Geleceğin Mühendisliği

Önü En Açık Mühendislik?

• Mekatranik

Kullanılan: 38 20.5%
  • Bilgisayar

Kullanılan: 49 26.5%
  • Endüstri

Kullanılan: 15 8.1%
  • Elektrik-elektronik

Kullanılan: 26 14.1%
  • Yazılım

Kullanılan: 42 22.7%
  • Elektronik-Haberleşme

Kullanılan: 15 8.1%

• Kullanılan toplam oy
    185
Arkadaşlar size iki tavsiye : Bölüm ve üniversite fark etmez yeterki 4 yıllık bi okul bitirin ve ardından ya
Polis olun yada Sözleşmeli subay olun .Türkiye şartlarında en iyi ve para yönünnde muazzam iki meslek.Okulu bitirince ne olcaksınız istediğinz olun ama kafanız rahat olmaz.acaba işçi çıkarılırmı acaba iş bulurmuyum olayları olmaz.Ya polis olun ya sözleşmeli subay yada stsubay ;)

sanırım o işler o kadar kolay değil.. her mesleğin kendine has zorlukları var bi kaç yerde böyle yazmışsın saolasın ama bu dediğimi de gözden kaçırmamak gerek

yazılım bence ama türkiyede önü çok açık değil yurt dışı universitelere bakmalısın...

Elektronik-Haberleşme

Bence bu hızla ilerleyen ve ölmeyecek bi meslek olarak görüyorum tabii insanda kendisini güncellemeli..

bu gidişle kaldırım ;D

her zaman için elektronik mühendisligidir.(mühendislikler içinde)
ama insanlık var oldugu müddetce tıp devamlı baki kalacaktır.

tabikide yazilim muh. yazilim olmadan ne haberlesme olur ne de baska bisi

matematık cunku bılgısayar muhendıslıgının temelınde matematık yatıyor nekadar ılerlerse okadar ıyı

ziraat :D...

Arkadaşlar size iki tavsiye : Bölüm ve üniversite fark etmez yeterki 4 yıllık bi okul bitirin ve ardından ya
Polis olun yada Sözleşmeli subay olun .Türkiye şartlarında en iyi ve para yönünnde muazzam iki meslek.Okulu bitirince ne olcaksınız istediğinz olun ama kafanız rahat olmaz.acaba işçi çıkarılırmı acaba iş bulurmuyum olayları olmaz.Ya polis olun ya sözleşmeli subay yada stsubay ;)

bu ülkede polis hiç sevilmiyor ve de sürekli tayin oluyorsun..bu bi dez avantaj..sürekli suçlularla uğraşıyosun..bence hiç bağlı kalmamak lazım bi yere..özel şirketler bence gelişmeye daha müsait..parayı vurmak istiyorsan özel çalışacaksın..eğer ben kıt kanaat geçineceğim dersen memur ol..

yazılım ve haberleşmenin yolu açık ama makine hayatın varlığından beri devam edegeliyor... mekatronik te çağımızda aynı öneme sahip.. her ne kadar yazılım vazgeçilmez olsa da bir yerde mutlaka el değmesi gerekiyo.... forever mekatronik diyorum

Bilgisayar... Buna paralel olarak da Yazılım Mühendisliği..

Elektronik haberleşmede tüm dünyada çığır aşılıyor bence önemli ve geleceği olan bir meslek bunu tercih etmelisin yok olmaz diyorsan 2. olarak da Mekatranik diyorum ben de girdim sınava bu sene ama sayısal değilim...iyi düşün çok az kaldı

Yazılım mühendisliği veya Bilgisayar mühendisliği devir bunlara gidiyo artık

endüstri mühendisliği diyorum..sayısalcı adamın rahatça yönetici olabileceği bi bölüm illa statik hesap yapmana gerek yok :goz:

Geri