Galatasaray Bölümüne Mod Adayıyım (:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cαη

New member
Reaction score
0
Sevgili arkadaşlar bildiğiniz üzere sıkı bi Galatasaray taraftarıyım =)
Elimden geldiğince her gün GS haberleri vs bakıyorum ve Galatasaray konusunu güncel tutmaya çalışıyorum =)
Bu yüzden Galatasaray bölümüne mod adayıyım =)

+ / - yorumlarınızı bekliyorum

Herkese iyi forumlar dilerim :)

Pek HareketLi Bi BöLüm OLmadığı İçin Erdem'in Tek Başına Rahat İdare Ettiğini Düşünüyorum.
(-1903)

Spor bölümü eskisi kadar aktif değil, Erdem şuan için tek başına idare ediyo ama ligler başlıyo ilgi artacak dolasıyla Erdem' e de takviye gerekecek, Mozole Beşiktaş Bölümüne olsun Sen de Gs ol, sonra bi de fb ye olsun biri =)

olumlu diyorum ben, +

Bir galatasaray taraftarının galatasaray bölümüne en iyi katkıyı sunacağını kanaatindeyim..Ayrıca dr.mud un söylediği gibi ligler başlıyo ve haberler çoğalacaktır.Erdem de onaylarsa neden olmasın.
Benden Olumlu ++

Yorumsuz +1903

İşaretle (-) yazıyla eksi. Moderatör olabilmek için daha çok yol kat etmen lazım. Ayrıca Erdem sorunsuz bir şekilde orayı idare ediyor zaten.

OLUMSUZ ! .

İleride mutlaka bi yardıma ihtiyaç duyulur.
Bu sebepten (+) olumlu.

Başarılar :)

Olumlu ( + )
Bana göre bölümlere iki mod olmalı zaten.Biri yokken öteki ilgilenebilir en azından..Hiçbirimiz 24 saat burda değiliz.Sevdiği bölüme Mod olması da site için yararlı olur...

bende o ilgili bölümlerde iki mod olmasından yanayım.

olumlu kardeşim destekliyorum.

benden +

Benı bılen bılır uzun zamandır buradayım en buyuk ıstegım HH de Spor bolumunde Mod olmaktı kı en cok zaman gecırdıgım ve paylasım yaptıgım yerde burasıdır ve burada Mod olabılmek ıcınde cok ugras verdım hatta bı ara bır ılkı gercekleştırıp HH de ılk kez tek bır bolumune (Beşiktaş) bolumune Mod oldum ama pek uzun surmedı =) kalp kırıldı bız kalp kırdık ama sabrın sonu selamet dedık bırde baktım kı Spor Bolumunde yım.. Şuan tek basımayım lıgler tatıl olabılır ama lıgler baslayınca da bı aksılık olmadıgı surece idare edecegm düşüncesındeyım ki geçen sezonda tek başıma idare ettim. Yanıma bır yardımcı ıstersemde TEK BÖLÜM degıl SPOR BÖLÜMÜ ne yardımcı isterim..

Üzgünüm ama şuan için [ - ]

- ZeytinBuRNuLu

- bence daha erken ...

Edit: oyum - Yönde değişmiştir

Erdem'in düşüncesi belli,

reykardı göndereceksen :)
Terim'i getireceksen,
stadı bitireceksen,
Polat'ı kovacaksan :)
neden olmasın?

şaka bir yana ihtiyaç varsa +35 BUCA

Erdem - verdiyse tartışmaya bile değmez sanırım ..

uzgunum - boL şans ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri