Güvenli Sorf ~ İnternette Güvenliği Elden Bırakmayın !!

Yazık vallaya hellboy abi bizi
düşünmüş bu kadar zahmete katlanmış
biz ise bir
post_thanks.gif
şu butuna yıklayamıyoruz

Eline sağlık hellboy kardeşim.
Çok güzel konuların var..

brezilya dizileri gibi olmuş sonu gelmeyecek sandım ama bitti oh be..

teşekkür ederim kardeş benim için bayağı yararlı oldu

Excellent

HELLBOY ençok senin verdiğin bilgileri okuyorum.tek kelime ile takdire şayan bir anlatım.devamını dilerim:clap

ellerine sağlık hellboy. senden bir ricam war bana text lere efekt verebileceğim bi kaç program ismi verebişlirmisin kardeşim. mesela senin avatarında yaptığın gibi. birde kolay gif yapma programı ismi verebilirmisin. bir türlü bulamıyorum...

saol kardeş çok yardımcı oldun:goz:

süpersin hellboy herzamanki gibi teşekkürler paylaşım icin

Eline sağlık çok guzel bır calısma :)

döktürmüşssün yine teşekkürLer

merhabauzun zamandır bilgisayar kullanıyorum ama işte sadece kullanıyorum. yazılarınızı takip ettikce daha anlaşılır hale gelaylaşımınız icin tesekurler

İşte Geçenler ‘de başıma gelen bir olayı size açıklayayım. Her ne kadar burada size bu yazıyla ders vermek isteyen bir adam gibi görünsem’de eee biliyorki anlatıyor heralde kendisi düşmez. Demeniz gayet tabii dir. =) Ne kadar yardımsever olduğum bilinir =P bu yüzden profilimde “http://www.hackhell.com/member.php?u=17922 “ msn adresim bulunmaktadır tabi işim yok iken yakalarsanız yoksa msn ‘de sizi sallar dururum =) geçenler’de babam internetten gazetelerini okurken (fazlasını öğretmedim =) ) messenger ‘ım açık iken sivri zekalı bir arkadaşımız listemde bulunuyormuş messenger’dan bana trojan dediğimiz casus yazılımı göndermiş al bunu diyede yazmış ‘e benim babam nerden bilsin trojan’ı Keyloggeri virisü adam kabul etmiş çalıştırmış karşımdaki saldıran kendini hacker (onun dilinde heykır =P) sanan arkadaş bana bağlanmaya çalışıyor. antivirüs uyarı veriyor fakat babam bilmediğimden çalıştırıyor dosyayı”. Ama adam yine bağlanamıyor nedeni ise firewall bulunması işte burda bunun önemini vurgulamak amaci ile başıma elen gerçekten gülünç ve bi okadarda başkalarının başına gelebilecek bir mevzuat =). Tabi babacığım fire walldan dosya erişim iznine izin veriyor ve server çalışıyor . ama adam yine bağlanamıyor. Bu sefer seni koruyan ne diyeceksiniz =) beklide birinizden aldığım hayır duvası . server sanırım yanlış kodlanmış vede bağlantıda sorunları bulunan clinent . e bana prorat’la girmek istersen böyle apışıp kalırsın =)

hellboy bunu sana kım yapabilirki hangı akla hizmet bunu yapmış anlayamadım hahaha:D:D:D:D

gerçekten çok yararlı paylaşımlar yapıyorsun kardeş,,ben çoğunu bilmiyordum..teşekkür ederim,,
emeğine sağlık.....

merhabauzun zamandır bilgisayar kullanıyorum ama işte sadece kullanıyorum. yazılarınızı takip ettikce daha anlaşılır hale gelaylaşımınız icin tesekurler

Çok teşekkürler, Sizin gibi olgun yorumlar yazan arkadaşlarımız oldukça tabiki yazmaya devam edeceğiz.

Geri