G.BirLiği 0-0 BJK [TSL 3. Hafta - Tek Başlık]

ben bi de formalara kitlendim o ne öyle yaaa? beyaz bi fanila giyin bi türk bayrağı bi arma yapıştır bundan daha güzel ..

ben bi de formalara kitlendim o ne öyle yaaa? beyaz bi fanila giyin bi türk bayrağı bi arma yapıştır bundan daha güzel ..

O formaları tasarlayan elemanı anladım zevksiz ama o formalara da bi kişi onay vermiyo heralde onlar ne ayak anlamadım. İçlerinde bi çubuklu güzel.

mustafa denizli iki ayrı takımla şlde 0 çekme rekoru kıracak fenere sıfır çektirdiği gibi biz de bu oyunla bu kadroyla sıfır çekeriz umarım ingiltere ve ispanya takımları çıkmaz da bir 8 daha yemeyiz ! mustafa denizli ve yönetim istifa !

mustafa denizli iki ayrı takımla şlde 0 çekme rekoru kıracak fenere sıfır çektirdiği gibi biz de bu oyunla bu kadroyla sıfır çekeriz umarım ingiltere ve ispanya takımları çıkmaz da bir 8 daha yemeyiz ! mustafa denizli ve yönetim istifa !

Ne oluyo beyler hemen de yelkenleri suya indirmişsiniz. ben takıma ve hocaya bu alınan sonuçlara rağmen güveniyorum ki istifası istenecek en son adamdır Mustafa Denizli. Geçen sezon takımı başka hoca çalıştırdı da ben mi bilmiyorum yoksa Hoca 2 ayda değişti mi? Bu alınan kötü sonuçlar sadece Futbolcular yüzünden. Halâ üzerlerindeki Şampiyon takım havasından kurtulamadılar. bu sene işlerinin daha zor olacağını bilmeleri lazım. zira rakipleri geçen senekinden çok daha güçlü. üstelik diğer takımlarda şampiyon takımı yenebilmek için en üst seviyede oynayacaklardır.​

geçen sezon Mustafa Denizli'nin bizi şampiyon yaptığına inanmıyorum Ertuğrul'un kadrosu devam etti lige Denizli pek bir şey katmadı Fb ve Gsnin de çok kötü sezon geçirmesi de eklenince şampiyon olduk ligin üst sıralarındaki hiçbir takımı yenemedik fenere her iki maçta yenildik gsyi zorla 2-1 yendik sahamızda hem de onların en kötü zamanıydı Denizli geçen sezon ne yaptı bu sezon da bizim takımımız bir hiç 4 yılda 4 teknik direktör 60 futbolcu takıma giren çıkan belli değil yönetim ve teknik heyet istifa !

sence istifa şuan bi işe yarar mı? gelen gelmiş giden gitmiş. transfer de yapılamıyo kontejan sorunu yüzünden.

ilk etapta yönetim istifa etmeli bu sezon da Denizliyle idare ederiz üçüncülüğe oynarız en azından fakir dedikleri borçları yüzünden alay ettikleri cincona bak transferlerine bak bizim eksiğimiz ne boşa harcanan bu kadar para yerine 2 tane kaliteli oyuncu alsak bu halde olmazdık iyi oynayıp da yenilirsen hiçbir taraftar tepki göstermez ama kötü oynayınca böyle deliye dönüyoruz işte diş fırçamız formamız her şeyimiz beşiktaş ürünü klüp para kazansın diye ama bize bunları yapmaya hakları yok !

bjk bu yıl 5. olursa başarı saysın..bu kafayla çok zor bişi yapmaları

Gençlerbirliği nasıl kontra atağa çıkıyor yaw ..
Hele o Kahe mi ne dedikleri oyuncusu var .. Süper oynuyor..
Helal olsun Gençler bu sene ilk 5 te..

Ne oluyo beyler hemen de yelkenleri suya indirmişsiniz. ben takıma ve hocaya bu alınan sonuçlara rağmen güveniyorum ki istifası istenecek en son adamdır Mustafa Denizli. Geçen sezon takımı başka hoca çalıştırdı da ben mi bilmiyorum yoksa Hoca 2 ayda değişti mi? Bu alınan kötü sonuçlar sadece Futbolcular yüzünden. Halâ üzerlerindeki Şampiyon takım havasından kurtulamadılar. bu sene işlerinin daha zor olacağını bilmeleri lazım. zira rakipleri geçen senekinden çok daha güçlü. üstelik diğer takımlarda şampiyon takımı yenebilmek için en üst seviyede oynayacaklardır.​

Muhammed Her Ne oLursa oLsun Takımın Arkasındayız Beşiktaş Taraftarını Herkes BiLir.
İstifa FeLan Boş İşLer Zaten Kaç Tane Hoca GeLdi-Gitti Aradığımız Kanı Bir TürLü BuLamadık Bu KafayLa 5 Senemizi Demirören Yedi Bitirdi İstikrarı SağLayamadı.
Mustafa Hoca'yı da Seviyorum Bu Senede OnLa Devam EtmeLiyiz Fakat Geçen Sezonki Başarıyı Ümit Etmek SaçmaLık oLur.
Biz Geçen Sene SivassporLa Yarıştık, ŞampiyonLuğu OnLara VerebiLirdik ve Neredeyse Derbi Kazanamadık KaLdı ki Bu Sezon DiğerLeri Doğru TransferLere İmza Attı, Takımın Başına SağLam HocaLar Getirdi Yani OnLarın TaşLarı Yerine Oturdu.
Bu Sene ŞampiyonLuk, Kupa BekLemek HayaL oLur.
SağoLsunLar Bunu 3 Haftada GösterdiLer BizLere.

olucak is degil yeniden berabere kaldik, insallah en kisa zamanda düzelir BJK

silent scream kardeşim sanki içimdekileri okumuş da yazmış.. ben de hiç iyimser olamıyorum malesef , ama bu bizim sevgi ve aşkımızdan birşey eksiltmeyecek.

takım rezilleri oynuyo paso. Nihat filan bitmiş 4 ayda zor toplanır o adam. acilen 10.5 numaramı bulunur 10.25 mi 10.75 mi ne bulacaklarsa

kral ciplaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkk

Geri