Geleceğin Mühendisliği

Önü En Açık Mühendislik?

• Mekatranik

Kullanılan: 38 20.5%
  • Bilgisayar

Kullanılan: 49 26.5%
  • Endüstri

Kullanılan: 15 8.1%
  • Elektrik-elektronik

Kullanılan: 26 14.1%
  • Yazılım

Kullanılan: 42 22.7%
  • Elektronik-Haberleşme

Kullanılan: 15 8.1%

• Kullanılan toplam oy
    185

erdem_168

New member
Reaction score
0
Evet Arkadaşlar Öss'den İyi bir puan aldım komple mühendislik yazıcam Ancak KArarsızım Türkiye ve Dünya ŞArtları Göz Önüne Alındığında Sizce Önü En Açık Mühendislik Hangisi?

Yorum Yazarsanız Sevinirim...

NoT:İnşallah Konuyu Doğru Yere Açmışımdır

mekatronik mühendisliği.. ben kendim istiodum... sadece kocaelinde vardı benm girdiğim sene.. su anda baska uni de var mı bilmiorum ama cok ii bir meslek... su anda makine mühendisliği okuorum o da iidr;)

benim kendi şahsi tercihim yazılım müh çok güzel meslek...

Endüstri mühendisliği okuyan ve son sınıfa gelmiş biri olarak gönül rahatlığıyla sana Endüstri Mühendisliğini önerebilirim.
Ama karar vermeden önce çok sağlam bir araştırma yapmanı şiddetle öneririm.

ben olsam bilgisayar mühendisligini seçerdim

gemi inşaa mühendisliği,

gelecek denizde ;)

dostum benim universiteye girdigim zaman gelecegin meslegi cevre muhendisligiydi bende ona yoneldim ama sonuc husran ayni sekilde bir ara genetik vardi boyle olur gider.cok cok iyi arastir.kendin ne istiyorsun ona yonel.senin becerilerin ne.arkadaslar cok guzel onerilerde bulunmuslar.asla olmeyecek muhendislikler vardir orn:insaat,makina v.b. en onemlisi senin sececegin okul.eger kendine guveniyorsan benim sana tavsiyem gemi insaa cunku ulkemiz tershanelerinde cok gemi uretiliyor dunyada cok iyi bir yerdeyiz ama muhendis acigi cok fazla.ikinci olarak mekatronik derim arkadasim var yurt disinda cok memnun.bence secim yaparken sunu dusun.ben okulu bitirdigimde hangi brans bana daha iyi is imkani verebilir.ayrica universiteleri incelerken bazi universiteler cift diploma veriyor.turkce ve ingilizce.bence bu universiteleri tercih et.kendi tecrubem eger diplomam ingilizce olsaydi su an cok cok guzel paralara yurt disinda calisiyordum.tek sorun diploma diliydi.sana simdiden bol sanslar dilerim.cok iyi dusun herkesi dinle kendi bildigini yap.kimsenin etsinde kalma.

Kesinlikle yazılım diyorum en önemlisi çünkü sürekli ilerler sonu yok

Rapid share mühendisi ol bol bol premium hesap dağıt.Sevabı yeter sana herşey para değil :D Şaka bi yana kesnlkle yazılımı tek geçerm.hiç tereddüt dahi etme.direk yazılım yaz.

ben elektrik elektronik mühendisliğinde okuyorum memnunum pek kaygım yok mutlaka iş bulurum. Ama yazılım mühendisliği veya bilgisayar ve teknolojileri güzel ve geleceği olan meslekler

Bilgisayar mühendisliği tabi ki...kendimden biliyrm

şıklarda yok ama uçak mühendisliği:goz:

hatta odtü'deki havacılık ve uçak mühendisliği =))
araştırmanı tavsiye ederim ...

Arkadaşlar size iki tavsiye : Bölüm ve üniversite fark etmez yeterki 4 yıllık bi okul bitirin ve ardından ya
Polis olun yada Sözleşmeli subay olun .Türkiye şartlarında en iyi ve para yönünnde muazzam iki meslek.Okulu bitirince ne olcaksınız istediğinz olun ama kafanız rahat olmaz.acaba işçi çıkarılırmı acaba iş bulurmuyum olayları olmaz.Ya polis olun ya sözleşmeli subay yada stsubay ;)

Geri