Geyik Cafe

Merhabalar ama sen sinekelrı değil insanları ilaçlamısın kı kimse kalmamıs sineklerden başka :)

ahada sana kanıt

sinek ilaçları ciğerleri olan canlılara zarar vermez. :hadiordan

yaz sezonu normaldir. millet tatile gitti. :p

merhaba özgür. : )

seydiali o kanıt dediğini sen gelirken getirdin değil mi :hadiordan cafede sinek yok :hadiordan

hadi hadi insaları zehirlediniz kapalı ortamlarda ilaçlama yapmadan once içeridekileri dısarı cıkarmanız gerekır siz direkt ilaçlamzısınız kı hepsi zehirlenmıs

şimdide bahaneniz yaz tatili :)

kafemız klımalaıdır unutmayalaım lutfen :)

okadar psikopatım cebimde sinek tasıyom bazen çayalrın için eatıyom

:)

sizin degil tabi bazı uyuz müşterilerin maksat hesap kabarsın :)

ben sana ne yapayım ya sen söyle :Sopa hesap kabarsın diye böyle bir şey nasıl yapıyorsun :sneaky2: hileyle kazanılan paradan hayır gelmez insana.

yani bugune kadar kazandıgmız 10 liranın 5 lirası bu yola geldı

giden gitmiştir haydi bakalım :)

mabalı günahı senin boynuna. onca insanın da günahlarını üstlendin hayırlı olsun :biggrin :p :tongue_smilie:

bunlar zaten cehenemın tabidibinde yatacak adam için sadece tuz olur :durdurun

tek bir davranışla cehennemdem kutulabilirsin tek bir davranışla cenneti kaybedersin. en önemli konu kul hakkıdır dünyada.

bu konuda haklısın kim ne ile ne alacagı ne ile ödünledirilecegi hiç belli değil sonumuz hayır olur insallah

amin
beynimizi kurcalıyan sorular aslında bunlar belkide o yuzden
akıl bu neyı nezaman düşünecegini kimse kestiremez

doğru. insan beyni bu teknolojiye rağmen hala çözülemeyen bir bilmece.

lisede türkçe hocamız "insan hiç bir zaman bir anda tek bir şeyi düşünemez" derdi. mutlaka bir şey düşünmeye başladığında aklından başka bir şey de geçer diyordu. benim için doğru bir teori bu ama herkes için aynı mıdır bilmiyorum :huh:

aslıdan bunu cok yaparız hani bişiler kurcalrız bir şeyler ararız ondan sorulan sorularada cevap vere biliyoruz
beyın foksıyonel olrak tam bir gizem neyı gercekten ne sekilde düşünüp tasarlıyor kı biz bunları yazarken bile beynımız vucutla olan baglatısını kemıyor sureklı emirler gonderiyor ellere ayakalra falana filana bir an beynın durdugunu düşün insadan agaca dönüşüyorsun sıfır tepki

gelde şükretme

bazen uayndıgımda ellerimi nasıll hareket etiriyordum diye düşünüyorum nasıl harket ediyorum diye düşünüyorum o esnada kafamı kaşırken farkına variyorum ki bu bilmediğimzi bişi hani iste eline söyleki hareket et etmıyor aşka bişi olasıınını beklıyor işte o başka bişi acaba ne beyuın bunu nasıl yapıyor ?

Geri