Geyik Cafe

hoş geldiniz beyler

yeni gelenler hoşgeldiler.

hyperion ve gürcan bana fazlasını yapmayı planlarken benim yaptığım ne ki sadece seyirci olacağım. :biggrin bana işkence yapacaklarmış :eek:ut:

aman nabarsan yap :D korkum yok kımseden :D

ben de gürcanın ayak izlerini gördüm kendisi nerede diyecektim. ::biggrin:

ben kork diye söylemiyorum ki. benim amacım sadece oyulmanı seyrekmek başka niyetim yok :melek hem de büyük bir zevkle izlerim :biggrin :p

ben de gürcanın ayak izlerini gördüm kendisi nerede diyecektim. ::biggrin:

ben kork diye söylemiyorum ki. benim amacım sadece oyulmanı seyrekmek başka niyetim yok :melek hem de büyük bir zevkle izlerim :biggrin :p

benden korkar bıraz bızımkı ole sey zaten yapamaz :D

bende bu duruma dahil olup arkadasım şeytana birifing verdim sizleri kacırmasını söyledim bakın ozamn işgence nasıl yapılır

hahahahahahah :durdurun

тнєĵøкєя;5080625' Alıntı:
sonsuzLuğa naber Görüsemiyoruzz :D
1 gündür :D

yokluğumdan istifade cafeyi boş bırakmışsınız zaten :eek:ut:

benden korkar bıraz bızımkı ole sey zaten yapamaz :D

valla gürcan biz kadın milletinin ne zaman ne yapacağımız belli olmaz. özellikle de böyle bir durumda :biggrin:

bende bu duruma dahil olup arkadasım şeytana birifing verdim sizleri kacırmasını söyledim bakın ozamn işgence nasıl yapılır

hahahahahahah :durdurun

bir hikaye vardır bilir misin seydiali "Allah meleklerinden birisine git aşağıda gördüğün iki kişinin aklını al gel demiş melekte gidip alıp gelmiş. daha sonra tekrar geri götür yerlerine bırak demiş. melek bir süre sonra gelmiş ve Allaha demiş ki

- Allahım ben büyük bir hata yaptım.
- ne yaptın diye sormuş Allah
- aşağıdaki iki kişinin akıllarını yanlış kişilere takdım. akılları değiştirdim demiş.

bil bakalım akılları değişen kişiler kimlerdi. bir sonraki mesajda söylerim :biggrin:

bak şimdi merak ettim böle bişi ilkez duyuyorum

ama tahmıne bizim isimlerimiz kulanacan

yok siz değilsiniz. : )

aşağıdakilerin biri kadın diğeri ise şeytanmış. kadının aklı şeytana şeytanın aklı kadına verilmiş. anlayacağın sen şeytan diye kadının aklına brifing vermişsin. şeytan artık o değil çünkü :durdurun

aha yanı sende bayanların seytan olduklarını kabul ediyon :durdurun

güzel bir hikaye tesekkurler

aha yanı sende bayanların seytan olduklarını kabul ediyon :durdurun

güzel bir hikaye tesekkurler

her kadının melek yönü de vardı vardır şeytan yönü de.

zaten şeytandı ki :D kim demiş ona kız dıye :D

bak seydialiye yazdığımı oku. sözlün de bir bayan. ben ona şu bekarlık konusunu bir söyleyeyim meleği şeytanı görürsün o zaman :001_cool: :p

tamam düğününüzü unutmuştum. cafeye sahip çıkın :biggrin:

okuduk okuduk kör degılız :D bız ne seytanlar gorduk ırz gelir tırz gider:D

hım ama nedense ben bayanların hep seytan olan yuzlerıne denk geldim

bir günün yazarın birisi kadınları asagılayan bir yazı yazmıs bunu okuyna bir feministe kendi çapında bayanlardan olusan bir örgüt kurup bu yazarı öldurmeyı kararlastırmıs ve yazarın evinin önunde beklemışler yazar evinden cıkınca yazara demişlerki son duanı et senı oldurecez bizim yazarda bakmıs kurtuluş yok demişşki dua yerıne bir istekte bulunsam örgüt lideride bu isteği kabul etmiş ve adamda isteğinde bulunmus demişki aranızda en cirkin kimse benı o oldursun :durdurun

devamı sorakı mesajda

okuduk okuduk kör degılız :D bız ne seytanlar gorduk ırz gelir tırz gider:D

eşin olacak kişi bu sıradan biri değil :biggrin:

hım ama nedense ben bayanların hep seytan olan yuzlerıne denk geldim

bir günün yazarın birisi kadınları asagılayan bir yazı yazmıs bunu okuyna bir feministe kendi çapında bayanlardan olusan bir örgüt kurup bu yazarı öldurmeyı kararlastırmıs ve yazarın evinin önunde beklemışler yazar evinden cıkınca yazara demişlerki son duanı et senı oldurecez bizim yazarda bakmıs kurtuluş yok demişşki dua yerıne bir istekte bulunsam örgüt lideride bu isteği kabul etmiş ve adamda isteğinde bulunmus demişki aranızda en cirkin kimse benı o oldursun :durdurun

devamı sorakı mesajda

sonunun ne olacağını biliyorum hiç bir kadın kendini çirkin olarak görmedikleri için yazar ölümden kurtulmuş diyeceksin.

ama ben öldüreyim. en çirkin benim. :biggrin

bu arada dünyanın en iyi kiralık katilleri kadın olurmuş. çünkü erkekler öldürecekleri kişilere baktıklarında bir defa düşünürlermiş kadınlar hiç düşünmeden tetiği çekerlermiş. bu da ilginç bir tespit. :saskin

vala ilgiç bir durum baynaları zaten bugune dek bir kişi tek anlamıs oda gülmekten ölmüş :durdurun

Geri