- Reaction score
- 0
Hhde onca emeğine şahit oldum
Yakışır kardeşime
bende sana duble
+1907
Yakışır kardeşime
bende sana duble
+1907
Madness + diyorsa benim oyum eksi (-)
hemde kocaman bir eksi
Edit: Hata Yapmışım, Sen Mod OLma -1071
Ben geyik ve mizah bölümünün tüm alt başlıklarına 1 yılı aşkın bir süre tek başıma görevde idim. Daha sonra Leke, Komik Resimler ve +18 geyikler bölümüne atanınca yüküm çok hafifledi. Daha sonrada Contract Killer arkadaşımız Komik Videolar bölümüne atandı. İş dahada hafifledi...
Geyik-Mizah& Eğlence bölümünün herhangi bir alt başlığına bir yönetici ihtiyacı yok..
Şunuda göz ardı edecek değilim. Konuları beğenilir yada beğenilmez, Kent55 arkadaşımız geyik ve mizah bölümü ile aşırı derecede ilgili. Bölümde çok sayıda paylaşımı var. Bölümle ilgileniyor.
Ve özellikle benim için daha önemli olan forumda bir saygınlık kazanmış olması, forumu sevmesi ve ilgi göstermesi, forum yöneticilerine karşı saygı ve sevgi ile yaklaşması. Kısacası forumdaki duruşu ile bölümde yönetici olmayı hakediyor.
Benim oyum olumludur. ( + ) Hayırlı olsun.
Ben seni sadece geyik mizah bölümünde ( hackhell ve bizleri ) konu alan paylaşımlarınla görüyorum forumun tamamından uzaksın sadece bir bölüme paylaşım yapmakla bir bölüme ilgi göstermekle moderatör olmak arasında bir çizgi var forumun genelinde aktif olmanı beklerdim ! o bölüm de yüzlerce konusu olan üyeler aday olduğunda şu an için gerek yok denildi ki o zaman bölümün moderatörü bile yoktu geçici görevle bölümle volkan arkadaşımız ilgileniyordu.
İlgili bölüm ve alt bölümleri dahil olmak üzere moderatör ihtiyacı olmadığınıda
bölüm yöneticisinin bildirmesinden de hareketle gerek olmadığını düşünüyorum ( - )
Not : Bölüm yöneticisinin ihtiyaç olmadığını bildiripte ( + ) vermesi yalnız benim bile kafamı
karıştırdı ihtiyacımız yok ama kent55 moderatör olmalı demek sanırım bu > ))