Geyik Cafe

Sansür istemiyoruz..Özellikle sonsuzluğa kimliğini açıklasın.Tanımak istiyoruz kendisini..:w00t:

Sansür istemiyoruz..Özellikle sonsuzluğa kimliğini açıklasın.Tanımak istiyoruz kendisini..:w00t:

özel hayat ister açıklar ister açıklamaz ona kalmış bişi yalan da söyleyebilir mesala adı ayşe ise fatma der yaşı 45 ise 58 der o hak kendisinde saklıdır uzatmamak lazım demi ...söylemek istemiyorsa bi bildiği vardır

öle pm falan ayıpya herkesin içinde kulaktan kulağa sölemek gibi aaaa valla yakıştıramadım :):):p

öyle her şeyi merak etme :hadiordan

dün seni yeterince aydınlattım çeşitli konularda :p

özel hayat ister açıklar ister açıklamaz ona kalmış bişi yalan da söyleyebilir mesala adı ayşe ise fatma der yaşı 45 ise 58 der o hak kendisinde saklıdır uzatmamak lazım demi ...söylemek istemiyorsa bi bildiği vardır

ağzından bal akıyor :p

evet ücretlere yıne zam alamdık bir dahakıne iş yavaşlatma uygulaycaz arkdaşlar duyrulur :))))

İlhan abi zorla söyletecek değiliz heralde..=] Bizimki geyik muhabbeti.:smile: Takılıyorum sadece..

öyle dayak değil.

yazacağıma alınma lütfen. :melek

hani ankesörlü telefonlarda jeton takıldığında düşsün diye vurulur ya o vuruş. :melek

pm le anlatırım az sonra : )

ben de duymak istiyorum , lütfeeeeeeeeeeeeeeen . çatlıcam ya meraktan uzaktan uzaktan takip ediyorum dayanamadım yazdım en sonunda

zam isteruk vermeyenıde asaruk :)

aha bakın nasılcan geldi forma

tamam bu gece kandıl isyanı dururyorum yarın nasıl olsa devam deriz

bu gece şükür var yarın nasıl olsa isyan var

isyan ateşiyiz biz yanarız alev alev :durdurun

Geri