Galatasaray Bölümü İle İlgili Tüm Şikayet Ve Öneri Başlığınız !!!!

Gallardo ile aynı konuda iki başlık var , birleştirilebilir.
Ya da silinebilir. Adam zaten başka takıma transfer olmuş.
Saygılar...

lazaslan' Alıntı:
Gallardo ile aynı konuda iki başlık var , birleştirilebilir.
Ya da silinebilir. Adam zaten başka takıma transfer olmuş.
Saygılar...

teşekkür ederim lazaslan..konuyla ilgilendim..

Sevgili mod'larım;
"Bir zamanlar GS'lilerdi(cliper1907)" ve
"6 yılda 35 futbolcu gönderdik.Pekı sımdı napıyorlar?(alpmontana)"
başlıkları aynı içeriğe sahip. Birleştirilebilir.
Saygılar.

nası anket açıcam Galatasaray bölümünde yardımcı olursanız sevinirim

enemy isimli arkadaş bugün yarım saat içerisinde 6 konu açımış. gereğinin yapılmasını rica ediyorum..

Sevgili modlarım;
Sayfadaki sabit başlık sayısı giderek artıyor.
Gs sayfası açıldığında neredeyse görünen kısmın tümünü sabit başlıklar kaplıyor.
Rahatsız edici bir görüntü yaratmaya başladı bence artık. Bir kısmının kaldırılmasını talep ediyorum.
En azından artık ilgi görmeyen ve mesaj yazılmayanlar sabitten indirilebilir.
İndirilmeyebilir de tabii. Aklıma geldi bu fikrimi paylaşayım dedim.
Sevgiler kolay gelsin. :D

Sevgili modlarım;
Sayfadaki sabit başlık sayısı giderek artıyor.
Gs sayfası açıldığında neredeyse görünen kısmın tümünü sabit başlıklar kaplıyor.
Rahatsız edici bir görüntü yaratmaya başladı bence artık. Bir kısmının kaldırılmasını talep ediyorum.
En azından artık ilgi görmeyen ve mesaj yazılmayanlar sabitten indirilebilir.
İndirilmeyebilir de tabii. Aklıma geldi bu fikrimi paylaşayım dedim.
Sevgiler kolay gelsin. :D

Zaten İndirilecekti Lazaslan Abi Hatırlattığın İçin Tşkler Her Türlü Olumlu Olumsuz Düşüncenizi Böyle Belirtirseniz Bölüm Daha Güzel Olucaktır...

Bu trasfer haberlerinin bi standartı var mı acaba hangi transfer haberleri sabit başlıga veriliyolar hangileri verilmiyor merak ettim gecende transfer haberi verdim sabit başlıga tasındı ama bugün üzelerek görüyorumkü bi kaç transfer haberi sabit başlıga taşınmamış :(
sabit başlık kuralı degiştimi ?

degerli mod arkadşlarım cvp verirseniz sevinirim konu actıgım zaman yanlış bişe yapmak istemiyorumda bu transfer haberleri kuralı degiştimi ?

Bu trasfer haberlerinin bi standartı var mı acaba hangi transfer haberleri sabit başlıga veriliyolar hangileri verilmiyor merak ettim gecende transfer haberi verdim sabit başlıga tasındı ama bugün üzelerek görüyorumkü bi kaç transfer haberi sabit başlıga taşınmamış :(
sabit başlık kuralı degiştimi ?

degerli mod arkadşlarım cvp verirseniz sevinirim konu actıgım zaman yanlış bişe yapmak istemiyorumda bu transfer haberleri kuralı degiştimi ?

dai sabitte transferlerle ilgili başlığımız vardır oraya konularını açabilir ve bizi bilgilendirebilirsin bazı transfer başlıklarıda görünmemiştir gözden kaçmıştır eğer kusurumuz olmuş işe af ola ama sabit başlığımıza trasfer konularını açarsan sevinirim :victory

iyi forumlar Kaplan dai =)

Geri