GeLin de kıJLarı we erkekLeri biraz daha ii tanımaya ÇaLı$aLım hea_?? : ))

me|2w!sh!m' Alıntı:
ahuhe yaw hayatınız yaLan bea..!! :sigara: war mı dürüst oLanınız bi zahmet onLardan aLim ben sewabına hea_?

kızların erkeklere karşı önyargılarına ve erkeklerin kızlar hakkındaki önyargılarına sonunda bilmi alet ettim,..:) :)
Ne kadar hazin bir çağda yaşıyoruz, bir önyargıyı ortadan kaldırmak atomu parçalamaktan daha güç. Albert Einstein
:) :)

var bea dürüst insan ama insanlara inanmak zor işte,
ama yüzde yüz dürüst insan bulacağına inanıyorsan da,inandığını yaşamayan yaşadığına inanırmış diyorum..

iyi forumlar dilerim..

asıl zor olan sevgiyi hakeden kızı bulmak zor .. gerisi hava civa...

Okuyabilirseniz her insan bir kitaptır.
W. Ellery Channing

(Bana, okuduğum kitapların en güzelinin hangisi olduğunu sorarsanız, söyleyeyim: Annemdir.- Abraham Lincoln ün bir lafı aklıma geldi bi an) :)

özetlersem,önemli olan iyi bir okuyucunun sevdiği bir kitabı ne kadar severek okuduğu değil,kitabın sevmediği yönlerini hangi bir bilinçle ve amaçla okuduğuna bağlıdır.

Sevginin biraz ilersi için... evlenenler için,
Sağır bir kocayla, kör bir kadın mutlu bir çifttir.Danimarka Atasözü
:):)

yorumlarımı okuduğunuz için teşekkür ederim...

ya iki tarafında birbirini anLayı$La kar$ıLaması Lazım..çünkü bi yerden sora a$q daLgası bitijeq aLı$kanLığa dönü$üCeq..ordan sorası da anCaq kar$ıLıqLı anLayı$La yürür..

rabia iyi bir konuya değindin
merak ve gizem!!

iki sevgilinin sevgisindeki süreklilik gizem ve sırlarda yatıyor..
Sürekli merak ettiğinin peşinden koşar insanoğlu. İllüzyonistlerin yaptıklarını çoğumuz merak ederiz.(şapkadan tavşan çıkarma diyecem Bu çocuk Sofinin Dünyasını okumuş diyeceksiniz.) sihirbazınızın numaralarını,sırlarını zamanla öğrendiğinizde ondan sıkılmaya başlayacaksınız... Numara ve sırlar..(karşınızdakinin size olan sadakati,size yalan söyleyip sölemediği,yaşamınıza yeni sürprizler katıp katmadığı..vb ). Ama sürprizlerin sonu hayal kırıklığı olmasın dikkat edin bu konuda...

küçükken başımdan geçen bir anıdan bahsedicem..
Bayram günlerinde bayramlaşmaya gittiğimde büyüklerim bana sana bir sürprizim var derdi. Gözlerim faltaşı gibi açılırdı... Ama sürprizin bir beyaz mendil olduğunu görünce, içimde evcil buruk acılar oluşurdu...çocukluk hali işte..:):):)

saygılarımla,

iyi forumlar dilerim

me|2w!sh!m' Alıntı:
ya iki tarafında birbirini anLayı$La kar$ıLaması Lazım..çünkü bi yerden sora a$q daLgası bitijeq aLı$kanLığa dönü$üCeq..ordan sorası da anCaq kar$ıLıqLı anLayı$La yürür..

Çoook haklısın me|2w!sh!m aynı heyecan olmucak bi süre sora nolcak ilk günler heyecan kalmıcak sevgi saygı da olmazsa ewlilik yürümeyecek vs vs :D:D

Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun, güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun, rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun. işte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun William Shakespeare
bu yazarın bu sözlerine bayılıyorum...
bazı şeyleri çok güzel ifade etmiş,ikili ilişkideki güvensizliği başarılı bir şekilde dile getirmiş,kanımca

iyi forumlar dilerim.

ben alışkanlık istemioRum alışkanlık bana göre diil aşk kalsın mumkunSe :p ki aşk artık bana göre tutKu .. alışkanlıkta sevgi...

iSpiYonCu' Alıntı:
ben alışkanlık istemioRum alışkanlık bana göre diil aşk kalsın mumkunSe :p ki aşk artık bana göre tutKu .. alışkanlıkta sevgi...

eet haklısın çok doru aşk tutkudur sewgi ise alışkanlık ama unutma ispiyoncu aşk bi anlık bişi mutlaka her ilişkide zaman aşkın yerini sewgiye bırakıyo bi süre sonra onu gördüünde ilki gibi heyecana kapılmıyosun ellerin bacakların titremiyo ama sewginin de güsellii war alışıyosun bi süre sonra onunla birlikte olmaya başka hiçbişeyi gösün görmüyo yanında olmadıı saman eksikliini hissedion ondan kopamıyosun vs vs güsel bi duygu yane:goz:

walla ben alıskanlık ewresıne gecemedım o ewrede yenı asklar benı buluo :D :D ki bu da pek uzun sürmüo tabi ;)

ya kızlar nerde mal erkek olsa onu bulurlar ben onu bilirm....

sise göre belki öledir ama mutlaka kısı çekebi yanı wardır ya çirkindir ama zekidir yada iyi laf yapıyodur vs vs işte ama wardır mutlaka kısı çeken bi yönü ;)

Geri