Geyik Cafe

Vallahi hastalığınızı bana bulaştırdınız.Bende de hiç uyku yok.Sonra gözlerimiz kıpkırmızı oluyo..:sigara:

benı hafıfe alıyorsunuz

iyi geceelr

aynen benim gözlerde bozuldu iyice bunun yüzünden 89 senedir durmadan ugrasirsak böyle olur aman gencler dikkat edin
saglik önemli

aynen benim gözlerde bozuldu iyice bunun yüzünden 89 senedir durmadan ugrasirsak böyle olur aman gencler dikkat edin
saglik önemli

89 senemi?..Sabah sabah güldürdün beni yavuz28.Bi an farklı şeyler düşünmeye başladım..:biggrin :biggrin :biggrin

uykusuzluktandır

Neyse sağ olan arkadaşlara başarılar dilerim.Ben kaçar..hepinize good morning,Guten Morgen,bonjour,İyi sabahlar..Görüşmek üzere

senı uyarmıstım turkçe konusudna ueyelıgın iptal oldu
esenlık içinde kal

eerwewer.jpg

FLAS HABER LE KARŞINIZDAYIZ SEVGİLİ SEYİRCİLER

HACKHELL CAFE SAHİBİ VE MÜDÜRÜ AYRI AYRI BASKINLARDA YAKALANDI....

PATRONVE MÜDÜRÜ İSYANA TEŞEBBÜSTEN CUMHURİYET BAŞ SAVCISI TARAFINDAN YAKALAMA EMTİ ÇIKARTILMIŞTI VE DÜN GECE YAPILAN EŞ ZAMANLI BASKIN SONUCU TUTUKLANARAK MAHKEMEYE SEVK EDİLDİ

MÜDÜRÜ EKRANIN SAĞINDA GÖRÜYORSUNUZ YÜZLERİNİ BLANIKLAŞTIRDIK HENÜZ SUÇLARI KESİNLEŞMEDİ :biggrin:
:durdurun :durdurun

bakın demdi demeyın bunuda benden bilecekelr :))))

eerwewer.jpg

FLAS HABER LE KARŞINIZDAYIZ SEVGİLİ SEYİRCİLER

HACKHELL CAFE SAHİBİ VE MÜDÜRÜ AYRI AYRI BASKINLARDA YAKALANDI....

PATRONVE MÜDÜRÜ İSYANA TEŞEBBÜSTEN CUMHURİYET BAŞ SAVCISI TARAFINDAN YAKALAMA EMTİ ÇIKARTILMIŞTI VE DÜN GECE YAPILAN EŞ ZAMANLI BASKIN SONUCU TUTUKLANARAK CEZA EVİNE SEFK EDİLDİ

MÜDÜRÜ EKRANIN SAĞINDA GÖRÜYORSUNUZ YÜZLERİNİ BLANIKLAŞTIRDIK HENÜZ SUÇLARI KESİNLEŞMEDİ :biggrin:
:durdurun :durdurun

ortağa söyleyeyim de seninle ilgilensin. kendi televizyonunda bile yalan haber veriyorsun. isyana teşebbüsü bırak isyanı çıkaran kimlerdi. delilleriyla ortaya koyayım mı kaç saat isyanı bastırmak için uğraştım. :huh: üstelik kendi işyerinde ne isteyerek isyanı edecek :biggrin:

iftira atarak mazlumum yanında olacaksan hiç olma daha iyi. :huh: bir bizi karalıyor bir seydialiyi :biggrin: aman kalsın :p

ahda geldi partonice :))))

senden kokulur abla ne kulak var hemde duymsun

iyide o orada kalmıyor o cafede kalıyor birisi bizi ihber ediyor acaba kım :)))))))))

milletin günahını almayın :biggrin: kimse ihbar etmiyor.

geldim ama gelir gelmez hiç hoş olmayan şeyleri gördüm yine. işletmede huzur istiyorum huzur. :sneaky2: seydiali huzuru bozan müşteri olduğunda at dışarı :p

iyide o muahbır buraya girmek için mediya kartı vr atamam dısarı sözleşmede böle bir hukum yoktu :)

Geri