burada amac yonetımın alcagı kesın akralrın önune gemcek kurulda atrtısır akakrı alır yonetım aolrak uygualrsınız
hı haklısın geçen tartışmanın sonu beni kaçırmaya kadar vardı :saskin
kurulda iyi anlaşırız. :biggrin: bu sefer beni ortadan kaldırmaya karar verirsiniz artık ne de olsa 2 ye 1![]()
geyik cafenın bölünmez butunlugune ve bu bütünlük içinde masumca yasayacagıma hiç bir şekılde isyana teşebbus etmeyecegıme edersem ahkımda verielcek karaları aynen kabul edecegime "maaşa zam istiyorum" demeyeceğime soz veriyorum.
bu şekilde onaylayacaksan onayla :hadiordan
ne inatcısınzı sizi bir şekilde bizi canınızın istegi bir an işten cıakrmanızı engelemek için o hukmu koyduk
ama neyse biz sizin gibi olamayzı buyuklerımzın emirlerine harfıyen uyacaz artık ne yapalım
geyik cafenın bölünmez butunlugune ve bu bütünlük içinde masumca yasayacagıma hiç bir şekılde isyana teşebbus etmeyecegıme edersem ahkımda verielcek karaları aynen kabul edecegime "maaşa zam istiyorum" demeyeceğime soz veriyorum.
bu hukmu isayncı tayfası olarak kabul ediyoruz
ama bu hukum bize zorla kabul ettırıldı
gel oanyal ben bişi biliyorumda iş yapıyorum korkma kolay yem olamyız![]()
ne inatcısınzı sizi bir şekilde bizi canınızın istegi bir an işten cıakrmanızı engelemek için o hukmu koyduk
ama neyse biz sizin gibi olamayzı buyuklerımzın emirlerine harfıyen uyacaz artık ne yapalım
bu hukmu isayncı tayfası olarak kabul ediyoruz
ama bu hukum bize zorla kabul ettırıldı
gel oanyal ben bişi biliyorumda iş yapıyorum korkma kolay yem olamyız![]()
Hackhell gececileri ne yapıyosunuz bakalım.Sohbetinize fransız kaldım konularla uğraşmaktan..:sigara:
aaaaaaah orada bir yazımı var :huh: :closedeyes:
haydı hayırlı olsun :durdurun
тнєĵøкєя;5096179' Alıntı:HoşgeLdin İbrahim anLaşma yaptıLar ama ben ayrı eve
Bekar evi![]()
evet özgürde ben den olsudu için kabul etmesine grek yok benım sözum ikimzin eyerıne de gecer
burada hoş geldin ibrahım
sabah oldu ha ezanlar okundu
oarasını karıstırma ibrahim![]()
Hoşbulduk mehmet abi,hoşbulduk madam sonsuzluğa..Evet ezan az önce okundu..Bana sabah oldu da size ne oldu bilmiyorum..:biggrin:
Hoşbulduk mehmet abi,hoşbulduk madam sonsuzluğa..Evet ezan az önce okundu..Bana sabah oldu da size ne oldu bilmiyorum..:biggrin:
evli değilim beyefendi :biggrin:
Vayy.Dalton kardeşler ittifakı.Başka ne gibi kurallarınız var?..:lol:
Vayy.Dalton kardeşler ittifakı.Başka ne gibi kurallarınız var?..:lol: