Geyik Cafe

geyikcafe.jpg

aLıcam abLa burayı :Dİlhan abi niye girmiyo sanıyosunuz siz :D

bu arkadaş benı korkutuyor :lol:

EVET BİR SONDAKİKA HABERİ GELİYOR BİZLERE

HACKHEL.COMDA GEÇEN GÜN İSYAN ÇIKMIŞTI ŞİMDİ BİRYENİSİ DAHA ÇIKIYOR SEVGİLİ SEYİRCİLER

YİNE ZAM MESELESİ

NİCKİNİN JOKER OLDUĞU SÖYLENEN ÜYE HACKHELL MÜDÜR BİNASINI İSYANCILARLA BERABER BASMAK İSTİYOR

12610734111.jpg

dnya.jpg

cezaeviisyani2.jpg

İŞTE BEKLENEN 2. İSYAN GELDİ

EVET BİR SONDAKİKA HABERİ GELİYOR BİZLERE

HACKHEL.COMDA GEÇEN GÜN İSYAN ÇIKMIŞTI ŞİMDİ BİRYENİSİ DAHA ÇIKIYOR SEVGİLİ SEYİRCİLER

YİNE ZAM MESELESİ

NİCKİNİN JOKER OLDUĞU SÖYLENEN ÜYE HACKHELL MÜDÜR BİNASINI İSYANCILARLA BERABER BASMAK İSTİYOR

12610734111.jpg

dnya.jpg

cezaeviisyani2.jpg

İŞTE BEKLENEN 2. İSYAN GELDİ

Kent Tv ve Geyik Cafenin ortağı oLan İlhan abi :D Tarafımdan Esir tutuLmaktadır HaLka duyuruLur .. :D

arkadaşlar arkadaşalr lutfen bakın ben yaptımda ne oldu durun bırakın analsalım arkadaşalr siz isyan çıkarınca bne işimden oluyorum lutfen :)))

tama arkadaşalr benı tanıyorsunu eskı başkan bendim şimdi rehineleri ve bınayı bosaltın benı dünleyın yoksa bende artık isyan edene akrsı issyan edecem ha

arkadaşlar arkadaşalr lutfen bakın ben ayotımda ne oldu durun bırakın analsalım arkadaşalr siz isyan çıkarınca bne işimden oluyorum lutfen :)))

tama arkadaşalr benı tanıyorsunu eskı başkan bendim şimdi rehineleri ve bınayı bısaltın benı dünleyın yoksa bende artık isyan edene akrsı issyan edecem ha

Abi seni karşımıza aLmayız RehineLer yarın bırakıLcak :D

Binayı boşaLtıyoruz :D

burugumdur derhal uyula rehınler tez salına bina bosaltıla mudure hanımındediklerıne uyula :)))) yoksa baş üstunde sac el ustunde kır bırakmayız biline:)))

5420_tayyip_erdogan.jpg

ONE MİNUTE İ MÜDÜRÜM ONE MİNUTE, O İŞÇİLERİN İSTEKLERİ BİRAN ÖNCE YERİNE GETİRİLSİN

İSYANLAR TÜM DÜNYADA SES GETİRMEYE BAŞLADI MALİYE BAKANIMA TALİMAT VERDİM MADDİ DESTEKTE BULUNACAKLAR SİZE

:durdurun :durdurun

:durdurun

yalan haberlerle iş yürümüyor :p

kent şu anda evinde :biggrin: az önce kendileriyle konuştum. binada da ne hikmetse ses seda yok yanlışlıkla kanal D yi basmış olmayasınız :saskin :tongue_smilie:

imdi siz benım deduklarımı yapar mısını yapmazmısınız hele bana bir diyin

5420_tayyip_erdogan.jpg

ONE MİNUTE İ MÜDÜRÜM ONE MİNUTE, O İŞÇİLERİN İSTEKLERİ BİRAN ÖNCE YERİNE GETİRİLSİN

İSYANLAR TÜM DÜNYADA SES GETİRMEYE BAŞLADI MALİYE BAKANIMA TALİMAT VERDİM MADDİ DESTEKTE BULUNACAKLAR SİZE

isteklerinizi maliye bakanıma iletin arkadaşlar

gerekirse müdürü görevden alırız :biggrin:

5420_tayyip_erdogan.jpg

Üstad buna kaLdıysak :D

İlhan beyi bırakıyoruz :D

тнєĵøкєя;5096035' Alıntı:
İstekLerimiz var ancak bu şekiLde bırakırız isyanı :D

isteklerinizi kabul etmiyorum. :p

5420_tayyip_erdogan.jpg

isteklerinizi maliye bakanıma iletin arkadaşlar

gerekirse müdürü görevden alırız :biggrin:

başbakanım bunları söylemez emin ol. sana tekel işçilerini hatırlatayım :biggrin

sizi uyarmısıtın genc arkadaşalr bitirin demiştim patronu serbest bırkaın demiştim şimdi geyik cafeyıde sizide yok edecem buyruguma uymadınzı benı cıgnediniz size 1 dakıka muhlet :)

sizi uyarmısıtın genc arkadaşalr bitirin demiştim patronu serbest bırkaın demiştim şimdi geyik cafeyıde sizide yok edecem buyruguma uymadınzı benı cıgnediniz size 1 dakıka muhlet :)

Abi HakLının yanında oLL :D Yoksa Rpg var bizdede :D

İlhan abi benLe hem oda öyle diyo :D

Geri