aynı metni özgür de imzalıyor mu![]()
yoo çok ciddiyim. 45 kiloyum şu an. :biggrin:
ALLHA YARDIM ETSİN
özgurde imzalıyor değilmi özgur imzalıyorsun artık sozumde çıkmak yok
yoo çok ciddiyim. 45 kiloyum şu an. :biggrin:
özgur oanlrda bir daha bize bu denlı yaklasmaycakalrıamn daşr bir metın imzalayacakalr yanı bişrdaha bizi işten çıakrma tehdidi yapmayaccakalr)9
ALLHA YARDIM ETSİN
özgurde imzalıyor değilmi özgur imzalıyorsun artık sozumde çıkmak yok
тнєĵøкєя;5096133' Alıntı:Siz ne imzaLıyacaksınız?
özgur oanlrda bir daha bize bu denlı yaklasmaycakalrıamn daşr bir metın imzalayacakalr yanı bişrdaha bizi işten çıakrma tehdidi yapmayaccakalr)9
ALLAH YARDIM ETSİN DERKEN 45 kg sınzı ve bence bu normal degil
Allah yardım etsi :saskin amin de ne demek olduğunu anlamadım :biggrin:
çok şükür sağlığım yerinde. : )
ben ne mi imzalayacağım. :saskin
işe kurallarını biliyorun değil mi? değişen bir şey oldu mu o kurallarda :hadiordan
istediğin zaman çıkıp gelebiliyorsun. rahat rahat hareket ediyorsun. daha ne istiyorsun?
her şey aynı değişen bir şey yok. :biggrin:
hı bu metne bir madde daha ekle maaş istemeyeceğim. :biggrin:
her seferinde maaş talebinizi bertaraf etmek için ter döküyorum :ter:
sen akıllı uslu durursan tehdit edeni ben yok ederim :biggrin
bir sanıye bu metınde ben yazmadımgım bir bölüm var maaş bölüme tamemen size ait bu kosualrda bu metın imzalanamaz ben bu metnı yazmadım çunku lütfen hakka hakıkata onem verelim
ne akdrda isyancı olsak hakkı biliriz![]()
tamam bizde isyancı tayfası aorak bunu kabul ediyoruz
tamam bizde isyancı tayfası olarak bunu kabul ediyoruz
yalnız bir daha dil çıakrsanzı dili keseriz :001_tt2::angry::çaliş
tamam bizde isyancı tayfası olarak bunu kabul ediyoruz
yalnız bir daha dil çıakrsanzı dili keseriz :001_tt2::angry::çaliş
geyik cafenın bölünmez butunlugune ve bu bütünlük içinde masumca yasayacagıma hiç bir şekılde isyana teşebbus etmeeycegıme edersem ahkımda verielcek karaları aynen kabul edecegime "maaşa zam istiyorum" demeyeceğime soz veriyorum.
iş bu belge tarfalr tarafından onaylanmıstır sonsuzluğa seydiali ve тнєĵøкєя tarafalr sag kaldıgı mutdetce gecerli olup bir tarafın bu belgede yazılanalrı yerıen getirmemesi durumda fesih olnur fesih olunamdan once kurul tarafında fesih tartısılır ve karaa bagalnır
kurul başkanı seydiali
tama dediğinzi gibi olsun
geyik cafenın bölünmez butunlugune ve bu bütünlük içinde masumca yasayacagıma hiç bir şekılde isyana teşebbus etmeeycegıme edersem ahkımda verielcek karaları aynen kabul edecegime "maaşa zam istiyorum" demeyeceğime soz veriyorum.
iş bu belge tarfalr tarafından onaylanmıstır sonsuzluğa seydiali ve тнєĵøкєя tarafalr sag kaldıgı mutdetce gecerli olup bir tarafın bu belgede yazılanalrı yerıen getirmemesi durumda yönetim tarafından işlem başlatılacaktır yönetim tarafından işlem başlatılmadan once kurul tarafından alıancak karara göre yönetimin alcagı kararar sekilenir
kurul başkanı seydiali
üye sonzusluğa (yönetim üyesi)
üye тнєĵøкєя