- Reaction score
- 0
aLıcam abLa burayı
EVET BİR SONDAKİKA HABERİ GELİYOR BİZLERE
HACKHEL.COMDA GEÇEN GÜN İSYAN ÇIKMIŞTI ŞİMDİ BİRYENİSİ DAHA ÇIKIYOR SEVGİLİ SEYİRCİLER
YİNE ZAM MESELESİ
NİCKİNİN JOKER OLDUĞU SÖYLENEN ÜYE HACKHELL MÜDÜR BİNASINI İSYANCILARLA BERABER BASMAK İSTİYOR
![]()
![]()
![]()
İŞTE BEKLENEN 2. İSYAN GELDİ
arkadaşlar arkadaşalr lutfen bakın ben ayotımda ne oldu durun bırakın analsalım arkadaşalr siz isyan çıkarınca bne işimden oluyorum lutfen))
tama arkadaşalr benı tanıyorsunu eskı başkan bendim şimdi rehineleri ve bınayı bısaltın benı dünleyın yoksa bende artık isyan edene akrsı issyan edecem ha
burugumdur derhal uyula rehınler tez salına bina bosaltıla mudure hanımındediklerıne uyula))) yoksa baş üstunde sac el ustunde kır bırakmayız biline
))
imdi siz benım deduklarımı yapar mısını yapmazmısınız hele bana bir diyin
başbakan işinizi halledecek telaş etmeyin :biggrin:
![]()
ONE MİNUTE İ MÜDÜRÜM ONE MİNUTE, O İŞÇİLERİN İSTEKLERİ BİRAN ÖNCE YERİNE GETİRİLSİN
İSYANLAR TÜM DÜNYADA SES GETİRMEYE BAŞLADI MALİYE BAKANIMA TALİMAT VERDİM MADDİ DESTEKTE BULUNACAKLAR SİZE
:durdurun :durdurun
тнєĵøкєя;5096035' Alıntı:İstekLerimiz var ancak bu şekiLde bırakırız isyanı![]()
![]()
ONE MİNUTE İ MÜDÜRÜM ONE MİNUTE, O İŞÇİLERİN İSTEKLERİ BİRAN ÖNCE YERİNE GETİRİLSİN
İSYANLAR TÜM DÜNYADA SES GETİRMEYE BAŞLADI MALİYE BAKANIMA TALİMAT VERDİM MADDİ DESTEKTE BULUNACAKLAR SİZE
isteklerinizi maliye bakanıma iletin arkadaşlar
gerekirse müdürü görevden alırız :biggrin:
:durdurun :durdurun
isteklerinizi kabul etmiyorum.
başbakanım bunları söylemez emin ol. sana tekel işçilerini hatırlatayım :biggrin