G.Antep 2-1 FB [TSL 9.Hafta - Tek BaşLık]

Allahım Ben Nasıl bir Futbol Beynim WaR ! Gaziantep feneri yener dedim ve yendi ... Allahm Yok böyle bişe :D :durdurun Rıdvan Dilmen den Daha iyiyim Bu iddaa konusunda :D Geçmiş olsn Fenerbahçeli kardeşlerimize ( Gs maçı ile 10 da 10 yapacaz diyenlere ) :) :) :durdurun

Sonucu Önceden bilen adam :

Mert Aslan qewqwqw :D

9 haftadır karşı takım yenecek diyon 1 kere tuttu.

Bozuk saat bile günde 2 kere doğru gösterirmiş.

Bu yenilgiye sevindim çünkü düzgün top oynamıyorlardı derbi öncesi iyi bi ders oldu.

Özer'i oynatmayan daum ne zaman oynatacak merak ediyorum.80 de ne demeye aldınki oyuna?

Bazılarıda Gs ile dalga geçenler nerde felan yazmış.Aha burdayız varsa sıkıntısı olan gelsin.

Sizin gibi 1.haftadan kendimizi şampiyon ilan etmiyoruz.Ayrıca kendi sahanda Trabzondan 3 gol yiyip zar zor maçı kazanan bi takım haftaya tam kadro bi FB ile Kadıköyde kapışacak =)

Herneyse.Elbet birgün bi takım bizi yenecekti.Kısmet bu haftayaymış.Bi bakımada iyi oldu.Herkezin kafasında haftayaki maç var.Bakalım haftaya Telafi haftası olur inşallah.

9 haftadır karşı takım yenecek diyon 1 kere tuttu.

Bozuk saat bile günde 2 kere doğru gösterirmiş.

Bu yenilgiye sevindim çünkü düzgün top oynamıyorlardı derbi öncesi iyi bi ders oldu.

Özer'i oynatmayan daum ne zaman oynatacak merak ediyorum.80 de ne demeye aldınki oyuna?

Bazılarıda Gs ile dalga geçenler nerde felan yazmış.Aha burdayız varsa sıkıntısı olan gelsin.

Sizin gibi 1.haftadan kendimizi şampiyon ilan etmiyoruz.Ayrıca kendi sahanda Trabzondan 3 gol yiyip zar zor maçı kazanan bi takım haftaya tam kadro bi FB ile Kadıköyde kapışacak =)

Herneyse.Elbet birgün bi takım bizi yenecekti.Kısmet bu haftayaymış.Bi bakımada iyi oldu.Herkezin kafasında haftayaki maç var.Bakalım haftaya Telafi haftası olur inşallah.

Tamam o zaman ilk defa bunu söyledim .. Eğer kaldıramıyorsan yerin burası deil ! Bundan önceki konulara bak bakalım fener yenilecek dedim mi ? Kafan dan aT Sen Holigan

Tamam o zaman ilk defa bunu söyledim .. Eğer kaldıramıyorsan yerin burası deil ! Bundan önceki konulara bak bakalım fener yenilecek dedim mi ? Kafan dan aT Sen Holigan

Bunu söyleyen ben değilim sadece herkez söylüyo.

Sana bundan sonra hiç birşey yazmayacam ne yazarsan yaz.

Ama arkandanda hiç hoş şeyler söylenmiyo bunuda bilerek yaz buraya.

Hadi güle güle.

yawrum benım cesar nasılda yusumu kara cıkarmadı bılıyodum fenere suprıs yapacagını....
ya daum bey 1 gol atıp yyatarsan gole bole 8-9 dk da dagıtırlar bole ıste canım benım.....neyse 9 maclık serı bı daha kı sefere.....

Geri