Galatasaray Bölümüne Mod Adayıyım (:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erdem Eksi Vermiş Ama Eskiden Spor Bölümünde 3 Mod Vardı Yetersiz Bile Kaldığı Olurdu Bence Genel Bölümde Tek Mod Diğer Bölümlere de Birer Mod Olabilir Oyum Artı (+)

bence de erdeme takviye gerekli.. yorumlarını ve tarzını beğeniyorum ama moderatör olursan eğer
daha fazla objektif olmanı isterim.. spor bölümündeki hareket lazish ve hellden sonra biraz azaldı zaten..
benim oyum + dostum hayırlı olsun

her ne kadar futbolla pek ilgili degilsemde bir galatasaray taraftari olarak konulara nadiren göz atarim düsünceme gelince ise mod arkadas eksi vermis o nedenle bende gerek görmüyorum
sorry -1

İyi Niyetli Sağlam bir Galatasaray'lısın . (+) Affirmative ( Olumlu)

İlla yardım için moderatör olmucak herhalde o bölümü daha çok canlandıracaktır.O bölümle ilgili modlarda genellikle yanına başka mod istemez.O yüzden ben ++++ veriyorum.

Ağır başLısın oLayLara adiL bi şekıLde müdahiLe edebiLcegini düşünuyorum.. Onun harıcınde spor boLumLerımız eskısı gıbı hıt aLmamakta herkes gonLundekı takımın buLundugu mekanı hareketLendırmeLi..Ve bunu o takıma aşık oLan adam yaparsa daha içten daha samimi oLur..

++ oLiver pascaL nouma.. ;)

Spor Genel bölümünde sadece futbol değil her branştan konular var ve takımların bölümlerine göre daha hareketli.. Galatasaray bölümü biraz cansız. O bölümle her zaman ilgilenecek birine ihtiyaç var diye düşündüm.. Tek GS bölümüne değil tabi ki diğer takımların bölümlerinde de gerekli bence.. Takımının taraftarı olan biri ve gerçekten takımını seven birinin mod olması bence çok mantıklı ve o bölüm için olumlu olur.. Tabi en son kararı sizler vereceksiniz..

Erdem kardeşime de yardım etmek isterim tabi ki.. =)

[-] Anti Bizans

Galatasaraylılık konusunda daha ne kadar pişmem gerekiyor ya ?

Genel olarak olaylara objektif bakamadığını düşündüğüm,
empatinin e sinin kendisinde olmadığını düşündüğüm,olumsuz bir sonuç duyduğunda
çk hızlı bir şekilde köpürdüğünü hissettiğim ve şu anda banlı olduğuna şaşırdığım bir
kişiye verebileceğim en iyi oy [-07] eksi olacaktır.

gerek yok diye düşünüyorum.

- 1453 olumsuz...

Yanılmıyorsam önceki nickin Brazilcan'dı,iyi bir Galatasaraylısın ve görevini de iyi idare edebilirsin AMA burada ben tek söz sahibi olarak Erdem'i görürüm.. Ve o istemiyorsa da yapacak bir şey yoktur.. Kendisiyle de zamanla fikir ayrılığına düşmüştük moderatörlük konusunda ama o da iyi biliyor ki,bi yere mod olunacaksa önce bölüm modunun fikri alınmalı..
O yüzden benim oyum -53

..єЯDєM..;5114647' Alıntı:
Benı bılen bılır uzun zamandır buradayım en buyuk ıstegım HH de Spor bolumunde Mod olmaktı kı en cok zaman gecırdıgım ve paylasım yaptıgım yerde burasıdır ve burada Mod olabılmek ıcınde cok ugras verdım hatta bı ara bır ılkı gercekleştırıp HH de ılk kez tek bır bolumune (Beşiktaş) bolumune Mod oldum ama pek uzun surmedı =) kalp kırıldı bız kalp kırdık ama sabrın sonu selamet dedık bırde baktım kı Spor Bolumunde yım.. Şuan tek basımayım lıgler tatıl olabılır ama lıgler baslayınca da bı aksılık olmadıgı surece idare edecegm düşüncesındeyım ki geçen sezonda tek başıma idare ettim. Yanıma bır yardımcı ıstersemde TEK BÖLÜM degıl SPOR BÖLÜMÜ ne yardımcı isterim..

Üzgünüm ama şuan için [ - ]

Saygılar modum :thumbup1:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri