Geyik Cafe

senden korkulur nerden bılıosunkı nısanlanacagımı :D ah şu kızlar yokmu :D h.geldın joker

Hoşgeldin тнєĵøкєя

ıııııı nerden biliyorum nerden biliyorum :confused1:
biliyorum işte biryerden Çok merak ediyorsan diyim ? :ter:

hmm hadi öyle olsun tekrar teşekkür ederim darısı bekarların başına inşallah :D

Gürcan Abi Bekar Nişan Kına faLan deme bana yeni atLattm onLarın hepsini benim değiLdi ama acaip yoruyo insanı ya :D

тнєĵøкєя;5080228' Alıntı:
Gürcan Abi Bekar Nişan Kına faLan deme bana yeni atLattm onLarın hepsini benim değiLdi ama acaip yoruyo insanı ya :D

bizde yoralım kendimizi diye nişan yapıoz zaten :D olm tabı yorulucan telaş olucak normaldır :D bende ıstemıom ama hatun ıstıo ben nabım :D ben böle ıyıydım bekarlıgımdan :D duymasın oyar walla

bizde yoralım kendimizi diye nişan yapıoz zaten :D olm tabı yorulucan telaş olucak normaldır :D bende ıstemıom ama hatun ıstıo ben nabım :D ben böle ıyıydım bekarlıgımdan :D duymasın oyar walla

Allah koLayLık versin abi İşin coook zor : ) Bide Nişan senin daha fena :D
Dün Gece Abimin Düğün bitti hatırLadıkca bi garip oLuyorum :D

evlilik gerçekten çok harika bide çocuk oldumu varya o duyguyu anlatamam ALLAH herkese nasip etsin inş mutlu ve huzurlu bir yuva ....

yasım 27 olsada evlılık ıcın erken bence bekleyecegız 1 2 sene bakalım zaman gosterıcek :D

ben duyurayım. o seni oyarken ben de izlerim ne güzel olur :biggrin :p

kuyumumu kazıyonuz bakım öle olsun

siz (ortağınla birlikte) bana her türlü işkence tekniklerini uygularken benim sesim çıkıyor muydu(!) alla alla :hadiordan oyuluşunu izlemek büyük bir zevk olacak. ben de ortağımla birlikte izleyeceğim :biggrin :durdurun

ne oluyor burada yavvv

niye gürcan abi okadardamı kılıbık

kılıbıklık değil bu. bekar olmaktan memnunmuş. ben de sözlüsüne duyuracağım o da gürcanı oyacak ben ve kent de seyredeceğiz :biggrin

anladım ama sende az değilsin yanı aralrına nede giriyorsun ki

yani insan bunu kavgada bile yapmaz

Geri