GEYİK VE MİZAH bölümünde görev almak istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Artık Hackhel şurda hackhell burda baymaya başladı.

Önemli olan konu açmak değildir.

Önemli olan Nitelikli Konu Açmaktır.

Bence nötr

ama

Hakan Abi + vermiş.

O öle diorsa vardır bi bildiği..

HH'nin en aktif üyeLerinden birisin.
Madness'de (+) dediyse sorun yok.

Benden sana (+)
Hakkında HayırLısı oLur İnşallah...

Çalışkan bir üyesin bildiğim kadarıyla bi vukuatında yok fakat Hakan abinin bölümde yönetciye ihtiyaç yok demesi ve olumlu oy vermesi kafamda çelişki oluşturdu. Bu yüzden ileriki günlerde o bölümde yönetici ihtiyacı olduğunda değerlendirilmen üzere şimdilik - veriyorum. Şunu bilesinki ihtiyaç olsa oyum + dır.

Madness + diyorsa benim oyum eksi (-)

hemde kocaman bir eksi

Adını KuLLanmadığın HackheLL Üyesi KaLmadı Sanırım KonuLarında. DoLayısıyLa Taktik AnLamda BaşarıLı Bir YoL Seçmiş OLdun. Suya Sabuna Dokunmayan Tavrın ve KonuLarın Seni ModLuk Konusunda Zaten ŞansLı Konuma Getirdi. Bu BağLamda BaşkaLarının İddia Ettiği Gibi KonuLarında YaratıcıLık DeğiL, SöyLemekten İmtina Ettiğim Başka Bir Tanım Vardı. Bunun Dışında Hakkında SöyLeyebiLeceğim Hiçbir OLumLu veya OLumsuz Fikrim Yoktur. . Ama Hakettiği HaLde O BöLümü ALmayan Arkadaşımın Ne Kabahati Vardı, Çok Merak Ediyorum.. .

Hakkında hayırLısı OLsun

Kod:
Edit: Hata Yapmışım, Sen Mod OLma -1071

( + ) OLUMLU

5PoM8Sh0eH.gif

Herşey yöneticilik için yapılmasa gerek diye düşünüyorum.Ben seni kısa zamanda çok aktifliğini gördüm bence kısa zamanda çok aktiflik yerine biraz daha zaman içinde seni tanımak isteriz şahsen sana ait sadece hackhell şuradyı biliyorum..
(-)

gereksiz postlar silindi, saçmalamaya devam edecekseniz bende banlamaya başlıcam, ona göre davranın ..

Ben geyik ve mizah bölümünün tüm alt başlıklarına 1 yılı aşkın bir süre tek başıma görevde idim. Daha sonra Leke, Komik Resimler ve +18 geyikler bölümüne atanınca yüküm çok hafifledi. Daha sonrada Contract Killer arkadaşımız Komik Videolar bölümüne atandı. İş dahada hafifledi...

Geyik-Mizah& Eğlence bölümünün herhangi bir alt başlığına bir yönetici ihtiyacı yok..

Şunuda göz ardı edecek değilim. Konuları beğenilir yada beğenilmez, Kent55 arkadaşımız geyik ve mizah bölümü ile aşırı derecede ilgili. Bölümde çok sayıda paylaşımı var. Bölümle ilgileniyor.

Ve özellikle benim için daha önemli olan forumda bir saygınlık kazanmış olması, forumu sevmesi ve ilgi göstermesi, forum yöneticilerine karşı saygı ve sevgi ile yaklaşması. Kısacası forumdaki duruşu ile bölümde yönetici olmayı hakediyor.

Benim oyum olumludur. ( + ) Hayırlı olsun.

+ ZeytinburnuLu

''Geyik-Mizah& Eğlence bölümünün herhangi bir alt başlığına bir yönetici ihtiyacı yok..''

denilip, olumlu (+)vermiyorum ..

direk OLUMLU (+)1453......HAYIRLI OLSUN

Ben seni sadece geyik mizah bölümünde ( hackhell ve bizleri ) konu alan paylaşımlarınla görüyorum forumun tamamından uzaksın sadece bir bölüme paylaşım yapmakla bir bölüme ilgi göstermekle moderatör olmak arasında bir çizgi var forumun genelinde aktif olmanı beklerdim ! o bölüm de yüzlerce konusu olan üyeler aday olduğunda şu an için gerek yok denildi ki o zaman bölümün moderatörü bile yoktu geçici görevle bölümle volkan arkadaşımız ilgileniyordu.

İlgili bölüm ve alt bölümleri dahil olmak üzere moderatör ihtiyacı olmadığınıda
bölüm yöneticisinin bildirmesinden de hareketle gerek olmadığını düşünüyorum ( - )

Not : Bölüm yöneticisinin ihtiyaç olmadığını bildiripte ( + ) vermesi yalnız benim bile kafamı
karıştırdı ihtiyacımız yok ama kent55 moderatör olmalı demek sanırım bu > ))

Konu ile ilgili kullandığım cümleler sanırım bir çok arkadaşımızın kafasında soru işareti bırakmış.

Bir açıklamada daha bulunmalıyım herkesten özür dileyerek..

Tekrar söylüyorum; Bölümde başka bir yönetici ihtiyacı yok.

Fakat ben kent55 arkadaşımızın bölümdeki emeğine saygısızlık etmek istemiyorum. Bölümde yaptıklarından en fazla haberdar olan kişiyim.

Ve tekrar ediyorum bundan da önemlisi forumda duruştur benim için. Üyeler arasında bırakılan izlenimdir..

Bölümde bir yöneticiye daha ihtiyaç olmamasına rağmen kent55 arkadaşın yaptıklarını görmezden gelemem. Onun hakkını yiyemem. Dolayısı ile oyum olumludur.

Yazdıklarımdan yeni anlamlar çıkarılmamasını rica ediyorum.

[ - ] 1903

Actıgın konular hep birbirinin benzerı bir şarkının nakaratı gıbı... Madness de tek basına idare cok ıyı ıdare edıyor bence...
Haketmedıgın gorusundeyım..

-1

Yoneticilik zor zanaat. Ama karakterine oyum +'dir. Bence hic bulasma be dostum. Sonra birilerine benzersin sende mazallah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri