dostum benim universiteye girdigim zaman gelecegin meslegi cevre muhendisligiydi bende ona yoneldim ama sonuc husran ayni sekilde bir ara genetik vardi boyle olur gider.cok cok iyi arastir.kendin ne istiyorsun ona yonel.senin becerilerin ne.arkadaslar cok guzel onerilerde bulunmuslar.asla olmeyecek muhendislikler vardir orn:insaat,makina v.b. en onemlisi senin sececegin okul.eger kendine guveniyorsan benim sana tavsiyem gemi insaa cunku ulkemiz tershanelerinde cok gemi uretiliyor dunyada cok iyi bir yerdeyiz ama muhendis acigi cok fazla.ikinci olarak mekatronik derim arkadasim var yurt disinda cok memnun.bence secim yaparken sunu dusun.ben okulu bitirdigimde hangi brans bana daha iyi is imkani verebilir.ayrica universiteleri incelerken bazi universiteler cift diploma veriyor.turkce ve ingilizce.bence bu universiteleri tercih et.kendi tecrubem eger diplomam ingilizce olsaydi su an cok cok guzel paralara yurt disinda calisiyordum.tek sorun diploma diliydi.sana simdiden bol sanslar dilerim.cok iyi dusun herkesi dinle kendi bildigini yap.kimsenin etsinde kalma.