Geyik Cafe

тнєĵøкєя;5088554' Alıntı:
Patron benm yne parmağm yok bak :D hatta uyardm :D:D

bişey içen yiyen var mı ? :D

gördüm. yine seydialinin başının altından çıktı :sneaky2: :p

gittim ama yıne geldim guzel bir mesaj aldım onu paylasayım istedim

cay istedikya seneden teafuk olmus biride bana cayla ilgili bir mesaj atmıs
aynen yazıyorum

cayın alt demligi kaynanadır kayanar durur üst demlık ise evdeki gelindir alt demlık kaynadıkca o olgunlasır demlenır gelinin kocası ise çay bardagıdır bıraz kaynana birzda gelin doldurur cocuk ise şekerdir tat verir caya gorumce çay kasıgıdır gelir ortalıgı karıstırır gider kayınpeder çay tabagıdır dokulenlerı dagılanları toplar bir araya getirir yanı çay diyip gecmemek lazım :) haydi tekrardan iyi geceler :)

çok yanlış :hadiordan ben de görümceyim şimdi ben ortalığı mı karıştırıyorum :hadiordan hepsi el birliği ile karıştırıp bana toplamayı bırakmasınlar da ben karıştırmam merak etmesinler :biggrin:

iyi geceler seydiali. : )

тнєĵøкєя;5088586' Alıntı:
ArkadasLar ben de kaçıyorum İyi geceLer Başım ağrıyor Sabah kavga ettm demistm onun etkisi heraLde tekrar iyi geceLer benden bu kadar bu gece..

ne diye kavga edersiniz anlamam ki :huh:

neyse sana da iyi geceler. geçmiş olsun.

ne olsa benım başıma patlıyor ben ne yaptım ya kanalı benmı kurdum sadece kameraman olrak sipikeri secme hakkım oldugunuı soyledım :)

selamlar olsun millet

koca seydiali nin düştügü halere bak adı çıkmıs 9 düşmes 8 e

ama işler yürsün diye yapıyom bunu

ne olsa benım başıma patlıyor ben ne yaptım ya kanalı benmı kurdum sadece kameraman olrak sipikeri secme hakkım oldugunuı soyledım :)

selamlar olsun millet

A.s

bir günah keçisi aranıyordu sen bulundun. gerçi tam günah keçisi sayılmazsın ya neyse :hadiordan :p

тнєĵøкєя;5088986' Alıntı:
seLam abi

AbLa Napiym sinirLiydim bişeyLer dedi beni buLmuş girdim :D

iyi benzetseydin bari(!) :huh:

koca seydiali nin düştügü halere bak adı çıkmıs 9 düşmes 8 e

neden acaba :sneaky2: :biggrin:

тнєĵøкєя;5089067' Alıntı:
:DAbi SürekLi Patronun arkasndan iş çeviriyosun :D

çok doğru bir tespit. :p

ama işler yürsün diye yapıyom bunu

kesin öyledir. :hadiordan

herkese merhabalar. : )

sen hani durmu duzeltmiştin

boş ver arama bak benımde ruhm bedenım de çıkmak için fırsat koluyor o yuzden elime keskın hiç bir şey almiyom bazen tutup bileklerimi elimin içini kemseyı düşünüyom

belden asıgıya vuruyor

yapacagın tek sey onun ortamında onu bozmak madem durum böyleydi 3 yıl niye bekledi diye sor ama bak biirleri arnızın hiç düzelmemsi içinde calısıypr olabilir dikkat et

тнєĵøкєя;5089171' Alıntı:
E o oLdu zaten de ufak tefek zararLar gördüm :lol:

geçmiş olsun o zaman.

niye begenemedınız mi:)

hoş geldiniz

ben yokken iyi konusuyorsunuz bakayım ben burdaykende konusa bilecekmşsiniz

hoşbuldum. : )

yüzüne söylüyorum işte arkandan niye konuşacakmışım alla alla. arkandan konuşacak olsaydım öğlen yazardım. :hadiordan :p

тнєĵøкєя;5089174' Alıntı:
Abi Benm yne sinirimi bozdu bu kız Smdi vLLa açıp teLefonu ana-avrat sövecem de yakıstıramıyorum :mad:@

otur oturduğun yerde diyebilir miyim :huh:

bir şey bittiyse bitmiştir. defteri kapatıp rafa bırakacaksın. kurcalayıp durursan sadece pislik çıkar. muhatap olmamak en doğrusu. tabi bence. sen daha iyi bilirsin yapacağını. : )

belden asıgıya vuruyor

yapacagın tek sey onun ortamında onu bozmak madem durum böyleydi 3 yıl niye bekledi diye sor ama bak biirleri arnızın hiç düzelmemsi içinde calısıypr olabilir dikkat et

düzeLmesin abi aLLah beLasını versin bu saatten sonra işim oLmaz

o zaman boş ver gitsin yeri ve zamını gelince alır elbet agzının payını

bilirsinki kedi cigere ulsamayıca pisdir dermiş

mudure hamım içimdeki yeniceri gel isyan cıkartalım diyiyor bakın uymuyorum

:huh:

o zaman boş ver gitsin yeri ve zamını gelince alır elbet agzının payını

bilirsinki kedi cigere ulsamayıca pisdir dermiş

Bütün arkadasLarıyLa beni konusuyoLar yok böyLe bişey ya abi uLan ne kötüLüğüm oLmuş o arkadaşLarına yeri geLdi ben barıştırdım onLarı ne kadar unutkan bi millet ya

insanlar işlerine geldiği gibi davranırlar boş ver canını sıkma konusulanları duyup cam cerceve kırmanı istiyorlarkı işte bak ben size demiştim olayı olsun

giden gitmiştir kalan saglar bizimdir diye düşün dunya o olmasada var donmeyede devam edecek ha bu demek değildirki hemn keyfin gelsin herseyı unut sonucta 3 yıllık bir payalsım soz konsu ve bazı seyler kolay hamzedilmez ve kolay unutulama ama sabrın sonu selamettır

ama bakın yapmayacam demıyorum insanın şaşarım yaparım :)

Geri