G.Antep 2-1 FB [TSL 9.Hafta - Tek BaşLık]

Daum un hataları maçı verdi Antep'e. Akıllar GS maçındaydı..
Özer gıbı oyuncun var oyuna 80 den sonra giriyor Bekir de Büyük takımların oyuncusu değil

Cristian bence çok kötü oynuyor..

bu kadar eksik varken biLe Özer 89'da oyuna giriyorsa o futboLcuyu hiç harcamasın F.Bahçe..
JuLio Cesar uzaktan çok iyi şut çekiyor.. bize de atmıştı..
maç antepin hakkıydı..

Süper bi maçtı, ölümü göze alarak girdiğim kahvehaneden bağıra çağıra, göstere göstere, bağrımı gere gere, üstelik sağ çıktım :))) Yanımdaki Antep'liler bile bu kadar sevinmedi, yuh size bee =)) Antep'i kutluyorum, Cesar denen oyuncu da on numara şutlar atıyo, helal olsun valla.

Süper bi maçtı, ölümü göze alarak girdiğim kahvehaneden bağıra çağıra, göstere göstere, bağrımı gere gere, üstelik sağ çıktım :))) Yanımdaki Antep'liler bile bu kadar sevinmedi, yuh size bee =)) Antep'i kutluyorum, Cesar denen oyuncu da on numara şutlar atıyo, helal olsun valla.

J.Cesar Lıgın en çok sut atan oyuncusu adam kaleyı gormesın gordu an çekıyor affetmıyor =)

Gaziantep Feneri YER

Allahım Ben Nasıl bir Futbol Beynim WaR ! Gaziantep feneri yener dedim ve yendi ... Allahm Yok böyle bişe :D :durdurun Rıdvan Dilmen den Daha iyiyim Bu iddaa konusunda :D Geçmiş olsn Fenerbahçeli kardeşlerimize ( Gs maçı ile 10 da 10 yapacaz diyenlere ) :) :) :durdurun

Sonucu Önceden bilen adam :

Mert Aslan qewqwqw :D

Ne o?Topicte hüzün hakim...Ankaragücü ne 3-0 yenildik diye dalga geçenlerin başına Antep'in sıcağı vurdu galiba.

Başkan olsanaa başkan olsanaa Gaziantep'e Başkan olsanaaa :D:D
Nee 10'da 10'mu ? Hadi canım sizde :D

ULan Daum ÖZER HURMACI sana tecavüz mü etti. . .
Niye adamı 80 'den önce aLmıyorsun.Tutturmuş bir KAZIM KAZIM !

Oynat şu adamı ya!

Tmm 8/8 yaptık işLer iyiyken bunLar çok göze batmıyor ama. . .

Ligin 1/4 ü bitti.HaLa oynamıyor adam!Ya bir iki maç 90 dk oynat kötü oynarsa 18'e aLma
ama bu kadar adaLetsizLik oLmaz ya!

hellsport kardeş yukarda yazdığın yazıyı bende düşünmedi değilim 2 ihtimal var ya özer daumu düdükledi yada kazım daumun sevgilisi yedikleri ayrı gitmiyor herhalde

Allahım Ben Nasıl bir Futbol Beynim WaR ! Gaziantep feneri yener dedim ve yendi ... Allahm Yok böyle bişe :D :durdurun Rıdvan Dilmen den Daha iyiyim Bu iddaa konusunda :D Geçmiş olsn Fenerbahçeli kardeşlerimize ( Gs maçı ile 10 da 10 yapacaz diyenlere ) :) :) :durdurun

Sonucu Önceden bilen adam :

Mert Aslan qewqwqw :D

fenerin bütün maçlarında karşı takım alacak diyonuz :)) tesadüf bu tuttu :durdurun

herşeyin bir inişide vardır arkadaşlar panik yok her takım yenılebılır önemli olan başta olmak..

Madem Alex Lugona fılan ılk 18 de yok.. Oynat Özer i fılan adam son dakıkalarda gırıyor.. Bekir gıbı futboldan anlamayan adama bıle daha çok sans verdi Daum

Ule sallama bea.
Sandalyayi kaldırım yere carptım tama =))
Sen antepLi değilsin neden sevindin o kadar anlamadım.
Kahvede senin yüzünden kavga cıkıyordu adamlara el kol hareketi yaptın helal adamlar seslenmedi =))

Hadi Antep' im devamı gelsin tek istedigim bu ;)

Geri