G.Saray 2-3 Hamburg [Uefa 4.Tur Rövanşı - Tek BaşLık]

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üzüldüğüm Tek Nokta Dakka 55 Sen Tut 2 - 0 Dan Sonra Kendi Evinde Elen Yazık Çok Yazık.
Zaten Skibbeyi Göndermeleri Hataydı Bi Kere Skibbe Bülentten 10 Kat İyi Bir Hoca. Bu Takımı'da UEFA'da Buraya Kadar Getiren Skibbeydi.
Sayın Adnan Polat Al Bülünteni Güle Güle Kullan Bakalım.

şaka gibi 3. gol çok komediydi ...yenmemesi gereken bir goldü

Meira oLsa dahada yerdik heraLde.. Gecenin tek suçLusu varsa o da KaLeci De Sanctis 'dir.. DefoLup gitsin $u takımdan artık..

Tüm fener camiası ve beşiktaş camiasının yarısınında olsa duaları kabul oldu.Kendileri avrupada bir değer sahibi olamadılar bizim de olmamızı istemiyorlar.Kedi ciğer meselesi.Ama hala Türkiye için avrupanın Kralı GALATASARAY dır.
Arada konuya laf atan insancıklar kendinizi küçük düşürmeyin daha fazla.kendi bölümünüzde bişiler yapmaya çalışın.Buraya gelipte laf atıp gitmek olmaz.Bırakında biz tartışalım takımımızı.Kendi takımlarınız her sene nal topluyor.Gidinde forumunuzda bunu tartışın.GALATASARAY bu kadar bile olsa sizin takımlarınızdan daha itibar sahibidir avrupada.

Karma arkadaşa sonuna kadar katılıyorum.İlk iki gol de tamamiyle kaleci farkından oldu.Daha öncede söledim bu kaleciyle olmuyor.Yazıkki başka şansımız yok.Bu ligide bu kaleci ile bitirmek zorundayız vay halimize.

Haklısın da o zaman bu takım meira yı niye sattı

futbolcuların parasını ödemek için....

ben hayatımda böyle rezillik görmedim ya. bu bülent korkmaz angutu niye böyle şuursuz ? ya 2-0 takım öndeyken defanstan anlayan , en azından orayı kapayan 1-2 futbolcu koysa defansı kapatsa böyle rezil bi maç izlememiş olacaktık. Nedir ya hasan şaş kimmiş ? Daha topu kaldırıp orta açmayı beceremiyo artık yaşlandı , takımda hatır mı geçerli şimdi arkadaş ya ? trabzon maçında 90 dakika ümit karanı oynattı bu adam. Neyin hesabını yapıyor ya zamanında top oynamış diye şimdi hatır için takımın kaderini bozamaz bu adam. Turşusunu kurup yesin şimdi. Rezil herifler...... Yabancı futbolcular biraz gelip geçicidir. Fakat alt yapı futbolcuları kalıcıdır. Benim korkum Arda'nın takımın bu gidişatına kızıp Avrupa'ya transfer olmasıdır... O zaman da Galatasaray'dan hiçbir şey olmaz

lincoln niye böyle yapti hala anlamadim degermiydi be yazik olmadimi bu kadar taraftara adamlar 90dk bagirdi utanma olur biraz keza hasan sas sanki 180 dk oynayip oyuna girmis..belki hersey 99 yilindaki gibiydi ama dostluk arkadaslik yoktu takim icinde budur bitiren bizi kisisel kinler öfkeler.

Bana Bakın Burda Herkesin Kafası Zaten Bozuk, Yorum Yapacaksanız Kimseye Hakaret Etmeden Adam Gibi Yapın YorumLarınızı, Kötü Yorumda İyi Yorumda Yapacaksanız Hakaret Etmeden Adam AkıLLı Yapın, Yha Da Beğenmeyen Yorum Yapmasın... Her Dk Saçma MesajLarı SiLmek Zorunda Bırakmayın, Ayrıca Bu Hassas Ortamda Kimsenin Gözünün Yaşına BakıLmayacak Haberiniz OLsun...

KeyifLi ForumLar...

Üzülmeyin biz sizi kadıköyde en iyi şekilde ağırlarız:D

Kadıköye metrobüsle gelirsiniz bundan sonra :D

GaLatasaray BöLüm KuraLLarı Madde 1 !

1- Arkadaşlar herkes bi takım tutuyo,her takımın kendine ait bölümü var,rakip takımların bölümünde tabiki konu açabilirler,mesaj yazabılırler ama rakip takım forumunda tahrik edici,aşalayıcı mesajlar yazanlar bundan sonra cezalandıralacaktır..

AkıLLı oLun akıLLı !

Fenerliler kına yaksın Türkiyenin Avrupa Kupalarındaki son Temsilcisi elendi (!)

Elenen Galatasaray değil Türkiye idi...

yazık oldu keske elenmeseydik ama kaderin bi cilvesi diyelim napalım artık önümüzdeki maclara bakıcazz tabiki herkesin bi hatası var ama hata olmadan da gol olmuoo yauu onu da bilmek gerekiooo yeterki bundan sonra herkes sapkasını önüne alıp düzgün bi sekilde düsünsün biz nerde hata yapıorus diee baska da bisiye gerek yok bence

Bana Bakın Burda Herkesin Kafası Zaten Bozuk, Yorum Yapacaksanız Kimseye Hakaret Etmeden Adam Gibi Yapın YorumLarınızı, Kötü Yorumda İyi Yorumda Yapacaksanız Hakaret Etmeden Adam AkıLLı Yapın, Yha Da Beğenmeyen Yorum Yapmasın... Her Dk Saçma MesajLarı SiLmek Zorunda Bırakmayın, Ayrıca Bu Hassas Ortamda Kimsenin Gözünün Yaşına BakıLmayacak Haberiniz OLsun...

KeyifLi ForumLar...

Kardeş Bu Konuda Haklısın, Zaten Kötü Bi Gece Geçirdik.
Ama Bazen İnsanı Delirtecek Yorumlar Geliyor.
Gerçi Karma Arkadaşımız Gereken Cevabı Kendisine Vermiş.
Saygılar.

Sağlık Olsun Arkadaşlar Yine'de Galatasarayımıza Teşekkürler Bize Bu Heyacanı Yaşattıkları İçin.
Bundan Sonrası İçin Artık Önümüze Bakmamız Gerekiyor, Bi Tek Şampiyonluk Kaldı Elimizde O Da Bülent Hocayla Biraz Zor.
Bence Sene Sonuna Kadar Skibbeyle Gidilmeliydi.

Ahh gs yenirmiydi 3 dakkada 2 gol be

Hem yenildin üzüldük hemde kupon yattı üzüldüm

2yxht9y.jpg

gol atma mantıgını forvet sokmak sanan bir zihniyet nasıl teknik direktör olur ya önce orta sahan defansın saglam olcak..

birde 2-0 olmus takım geri cekiliyor saldırsana adamlar zaten hersey bitmiş saldırıyolar sen ne geri cekilirsin

sabriyi cıkarıyor adam ya futbol bilgisi var sanırdım bülentin zerre kadar yokmus cok pişmesi lazım olan bize oldu

su kupada var olan takımların hepsi dişimize göreydi belkide alabilirdik kupayı

bu sene yönetim cok kötü hersene topcu olmaz hoca iyi olurdu bu senede topcu var hocadan yüzümüz gülmedi

adamlar cok balıktı ya gurereromudur ne halttır nası attı ole. bülentede yüklenmeyin arkadaşlar. olic ztn bagiriodu macın basindan beri ben gol atacam die. en azından orta sahaya basan bi topcu alinsaydi 2 0 dan sora daha farkli olabilirdi. olmadi saglik olsn.

he bide şu var lincoln varya adam degil adam. her pozisyonda yerde her pozisyonda baksn hakeme hiç bi 2 li mücadeleye grmesin. bu macta oynamasn obur macta hareketler yapsn. tabi ona skibbe gibi geniş bi adam lazım. hadi canım sen kralsın sen yaparsn. devamlı biri poh poh lasin. yok ole yagma. ayhanın ardanın canı cıkarken sen ole denyo denyo dolaşamazsın. istenmiyosun bu kkulüpte artk. çaksalardı keşke ruslara...

tesekkürLer GS ; )

gecmis olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri