Geyik Cafe

Bırakın yağsın ya doluya bile razıyım valla ölüyorum dışarı çıkmak işkence oluyor

çıkma kardeşim sen seriliyeceksın diye mahsul yerdemı akslın :)

ya gercekten gecensede bu havalar böleydı

hava durumuna baktım yarın burda yagmur var :)
oh beee klimayı kapatıp serinleyebilecegim

ßurak ӡ5;5111253' Alıntı:
abi deniz kenarı olan bir ile git bakalım nasıl olacak, izmir 47 dereceyi gördü bu yaz rekor sıcaklık

denize gerek yok bir iki küçük baraj yaptılar buranın da nem oranı geçen yıllara göre arttı. bir tane daha yapmayı planlıyorlarmış :(

keşke kış gelse de ben kar görmek istiyorum biraz da yagmur :)
burda hiç kar yok yagmurda sagnak oluyor hep tadı yok

valla kışı ben de özledim. bu sene neredeyse hiç kar da görmedik. 8 saat köy yolunda kalmama rağmen karı seviyorum. :biggrin:

ŜĒƳƊĬĀŁĬ;5111259' Alıntı:
nem nedir ? :p

o ben kuru sıcagı yasadım asfalt böle akıp gidyordu cd ler yamuluyordu sıcaktan nem nedir ruzgar ole siyordu ki sac kurtmak makınası gibi :blink:

kocaman deniz var burda daha ne olsun :)
izmirle aynı yerdeyız ama biz daha yuksete yız diye farklı oluyor tabi yakalsık 2000 metre 10 derece fark yapar buda

betona yumurtayı kır tuz at ye o derece sıcaklık oluyor bilmez miyim. :p

hava durumuna baktım yarın burda yagmur var :)
oh beee klimayı kapatıp serinleyebilecegim

evet neresi orası bir gün daha sabretsin çatı yapılıyor inşallah yarın bitecek. şimdi yağarsa evin 2. katı mahvolur. bir gün daha sabretsin :(

yagmurmu yagmurun yagması demek havanı nbulutlanarak yerdekı sıcaklıgı tutması demek sıcalıkartmasın sakın :)

abla asfalta kırınca yumutayı tuz atmaayda gerek yok :)

olsun abla baraj yapsınlar yakında kuraklık olacak

aslında doğru söylüyon mehmet abi

bulut battaniye giib örtüyo üstümüzü ve sıcak havanın yukarı çıkmasını engelliyor

kışın mesela hava yağmurlu oldumu biraz ısınıyor ortalık

giden var misafire bir bardak su veren yok ayıp ya güle güle ben olmayınca olmuyor işte :)

iyi geceler

b-476584-damacana_su_.gif

bir bardağın lafımı olur ben bir damacana vereyim gerekirse duş bile alır bu sıcakta :biggrin:

kahve getir burak misafir gelecek :) ama çok getir

Baylar ve bayanlar hepinize iyi geceler kendinize iyi bakın

gidenlere selam olsun esenlık içinde kalsınalr iyi gecelr

ßurak ӡ5;5111314' Alıntı:
b-476584-damacana_su_.gif

bir bardağın lafımı olur ben bir damacana vereyim gerekirse duş bile alır bu sıcakta :biggrin:

Ha Ha On Numarasın Burak :)

Geri