Geyik Cafe

özgur oanlrda bir daha bize bu denlı yaklasmaycakalrıamn daşr bir metın imzalayacakalr yanı bişrdaha bizi işten çıakrma tehdidi yapmayaccakalr :))9

ALLHA YARDIM ETSİN

özgurde imzalıyor değilmi özgur imzalıyorsun artık sozumde çıkmak yok

Allah yardım etsi :saskin amin de ne demek olduğunu anlamadım :biggrin:

çok şükür sağlığım yerinde. : )

тнєĵøкєя;5096133' Alıntı:
Siz ne imzaLıyacaksınız?

ben ne mi imzalayacağım. :saskin

işe kurallarını biliyorun değil mi? değişen bir şey oldu mu o kurallarda :hadiordan

istediğin zaman çıkıp gelebiliyorsun. rahat rahat hareket ediyorsun. daha ne istiyorsun?

her şey aynı değişen bir şey yok. :biggrin:

hı bu metne bir madde daha ekle maaş istemeyeceğim. :biggrin:

her seferinde maaş talebinizi bertaraf etmek için ter döküyorum :ter:

özgur oanlrda bir daha bize bu denlı yaklasmaycakalrıamn daşr bir metın imzalayacakalr yanı bişrdaha bizi işten çıakrma tehdidi yapmayaccakalr :))9

sen akıllı uslu durursan tehdit edeni ben yok ederim :biggrin

sampanya.jpg

sampanya.jpg

Buyrun o zamann KutLayaLm : )

Yine yattı bunu hepsini ben içerim o zmn anLaşırsak söyLeyin :D

Allah yardım etsi :saskin amin de ne demek olduğunu anlamadım :biggrin:

çok şükür sağlığım yerinde. : )

ben ne mi imzalayacağım. :saskin

işe kurallarını biliyorun değil mi? değişen bir şey oldu mu o kurallarda :hadiordan

istediğin zaman çıkıp gelebiliyorsun. rahat rahat hareket ediyorsun. daha ne istiyorsun?

her şey aynı değişen bir şey yok. :biggrin:

hı bu metne bir madde daha ekle maaş istemeyeceğim. :biggrin:

her seferinde maaş talebinizi bertaraf etmek için ter döküyorum :ter:

sen akıllı uslu durursan tehdit edeni ben yok ederim :biggrin

ALLAH YARDIM ETSİN DERKEN 45 kg sınzı ve bence bu normal degil
yanı ALLAH KORUSUN ama ruzgar çıksa ucarsınız

konuya donersek calısanın maasını vermmekle mukelf oldugunuzu unutmayın bunun dısında biz gelcek tehditlerı bertarf edebilecek guçteyıs :))

rüzgarlı havalarda dışarı çıkmamaya gayret ediyorum :tongue_smilie:

aslında normal. kemik yapım ince olduğundan dolayı kilo alsam da çok fazla ağırlık olmuyor :biggrin:

burada çalışma koşulları belliydi zorla işe almadım :hadiordan kabul ediyorsanız metin aşağıda :001_rolleyes:

geyik cafenın bölünmez butunlugune ve bu bütünlük içinde masumca yasayacagıma hiç bir şekılde isyana teşebbus etmeeycegıme edersem ahkımda verielcek karaları aynen kabul edecegime "maaşa zam istiyorum" demeyeceğime soz veriyorum.

metni kopyalayıp (alıntı yaparak değil) onaylayalım lütfen :melek

bir sanıye bu metınde ben yazmadımgım bir bölüm var maaş bölüme tamemen size ait bu kosualrda bu metın imzalanamaz ben bu metnı yazmadım çunku lütfen hakka hakıkata onem verelim

ne akdrda isyancı olsak hakkı biliriz :)

bir sanıye bu metınde ben yazmadımgım bir bölüm var maaş bölüme tamemen size ait bu kosualrda bu metın imzalanamaz ben bu metnı yazmadım çunku lütfen hakka hakıkata onem verelim

ne akdrda isyancı olsak hakkı biliriz :)

bak ne demişim orada "kabul ediyorsanız" kabul edip etmemek sizin elinizde ben başına silah dayamadım ki :biggrin:

tamam maaş odenecek ama zam olmayacak bune evet diyebilirz:)

joker nediyiyorsun sen :)

geyik cafenın bölünmez butunlugune ve bu bütünlük içinde masumca yasayacagıma hiç bir şekılde isyana teşebbus etmeeycegıme edersem ahkımda verielcek karaları aynen kabul edecegime "maaşa zam istiyorum" demeyeceğime soz veriyorum.

metin burda son sözüm :hadiordan aranızda anlaşıp karar verin :001_rolleyes:

tamam bizde isyancı tayfası olarak bunu kabul ediyoruz

yalnız bir daha dil çıakrsanzı dili keseriz :001_tt2::angry::çaliş

iş bu belge tarfalr tarafından onaylanmıstır sonsuzluğa seydiali ve тнєĵøкєя tarafalr sag kaldıgı mutdetce gecerli olup bir tarafın bu belgede yazılanalrı yerıen getirmemesi durumda fesih olnur fesih olunamdan once kurul tarafında fesih tartısılır ve karaa bagalnır

kurul başkanı seydiali

iş bu belge tarfalr tarafından onaylanmıstır sonsuzluğa seydiali ve тнєĵøкєя tarafalr sag kaldıgı mutdetce gecerli olup bir tarafın bu belgede yazılanalrı yerıen getirmemesi durumda fesih olnur fesih olunamdan once kurul tarafında fesih tartısılır ve karaa bagalnır

kurul başkanı seydiali

fesih olmayacak seydiali hakkınızda yönetim tarafından işlem başlatılacaktır. :biggrin:

tama dediğinzi gibi olsun

iş bu belge tarfalr tarafından onaylanmıstır sonsuzluğa seydiali ve тнєĵøкєя tarafalr sag kaldıgı mutdetce gecerli olup bir tarafın bu belgede yazılanalrı yerıen getirmemesi durumda yönetim tarafından işlem başlatılacaktır yönetim tarafından işlem başlatılmadan once kurul tarafından alıancak karara göre yönetimin alcagı kararar sekilenir

kurul başkanı seydiali
üye sonzusluğa (yönetim üyesi)
üye тнєĵøкєя

tama dediğinzi gibi olsun

iş bu belge tarfalr tarafından onaylanmıstır sonsuzluğa seydiali ve тнєĵøкєя tarafalr sag kaldıgı mutdetce gecerli olup bir tarafın bu belgede yazılanalrı yerıen getirmemesi durumda yönetim tarafından işlem başlatılacaktır yönetim tarafından işlem başlatılmadan once kurul tarafından alıancak karara göre yönetimin alcagı kararar sekilenir

kurul başkanı seydiali
üye sonzusluğa (yönetim üyesi)
üye тнєĵøкєя

her şekilde kendine yontuyorsun seydiali :biggrin:

kurulda 3 kişi var ve bunlardan 2 si isyancı taraf yönetim tarafından ceza verilmesini kabul eder mi bu kurul :p

Geri