[[ Galatasaray 4-2 BEŞİKTAŞ ]] - [ Tek BaşLık ] -

onlar elinde başka bişeyle dönecekler bence ama bu 3 puan olmucak bu kesin bu tüp kafalı yıldırım demirören olduğu sürece biz derbi fln kazanamayız

..yorumsuz..

YORUMSUZ

мσzσℓє мιяα¢н "anti" avatar ve bu son mesajın gerekçesiyLe banLanacaksın haberin oLsun..!
forum kuraLLarını sana daha nasıL anLatabiLiriz biLmiyorum,sen ban yemekten bıkmadın..

konuLar birLeştiriLdi . . .

evet herkes galatasaray alır diyor nedenleri de geçerli aslında ( yabancılarının form bulmuş olması,saha avantajı vs vs.) ama hiç belli olmaz bu işler .. bu tip maçlarda her türlü skor ve seyir açısından değişiklikler olabilir. ben sürekli burda delgadoyu eleştiren pstlar attım am aiçimden bi ses o patlama yapacak diyor. ona ayak uyduran bir bobo bi holosko oldu mu kim favori olur dersiniz ?

Turkcell Süper Lig'de 2008'in son derbisinde ezeli rakipler Galatasaray ile Beşiktaş, yarın karşı karşıya gelecek.

Ali Sami Yen Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak ve Lig TV'den naklen yayınlanacak maçı hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ile Aleks Taşçıoğlu yapacak. Dev maçın 4. hakemi ise Abdullah Yılmaz.

Ezeli rakipler hazırlıklarını bugün yapacakları basına kapalı antrenmanlarla tamamlayacaklar.

KAPALI GİŞE

Maç için satışa sunulan biletler kısa sürede tükenirken, 2008'in son derbisi kapalı gişe oynanacak. Derbiyi 1.162'si Beşiktaşlı olmak üzere, toplam 23 bin kişi statta izleyecek.

G.SARAY AVANTAJ YAKALAMAK, BEŞİKTAŞ ZİRVEDEN KOPMAMAK AMACINDA

Ligde 15'er maç sonrası Galatasaray'ın 30, Beşiktaş'ın ise 28 puanı bulunuyor. Ev sahibi Galatasaray, bu sezon 7 maçta sadece 1 kez berabere kalıp, kalan 6 maçını kazandığı Ali Sami Yen Stadı'nda yine galip gelerek, zirvede avantaj yakalamak amacında. Bu sezon 7 dış saha maçından sadece 2'sini kazanabilen konuk Beşiktaş ise deplasmandaki derbiden galibiyetle ayrılarak, zirveden kopmamak istiyor.

GALATASARAY CEPHESİ

Galatasaray'da sakatlıkları süren Kewell, Emre Güngör, Hasan Şaş, Serkan Çalık, Uğur, Alparslan ve Orkun, derbi maçta forma giyemeyecek. Sarı-kırmızılı ekipte 3 sarı kartı bulunan Meira, derbide de kart görmesi durumunda cezalı duruma düşecek.

BEŞİKTAŞ CEPHESİ

Beşiktaş'ta ise cezalı Sivok ve İbrahim Üzülmez ile sakatlıkları bulunan Serdar Kurtuluş ve Aydın, derbide oynayamayacak. Siyah-beyazlılarda sezon başından bu yana 3'er sarı kartları bulunan Rüştü, Cisse, İbrahim Toraman, Nobre ve Serdar Özkan, derbide de kart görmeleri durumunda cezalı olacak.

OLASI 11'LER

Derbi maça ezeli rakiplerin şu 11'lerle çıkması bekleniyor:

Galatasaray: De Sanctis, Sabri, Servet, Meira, Hakan, Barış, Ayhan, Mehmet Topal, Arda, Lincoln, Baros
Beşiktaş: Rüştü, Ali Tandoğan, Zapotocny, Gökhan, Ekrem, Holosko, Cisse, İbrahim Toraman, Tello, Delgado, Nobre

Yürü be aslanım kim tutar seni haydi farklı galibiyet bekliyoruz senden her iki takımıda başarılar : )

Skor 2 - 1 Goller Servet Baroş ve Delgado dan geldi.

bu nsL bi mac ya
dk 15 3 goL war. . .

Hakem Ne Yapsamda 6S'ye Maçı Versem Diye Elinden Geleni Yaptı Helal Olsun :D
Buda Benım TR Liginde İzledigim Son Macımdı Boyle Embesil Hakemler Oldugu Sürece TR Liginde Mac Felan İzlenmez Sattı Resmen Macı

Omrumde böle penaltı gormedım
zaten hakem acıklanınca dedım eywah,Gıttı maç
Allah belanı versın cuneyt

Omrumde böle penaltı gormedım
zaten hakem acıklanınca dedım eywah,Gıttı maç
Allah belanı versın cuneyt

bırak abi ya adamı cekiyor onada vermiyeceksin hangisine vericeksin
senin Türkiyede görmemiş olman normal bizim hakemlerin bir standartı olmadıgı için dogru karar verince sasırıyoz=):)

Off ya beşiktaşın yenmesini istiyodum :(..

Geri