Geyik Cafe

İyi olmaya çalışıyorum abi.
hayat herzaman gülmüyo bize, bari dedim biz hayata gülelim. Belki yoluna girer herşey

Bazı vakitler oluyo ki; İnsan çıkış yolu bulamıyo.

O an ne olursa olsun keyfin düzelmiyo, Çok normal olan şeyler bile ters geliyo, aksi oluyosun. Dokunsalar patlayacaksın sanki. Dün o yüzden muhabbete katılmadım. yoksa Çok seviyorum sizinle vakit geçirmeyi. Ters bişey söylerim diye korktum :sleep:
Bugün arkadaşlarımla çıktım biraz iyi geldi. sonra sporu bırakmıştım tekrar başladım. Uğraşacak başka şeyler lazımmış bana. Yoksa gereksiz bi gerginlik oluyo. Tek düzelikten de bıktım. Herşey aynı gibi hayatımda. çıkan sorunlar bile aynı sanki. periyodik bi şekilde tekrar ediyo herşey.

Senin de kadfanı şişirdim ama inan çok doluyum abi.

öl eşey olurmu muhammed aaaaaaaa ayıp valla bidaha duymim öle şişirdim falan

gerçekten insan değişik bişiler yapınca düzeliyo hayatımız hep monoton ondan kaynaklanıyor . hergün aynı işler aynı şeyler o yüzden değişiklik her zaman iii dir .ama herşey de olacağına varıyo ALLAH bizleri doğru yoldan ayırmasın

bende senin kafanı şişireyim biraz :):)

Benim kafa şişmez abi. rahat ol sen
kafamın arka tarafına delik açtım. şişiyo şişiyo dolunca delikten boşaltıyorum ben. :)
Çok iyi konuşmacı değilim ama, çok iyi dinleyiciyimdir. ;))

Selam Jewel hoş geldin

kafa şişirmece oynuyoz buyur :)

O zaman hayırlı işler sana, Allah kolaylık versin.
Ömrümüz çalışmakla geçiyo. emekliliğimi de hesapladım daha 33 sene var. bi ömür beee :)

Çok Teşekkürler Maalesef Çalışmakla Geçiyo =(

Ben Hiç Hesaplamim Moralim Bozulmasın :)

Size İyi Geceler

muhammed sende varya böle yeğenin varda daha neye sitres yapıyosun ya alacaksın onu yanakları ısırıp ısırıp rahatlıyacaksın oynuyacaksın ALLAH uzun ömür verir inş bahtıda kendisi gibi güzel olur

Amin abi, çok teşekkür ederim.
Zaten neşem o benim. Beni çok sevmez ama hırpalıyorum severken biraz :melek
Beşiktaş lı şeyler alınca gönlünü de alıyorum ama :)

al al boş bırakma kızı hımmmm

anaya değmez babaya değer dayıya değmez amcaya değer sana değmez bana değer bilin bakalım bu nedir :):)

.......... :melek

edit: şimdi söylemeyeyim bari :)

muhammed bayağı hızlısın :):)doğru valla ben iki saat düşündüm ya

Dur abi editliyim kimse okumadan da düşünsünler biraz :)

Belki gelirler az daha bekliyeylim :)

biri gelene kadar da az bana müsaade abi. banyoya giricem :melek

görüşürüz yine

Geri