G.Saray 2-3 Hamburg [Uefa 4.Tur Rövanşı - Tek BaşLık]

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arda Oynamayabilir

134959.jpg

Aslan'a bir kötü haber daha!
Galatasaray'da Arda Turan şoku yaşanıyor..

Galatasaray, UEFA Kupası'nda Almanya'nın Hamburg takımıyla 19 Mart Perşembe günü yapacağı 4. tur rövanş maçının hazırlıklarını sürdürürken, Trabzonspor maçında sakatlanan Arda'nın bu maçta oynamasının zor olduğu açıklandı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, teknik direktör Bülent Korkmaz yönetiminde basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanda Arda ile Nonda'nın, tedavilerinin ardından salon ve sahada takımdan ayrı çalıştırıldığı, saha çalışması sırasında ağrıları devam eden Arda'nın, sağlık merkezine alındığı bildirildi. Milli futbolcunun perşembe günü oynanacak Hamburg maçında forma giymesinin zor olduğu açıklandı.

Antrenmanda, tedavilerinin ardından Servet ve Linderoth'un salonda, Mehmet Topal, Emre Güngör ve Murat Akça'nın ise sahada fizyoterapistler yönetiminde çalıştırıldığı kaydedildi.

HaberTürk

İnşallah maçta oynar .
Geçmiş olsun Arda'ya

bordro maçında saniyede golü yedik ama yinede maçı çevirmesini bildik bu inanç ve ruhla hamburgu eliyeceğimizi düşünüyorum ama çeyrek finale kadar sakaların düzelmesi lazım yeter ya artık ağlayaım geliyo biri yere düşünce ödüm kopuyo...yalnız trabzon maçı bülent hocanın yüzünden gitti inşallah hamburg maçında akıllı olur...

insallah arda oynar zatee defansta bi ton eksik bi de ardanın eksikliği büyük bi kayıp olur.. ama arda ayağı da kırılsa oynar diee düsünüorum cünkü herseyden önce büyük bi g.slı

Bu eksikler olmasa UEFA daki hiçbir takımdan çekinmeyecem de,git gide artıyor sakatlar.Hamburg maçında da beni korkutan bu son defans durumu.

Hamburg İstanbul'da!

UEFA Kupası 4. Tur rövanşında Galatasaray ile karşılaşacak Hamburg takımı, İstanbul'a geldi.

135184.jpg

Öğle saatlerinde uçakla İstanbul Atatürk Havalimanı'nda gelen Alman kafilesi, daha sonra konaklayacağı otele hareket etti.

Hamburg Teknik Direktör Martin Jol, havalimanında yaptığı kısa açıklamada, iki takımda da çok sayıda eksik oyuncu bulunduğunu vurgulayarak, yarınki rövanşın her iki ekip için de zor olacağını söyledi.

A.A.

Tmm ArkadaşLar Sonunda GeLdiLer, Atatürk Ne Demiş GeLdikLeri Gibi GiderLer Bu Maç Bizim Yürüyün ÇocukLar =)

G.Saray - Hamburg [TahminLeri ALaLım]

Evet ArkadaşLar GeLenek Devam Etsin, TahminLeri ALmaya Devam EdeLim...

Sizce Bu Maç NasıL SonuçLanır...

GoLLeri KimLer Atar... BeLirteLim Lütfen... :goz:

Benim Yorumun G.Saray 2-1 Hamburg...

GoLLer, İkiside Baros'tan Diyorum...

TahminLere Devam EdeLim... :goz:

Baros ve KeweL ATar 3 - 1 Yeneriz :goz:

2-1 Hamburg..

golü baros atar.. hamburgun gollerini kimin atcağını bilmiorum..

Bu arada Arda oynamıcak.. hatırlatıyım da..

GaLatasaray 4-1 aLacak.GoLLer baroş ve arda'dan geLicek.
Baroşdan en az 2 gol bekLiyorum bu maçta.
Zaten kuponumda da GaLatasaray var =)

Gs 2 hamburg 1

KeweL
Baros atar bencede xD

0 - 0

yada 1 - 1 uzatmada Galatasarayımız alır.

goller:
dk 36: lincoln
dk 67:eek:lic
dk 106:baros(p)

abartalım biraz:D:D:D

Maçın Geniş Özetini De ÇıkartaLım Şimdiden :D

Ama GüzeL GüzeL Burdada Gördük Ki HackheLL AiLesi OLarak Maça Hazırız =)

bence 3-1 4-1 gibi biter golleri kim atara gelirsek ona yorum bulamam defansdaki adam bile atabilir cunki cok ateşli bir maç olacak

gs yensinde kim atarsa atsın

Ben dün rüya gördüm Galatasaray 4-1 yeniliyordu.Allahım inşallah böle olmaz.Yataktan kalkınca kendime zor geldim.Bu rüyanın üzerinede yorum da yapamıyorum :)

Maçın Geniş Özetini De ÇıkartaLım Şimdiden :D

olur:D

DK 36:lincoln klasik ayhanla girdiği verkaçtan sonra kalecile karşi karşiya kalıyor. sol köşeye bırakıyor. topu 1 0

DK 67: sabrinin hatasını iyi değerlendiren oliç golü atmakta zorlanmaz 1 1

DK 106: barışa yapılan harekette hakem hiç düşünmeden penaltı noktasını gösterir.
ve birde Kırmızı Kart!!!
Topun Başında Baroş. Baroş geliyoorrrr. Vuruyooor. ve GOOOLLLL!!!
Top ve Kaleci ayrı köşelerde:D

İnşallah:D:D:durdurun

Ben dün rüya gördüm Galatasaray 4-1 yeniliyordu.Allahım inşallah böle olmaz.Yataktan kalkınca kendime zor geldim.Bu rüyanın üzerinede yorum da yapamıyorum :)

Kardeşim RüyaLar Tersine Çıkarmış Denir İnşaLLah ÖyLe OLacak Bu Rüyaya Göre Maç 4-1 Bizde :D

olur:D

DK 36:lincoln klasik ayhanla girdiği verkaçtan sonra kalecile karşi karşiya kalıyor. sol köşeye bırakıyor. topu 1 0

DK 67: sabrinin hatasını iyi değerlendiren oliç golü atmakta zorlanmaz 1 1

DK 106: barışa yapılan harekette hakem hiç düşünmeden penaltı noktasını gösterir.
ve birde Kırmızı Kart!!!
Topun Başında Baroş. Baroş geliyoorrrr. Vuruyooor. ve GOOOLLLL!!!
Top ve Kaleci ayrı köşelerde:D

İnşallah:D:D:durdurun

İnşaLLah Kardeşim Bütün DiLeğimiz Turu Geçmemiz İnşaLLah AsLanLar Bunu Da BaşaracakLar... :goz:

GaLatasaray 3-1 Hamburg..
Baros, Barı$ ve LincoLn'den birer goL bekLiyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri