Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bazı vakitler oluyo ki; İnsan çıkış yolu bulamıyo.
O an ne olursa olsun keyfin düzelmiyo, Çok normal olan şeyler bile ters geliyo, aksi oluyosun. Dokunsalar patlayacaksın sanki. Dün o yüzden muhabbete katılmadım. yoksa Çok seviyorum sizinle vakit geçirmeyi. Ters bişey söylerim diye korktum
Bugün arkadaşlarımla çıktım biraz iyi geldi. sonra sporu bırakmıştım tekrar başladım. Uğraşacak başka şeyler lazımmış bana. Yoksa gereksiz bi gerginlik oluyo. Tek düzelikten de bıktım. Herşey aynı gibi hayatımda. çıkan sorunlar bile aynı sanki. periyodik bi şekilde tekrar ediyo herşey.
Senin de kadfanı şişirdim ama inan çok doluyum abi.
öl eşey olurmu muhammed aaaaaaaa ayıp valla bidaha duymim öle şişirdim falan
gerçekten insan değişik bişiler yapınca düzeliyo hayatımız hep monoton ondan kaynaklanıyor . hergün aynı işler aynı şeyler o yüzden değişiklik her zaman iii dir .ama herşey de olacağına varıyo ALLAH bizleri doğru yoldan ayırmasın
Benim kafa şişmez abi. rahat ol sen
kafamın arka tarafına delik açtım. şişiyo şişiyo dolunca delikten boşaltıyorum ben.
Çok iyi konuşmacı değilim ama, çok iyi dinleyiciyimdir. )
muhammed sende varya böle yeğenin varda daha neye sitres yapıyosun ya alacaksın onu yanakları ısırıp ısırıp rahatlıyacaksın oynuyacaksın ALLAH uzun ömür verir inş bahtıda kendisi gibi güzel olur
Amin abi, çok teşekkür ederim.
Zaten neşem o benim. Beni çok sevmez ama hırpalıyorum severken biraz :melek
Beşiktaş lı şeyler alınca gönlünü de alıyorum ama