[[ Galatasaray 4-2 BEŞİKTAŞ ]] - [ Tek BaşLık ] -

2. penaltıyı dıyorum be Volkanım
adamın ellerı acık,nasıl cekıcek?
3.bacagınlamı

b-15284-y%C3%BCr%C3%BCyedur.gif

SARI KIRMIZI

Galatasaray Camiamıza hayırlı olsun.

yapımda ve yayında emeği geçen herkesin Allah belasını versin.

2. penaltıyı bende anlamadım.Servetin attığı ilk golu bizden biri atsa faul çalınır ki bunu ibb maçında nobrenin attığı golde yaşadık.Ligde her maç hakeme itiraz eder ama nedense Bizden (delgoda) atılır.Böyle bir lig işte.

Sadece alkışlayan bir başkan istemiyorum.Bu alıkış hakeme tepki ise bunu alkışlayarak halledemezsin.Tebrik alkışı ise eğer kendi takımını alkışlamayı öğren

Bakalım edilen küfürlere ne yapılacak

futbolmu?al hocayı vur futbolculara

Helal olsun gozuMuz aydin ya :goz:

Erce seninde gozun aydin

eee doğal olarak GALATASARAY yendi tabiki de güzel bir maçtı bjk li lere geçmiş olsun

Bugunkü maçta delgadonun kırmızı kart görmesi bizim için iyi oldu ama takımın kanadı kırıldı..Bizim Baroş zaten kendi başına fırtına.:D Geçmiş olsun dileklerimi ileteyim tüm beşiktaşlı arkadaşlarıma..

2 TANE BELEŞTEN PENALTI VEREN VE SERVETİN RÜŞTÜYÜ BİÇTİGİNİ GÖRMEYEN HAKEMİN,5 YILDIR BİZE ÇİLE ÇEKTİREN YILDIRIM DEMİRÖREN VE YANINDAKİ KANSIZ KLUB YÖNETİCİLERİNİ PASCAL OLİVER NOUMA **************YETER LAN NEDİR BU ÇİLEMİZ...DEFOL GİT ARTIK DEMİRÖREN ANANIDA AL GİT LAN YETERRRRRRRRRRRRRRRRRR

bu satırları göz yaşları içinde yazıyorum. biraz önce maçtan geldim yağmur demedim çamur demedim. Hasta yatağımdan kalktım kar yağarken ben sana geldim. Kimi deli misin diyor bana. s.ktet desinler. ben senden sevdamdan vazgeçmem. daha küçücük çocukken 5-6 yaşlarındayken bi tarftan dayım fenerli ol bitaraftan amcam gs li ol derdi. nedenini bilmiyorum ama ben seni seçtim. bu bi isyandan başka bişey değil çünkü ruhumda var. yıllar sonra tribünde bu tezahuratı duyduğumda( dayımın amcamın ...) dejavu olduğumda gözyaşlarımı ilk kez senin için akıttım. bu da ikinci. daha önce de yenildik ilk değil bu ama bugün tribünde ... demiröreni alkışlarken gördüğümde ağlamaya başladım hala da ağlıyorum. git artık rahat bırak beşiktaşımı da taraftarı da.

Uyarı :
Bazı kısımLar editLenmiştir..UsLuba biraz daha dikkat
Edit:eRCe

Delgado'ya verilen iki sarı kartın ikiside yanlıştı. Delgado maçı kartsız bitirmesi gerekirken iki sarı karttan kırmızı kart gördü yazıktır günahtır.
Keşke Beşiktaş ligden çekilse bizde takım tutmuyoruz deriz, bazı kesimler mutlu olur belki ama ileride anlarlar Beşiktaşın kıymetini. İşte o zaman onları görmek isterdim.
Alsınlar Galatasarayı ve Fenerbahçeyi ....... neyse. Galatasarayı tebrik ederim.

İşte biz bu yüzden Beşiktaşk'lıyız..!

hakemi filan eleştirmiycem ama yetime sahipsize tokat atan çok olur.. nitekim hep böyle oldu ve olmaya da devam ediyor. hakkımızı adam gibi savunan ve beşiktaşımızı güçlü yöneten ve gösteren bi yönetiem sahip değiliz. bu maç ve fener maçında başımıza gelenlerin aynısı fenerin başına gelse yer yerinden oynar , gazete manşetleri değişir.. önceleri hep inönüdeki maçlara giderdim ama bu yönetim beni takımımdan soğuttu.. git artık yeter demirören en büyük hata çarkı sensin ve sen döndükçe küçük çarkları da hataya yöneltiyorsun.hadi göndersene mustafayı da ? siz nasıl iseniz öyle yönetilirsiniz diye çok doğru bi söz vardır. am abu söz bizim camiamız için geçerli diil. bizim camiamız demirci gibi mal değil ve çok daha iyisini hak ediyoruz..

gs haketti kazandı... hakeme felan yüklenilmesi yanlıs

Önümüzde 5 takım var.Bunun 5inide geçmek artık çok zor.Üstelik sadece rakibi değil hakemleride yenmemiz gerekli.Artık çok çok zor.

ibb.maçında nobrenin attığı gol ve servetin attığı gol birbirinden farksız....delgado ben sarı kart istemiyorum bana birinci hareketimde sarı kartı çıkarttın ama adam ikinci kez yapıyor diyor kırmızı yiyor...uğur yaptığı penaltı zaten Allahlık...gs takımında bir tane sarı kart yok...neden hep haksızlıklar bize oluyor ben bunu anlayamıyorum....acaba tesadüfmü yoksa yukardan yine el mi attılar?????...ben buna rağmen takımımı kutluyorum yüreklerini ortaya koydular...eee hakemide yencek değiliz artık....her zaman her yerde en büyük kartal....

Bazı postLar editLendi..Lütfen daha dikkatLi oLaLım :goz:

Geri