benı arkadaşlarım maca götüremezler bu teklif bile bana yapılsa bir küfür sayarım ve olurda bu ülkeyı yonetirsem bakın ilk yasaklayacagımda bu oalcak :)

afiyet olsun bunarl sizler için özel yapıldı :)

EVET KADIN PROGRAMLARI SEYREDEN ERKEKLERDE GÖRDÜM BUNLA KALMAYIP PROGRAMLARA GİDEN ERKEKLERDE GÖRDÜM :biggrin:

abi sen öylediyonda adamlar 90 dk bi topun peşinde koşturuyolar dünyanın parasını kazanıyolar

ya sacma sacam programlar var kadınlar bunbalrı izleyıp aksam kocalarından burada ogrendıklerını sitıyorlar tabi cevabıda hemn orada alıyoralr ondan sonra ertesi gun konuk oluyoralr o programa :)

ya ban sacma geliyor biz türkiyede yasayanalrın daha cidi sorunalrı var ama gel görki bu iş için can verenler var ?

yanı 22 kişi yi niye bir top pesınden kosar biz tazımıyıkı tavsan pesınde kosarız

benı arkadaşlarım maca götüremezler bu teklif bile bana yapılsa bir küfür sayarım ve olurda bu ülkeyı yonetirsem bakın ilk yasaklayacagımda bu oalcak :)

afiyet olsun bunarl sizler için özel yapıldı :)

sen nasıl futbolu yasaklarsın ya :Sopa

ben de fanatik bir taraftarım. kendimi bildim bileli fenerbahçeliyim; ama fanatiklik eline döner bıçağını alıp ortalığa düşmek, ya da maçlardan sonra birbirlerine küfür yağdırıp birbirlerini yemek değildir. bence futbol eğlencedir. eğlenmek için seyredilir. yenersin de yenilirsin de. : ) (ama her zaman yenmeyi isterim tabi :p ) gerçi inanılmaz rant dönüyor. :huh:

EVET KADIN PROGRAMLARI SEYREDEN ERKEKLERDE GÖRDÜM BUNLA KALMAYIP PROGRAMLARA GİDEN ERKEKLERDE GÖRDÜM :biggrin:

evet malesef öyle.

ya varya askere gitçem diye işi bıraktım 1.5 aydır televizyon izlemiyorum

cins cins programlar var

yok evcilik oyunu

yok yemekteyiz

yok izdivaç bilmene bilmemne

hele izdivaç programlarına 60 - 70 yaşında insanlar gelmezmi evlenmek için deli oluyom

aba fanatiklik konusunda senle hem fikirim

sen nasıl futbolu yasaklarsın ya :Sopa

ben de fanatik bir taraftarım. kendimi bildim bileli fenerbahçeliyim; ama fanatiklik eline döner bıçağını alıp ortalığa düşmek, ya da maçlardan sonra birbirlerine küfür yağdırıp birbirlerini yemek değildir. bence futbol eğlencedir. eğlenmek için seyredilir. yenersin de yenilirsin de. : ) (ama her zaman yenmeyi isterim tabi :p ) gerçi inanılmaz rant dönüyor. :huh:

evet malesef öyle.

fener adam olmaz diyiyorum bak tarafatrıda diyor olmaz :durdurun

o vakit ilk önce sisn gibi bütün bayanların aklıında futbolu almak lazım sonra yasak gelcek ve çok basit bir çözümümm var bu yasakta futboldan nefret eden bir kadın tolulugu ile başlayıp ftbol ile ilgilenen erkeklerı dışlatacam :)

unutmayinki futbolun atasi bizleri
eski türklerde yanilmiyorsam adi ( Tepük) adiyla oynanan keci derisini yuvarlak yapip oynadiklari oyun, eski türklerin oynadigi yani futboluda bizimkiler buldu tarih bunu yazdigina göre gerisi hikaye yine bir ilk ..türk kavimlerinden oh beee iste bu olay bu
FB limisin? :)bende BJK memnun oldum

spor olarak yapılan bişiden nsıl olurda trilyonalr kadar para kazanılır bu spor değil direkt başka bişidir :)

ya varya askere gitçem diye işi bıraktım 1.5 aydır televizyon izlemiyorum

cins cins programlar var

yok evcilik oyunu

yok yemekteyiz

yok izdivaç bilmene bilmemne

hele izdivaç programlarına 60 - 70 yaşında insanlar gelmezmi evlenmek için deli oluyom

aba fanatiklik konusunda senle hem fikirim

o değil de geçenlerde okul çıkışı arkadaşın evine yemeğe gitmiştik. 17-18 yaşlarında bir kız çıkmıştı evlenmek istiyorum diye. :saskin evlenenlerin başlarına taç mı takıldı da senin de başına takacaklar. 3 gün sonra da adliye kapısındalar boşanmak istiyorum diye :huh:

fener adam olmaz diyiyorum bak tarafatrıda diyor olmaz :durdurun

o vakit ilk önce sisn gibi bütün bayanların aklıında futbolu almak lazım sonra yasak gelcek ve çok basit bir çözümümm var bu yasakta futboldan nefret eden bir kadın tolulugu ile başlayıp ftbol ile ilgilenen erkeklerı dışlatacam :)

seni linç ederler haberin olsun :biggrin:

sorun dışında maddiyat , şöhret ve güzel birde manita var bu futbolda gerçi tüm tutulan sporlarda da var:)

bir şey para kazndırıyorsa o meslektır hiç gürescilerin maas aldıgını duydun mu

ona bakarsaniz tenistede aynisi yani normal maas harici alinan paralar transfeler
eee her seyin paraya döküldügü bir sektör bu

bu işte trilyonalr donuyor ve birileri bunu kaymagını ölebir yiyorkı gorsenız agzınızdan akan su biter yanı okadar güzel yıyolar :)

yoksa rus milyaderler veya ülker gidipte nıye klup alsın :)

elktirker gitti :(

ülen su atom santrali kurulsada bir daha kesilmese bu sizin elektirikler :)
bizde hyatta kesilmez burada
ama sampiyonluklar bile milyarlarca paralar dönüyor her sey bastan belli basilan paralar kazanilan paralar off nerden baslasamki
neler dönüyor bu futbol sektöründe akil almaz seyler hemde

realmadrid bi ronaldo için 90 milyon euro'yu gözden çıkardı

180 -200 trilyon para

bebekresimleri501.jpg

BUDA SONSUZLUĞA :)

bir şey diyeyim mi size sadece 3 buyklerın yabancı futbucukara harcadıkarı para ile türkiyede her ögrencıye bir okul yaptırılır

ALLAHA ŞÜKÜRKİ bol su kaynakarımız var lakın yetenklı görevlilerimiz yok yanı işin ehlı olmayınca böle oluyor

Geri