GeLin de kıJLarı we erkekLeri biraz daha ii tanımaya ÇaLı$aLım hea_?? : ))

[me|2wi$]

H & M
Reaction score
0
arkada$Lar buraya erkeLerin weya kıJLarın anLayamadığımız yönLerini yazaLım..isteyen yazıLanLara cewap da wersin..hem beLqi böLeCe birbirimizi azCıq daha ii anLayabiLmi$ olurus hea_?? :cool:

meseLa ben hem kıJlarda hem erkekLerde $u oLaya bi anLam weremiorum;
bi kaÇ gün sonra ayrıLaCaqLarını biLe biLe Çıqmaya ba$LıyoLar..bi iki gün a$qım me$qim sonrası yalan oluyo..bu a$q bu kadar basit bi$i mi ya_? peehh..!! :eek:ut:

kızların warlıgını anlıyamıoRum fızyolojık bı ıhtıyac mı yoksa psıkolojık bı ıhtıyac mı erkekler ıcın :p

kızLarın kendi araLarında yaptıqı onLara Göre Cok anLamLı (erkekLere qÖre Tamamen $acma) muhaßßetLeri anLamıyOrum.yOk Sen!n ojen quzeLmis yok ßLuzun şekiL OLmu$ feLan ;) ßiri aydınLatırSa sewinirim....

$öyLe bi$i duymu$tum XShoOt..kıJLar ( yani biz = Pp ) geneLde erkekLer iÇin değiL hemCinsLerimize hawa oLsun bi üstünLüq göstergesi oLsun die süsLenirmi$iz..doğaLdır kendi araLarında böLe muhabbetLerin oLması :cool:

Walla Kizlardan Bugune Kadar Kim Ne Anlamiş Ki Arkadasim Benim Anlamadigim Kizlara Dogru Soyluyorsun Surat Asiyorlar Yalan Atiyorsun Gene Surat Asiyorlar Yaw Kizlar Bi Karar Verin De Ne Yapalim Bizde Bilelim Yahuu

neden bazan hiç çekilmez olur kızlar,neden bizim ak dediklerimize kara derler,neden mantığın hayır dediğine sırf romantizm olsun diye diretirler

( kendi kız arkadasımdan derlemeler )

TheCyber' Alıntı:
Walla Kizlardan Bugune Kadar Kim Ne Anlamiş Ki Arkadasim Benim Anlamadigim Kizlara Dogru Soyluyorsun Surat Asiyorlar Yalan Atiyorsun Gene Surat Asiyorlar Yaw Kizlar Bi Karar Verin De Ne Yapalim Bizde Bilelim Yahuu

sen karşındaki kızı anlamıosan kızmı anlatıcak kendini sana...

barpeacebar' Alıntı:
bazı kızların zevkine hayran kalmışımdır. kıza bakarsın çok güzel yanındaki sapa bakarsın tam odun..nerde serseri tip var onlarla beraberler..

işte buduuuurrr ellerine sağlık kardeşim konuyu özetlemişsin :goz:

me|2w!sh!m' Alıntı:
$öyLe bi$i duymu$tum XShoOt..kıJLar ( yani biz = Pp ) geneLde erkekLer iÇin değiL hemCinsLerimize hawa oLsun bi üstünLüq göstergesi oLsun die süsLenirmi$iz..doğaLdır kendi araLarında böLe muhabbetLerin oLması :cool:

hm acıkLamaLarın ß1raz oL$un aydınLattı ßeni t$kL£r ( ;

her iki tarafında gereksiz takıntıları var valla
aslında bunnarı annıorm ama çok saçma onu belirtmek istedm..;)

Nedense kızlar için hep ulaşılmaz görünenler daha cazip geliyo bence..
Bir kızı çok sevdiğinde kız senden uzaklaşıyor ama kızı ciddiye almayınca senin peşini bırakmıyor... ;)

TheCyber' Alıntı:

aynı dawranı$Ları sergiLeyen erkekLerde war ama..asLında kıJ weya erkek oLmaq değiL sorun..anLayı$Lı oLmaq en önemLisi insan oLmaq Lazım insaann.. :cool:

kızlar için yapılan herşey bir ödev,vazifedir!onlara göre zaten yapmak zorunda olduğun şeylerdir!yapmadığın şeyler ise borçtur!bu yüzden yapılanlar unutulur hep yapmadıkların konuşulur!yani aslında kızlar nankör bir kedidir...

yaw arkadaşlar bende bi konuyu merak ediyorum sis erkekler yanınısda fıstık gibi sefgilinis farken nie yanınısdan geçen kıslara da bakarsınıs gösleri dikerek yada geri dönüp dönüp bakarak işte buna bi anlam weremiorum yaa yardımcı olursunus umarım

ciara soruna güzele bakmak sevaptır dierekten olayı geçistirelim gelelim benim soruma

üstüne alınan alınsın simdi biz erkeklerin kalbine giden yol mide den geçerken kızlar kalbine giden yol hep ücretli otobandan geçio annayan anladı :sigara:

az la yetınmek olmaz ciara : ))

güselinde güseli war demishler .. hem o baktıgımız kızın bilinmeyen ne yeteneklerı wardır kim bilir ;)

ça ça çaaa ça ça çaa

yaa anlamıyorum sisi gerçekten bu konuda yanındaki kıs fıstık gibi fıstık başkasına bakmak hemde bön bön biras ilişkiye saygısıslık deilmidir ????

Geri