G.BirLiği 0-0 BJK [TSL 3. Hafta - Tek Başlık]

Ne Maçtı Ama.. Küfür Etmekten DiL Kası Yaptım.. Sizin ßen Oynıyacagınız Oyunun Ta . . .

ßizimLe DaLga GeçiyorLar ßaşka ßişey DegıL.. Orta Sahada 50 Pas Yapıp Pozisyona GiremedıkLerı Gibi ßide Kaptırıp Kontra Yiyoruz.. uLan ßize Yazık ßize...

ADam Gibi Pozisyona Bile Giremedık...Bu Takıma Bi Forvet Şart ..

Forvet Çok..ForvetLeri Pozisyona SokaßıLecek Adam Gibi Orta Saha Yok.. Orta Sahadakı OyuncuLardan Yeterınce Top aLamadıkLarı İçin Forvet Hattı Zaman Zaman Orta Sahaya Kadar Geri ÇekiLip Orda Top aLmaya ÇaLışıyor..Matiasın İyiLeşmesını ßekLersek İşimiz Yaş...

beşiktaş çok kötü başladı...2 maçıda beraberlik...

OLacak İş DeğiL Şut Atamadan Maçı Bitirdik.
3 Maçta 2 BeraberLik...
FutboLcuLar İsteksiz, Yönetim ReziL, Hoca GençLerLe Kafayı Bozmuş Bu Takım Bu Sene İLk 3'e Giremez.
Geçen Sene ki GaLatasaray Bu Sene Takır Takır Top Oynuyor KaLdı ki Biz Transfere Daha Çok Para Harcadık.
ŞampiyonLar Liginde 0 Çekmezsek Şükrederim.

bi daha duygusal davranmıcam yine yattı bizim iddaa
8 mac icinde hemde sadece bu maca

biz burda nihatı niye aldık diye eleştirirken bazıları iyi oldu diyordu alın size... yıldırayı da alın ne kadar kronik sakat adam varsa alsın bu tüpçü yusuf sakat delgado saakat ibrahim toraman sakat bobo sakat... daha ligin başı yaaa.... şampiyonlar liginde işimiz çok zor rezil olmak var bu türkiyenin şampiyon takımına yapılacak transferler değildi açıkçası bi beşiktaşlı olarak üzülüyorum

Daha ligin başı olsun olur böyle puan kayıpları ama...
Bu takımla olacak gibi değil.
Acilen bi 10 Numara şart takıma.
Mustafa Hocaya soruyorum,Erhan Güven ne yapıyor,Deli İbo ne yapıyor,sadece bunlar mı bu sezonki tüm maçlarda takım ne oynuyor???
Yazık sadece yazık eğer acilen bir 10 numara bulamassak içimiz zor bu sene..

olmaz böyle şey, lig yeni başladı puan kayıpları da başladı. İşin kötüsü bizim klubede zayıf :( kim oynayacak da maç kazandıracak ! ya off yaaa,bizi 1 transfer kurtarmaz

lig yeni başladı eyvallahda böyle de kötü oynanmazki yaa,ikinci yarı defans diye bişi yoktu nerdeyse yaa,önceden de dedim eğer böyle giderse CL de elek ederler bizi...gerçekten üzücü bi durum yaaa

Walla besıktaşlılar yanlıs anlamasın sadece normal bı yorumcu olarak yorum yapıcam besıktaşın bu durumunu 2 hafta oncede solemıstım gene soluyorum bu bobo ve nobreyle forvet olarak bısıler yapamaz besıktas acılen eksıgını tamamlamalı gerıye kalır holosko ve nıhat onlarda nereye kadar bılemıcem

Maçı 90 Dk. İzLedim, ÜzüLerek BeLirtmem Gerekirse Beşiktaş Şu FutboLuyLa Hafta İçi 3-1 YeniLen Trabzonspor'dan BiLe Daha Kötü Oynadı, Şu Anki FutboLu Devam Ederse Beşiktaş'ın İLk İki HayaL OLduğu Gibi 3.cüLük BiLe ŞüpheLi Şu Durumda... İnşaLLah Bir An Önce DüzeLtirLer Durumu Yoksa Gidişat Çok Vahim...

gb_bjk_istatistik.jpg

gb_bjk_istatistik1.jpg

gb_bjk_istatistik2.jpg

gb_bjk_istatistik3.jpg

haklı beraberlik. inşallah bu ders olur

Ligin bi şekilde telafisi olur ama şampiyonlar ligine kadar acil bi çözüm bulsalar ii olacak.

Bu arada istatistiklerde ceza sahasına orta 30 ama isabetli şut 1.Anlaşılan forvetler gününde değildi.

Geri