Güvenli Sorf ~ İnternette Güvenliği Elden Bırakmayın !!

ellerin dert görmesin çalışmalarında başarılar dilerim

ortalama bir metin olsa da ben beğendim gene de ben herkese router kullanmasını tavsiye ederim

sağol arkadaşım böylesine önemli bir konuyu bizimle paylaştığın için teşekkürler.

arkadaşım gerçekten güzel bir paylaşım olmuş önemi çok büyük bi konuda bilgini bizimle paylaştığın içiin teşekkürler...

eline yüreğien sağlık gercekten cok gussel bı dokuman

çok açıklayıcı olmuş teşekkürler

Kardeşim Allah Seni Başımızdan Eksik Etmesin. +10 Perfect Working

Yalnız Sana Bisey Sorucam.
Kasper 7 Kullanıyom ama bi programı tanıtmama ragmen hep uyari veriyo izin ver karantinaya al falan filan bunu nasıl çözerim bi yardımcı olursan sevinirim

güzel çalışma eline sağlık hocam . ama şunu belirtmek isterim güvenlik için virüs programıydı güvenlik duvarıydı şuydu buydu bi sürü önlem alıyoruz fakat ondan sonrada bu programların olmadık yerlerde yerli yersiz hata mesajı vermeleri uyarmaları çok sıkıcı oluyo ve bilgisayardan soğutuyo insanı .sende diyebilirsin güvenlik için bazı şeylere katlanmak gerek diye ama yinede bu çözümlerde çok can sıkıcı oluyo onu belirtmek istedim. Kaspersky en iyi virüs programı görünüyo ankette ama ne kadar can sıkıcı olduğunu kullananlar bilir.olmadık yerlerde atlıyo keza zone alarm da öyle mesela. tabi seçim kullanıcılara kalıyo.eğer önce güvenlik diyolarsa bunlara ve daha fazlasına katlanacaklar.

sağol kardeş bunlar çok önemli bilgiler.. ellerine sağlik

cok guzel seyler yazmıssınız eyvallah ama benım bır sıkıntım var ve bu konuda yardımınızı ıstıyorum malum bılgısayarlar msn de ne konustu ısek bunları bır yerlerde gızlı olarakta olsa saklar yanı bız logları kaydettırmesekte bılgısayarlar bunları saklıyor ve benım sızden ıstedıgım yardım bunları nasıl durdurabılırız veya bunları nasıl bulup sılebılırız bu konudda bana yardım edebılıcegınızı dusunuyorum sımdıden tesekkurler ayrıca paylasım ıcın emegıne saglık hell

dostum sağolasın çok şey öğrenip çok fikir edindim.baya zahmetli olmuş.çok sağol

Geri