Güngören'de PatLama!..

İstanbul'daki patlamanın ardından
ANKARA (İHA) - İstanbul'da meydana gelen patlamaların ardından Ankara polisi alarma geçti.

Şüpheli görülen paketler uzman ekipler tarafından incelenerek, etkisiz hale getiriliyor. Son olarak Altınpark'ta piknik alanı içerisine bırakılan şüpheli bir çanta fünye ile patlatıldı.
Alınan bilgiye göre, akşam saatlerinde Altınpark'ta bulunan piknik alanı içerine 'james bond' tipi bir çanta bırakıldı. Olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede piknik yapan vatandaşları uyararak olay yerinden uzaklaştırdı. Güvenlik kordonu altında çantaya fünye yerleştirildi. Büyük bir gürültü ile patlayan çanta boş çıktı.

sabah ordaydım...

şerefsizler işte anca sivil korumasız insanlara saldırarak yaşayabileceklerini zannediyolar...

Ve de Bunları destekleyenlere yazıklar olsun Bu vatanda yaşıyosunuz bu vatanın havasını soluyup bu vatanın ekmeğini yiyosunuz Sonra da Bu şekilde kalleşçe arkadan vuruyosunuz...

Yok ''biz özgürlüğümüz için yapıyoruz '' diyosunuz....

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, İstanbul Güngören'deki patlamalarla ilgili olarak açıklama yaptı. Gül, açıklamasında şunları kaydetti:

''İstanbul Güngören'de meydana gelen terör saldırısında çok sayıda vatandaşımızın hayatını kaybetmesi ve yaralanmasından derin üzüntü duydum.
Masum insanları hedef alan bu canice saldırıyı şiddetle tel'in ediyorum.

Terörün acımasızlığını, kadın-erkek, genç-yaşlı ve çocuk ayrımı yapmaksızın insanlık dışı vahşet ve şiddet isteğini ortaya koyan bu saldırıyı gerçekleştirenleri lanetliyorum.

Terörün kanlı yüzüne sığınarak, ülkemizin huzuruna ve birliğine zarar vermeyi amaçlayanların, milletimizin ve Devletimizin kararlılığı ve gücü karşısında çirkin emellerine hiçbir zaman ulaşamayacaklarını bir kez daha vurgulamak isterim.

Terörle, şiddetle masum insanların canına kastederek bir yere varılamaz. Bu saldırılar, bunu yapanların insanlık dışılığını ve zavallılığını ortaya koymaktadır. Ölü sayısının artmaması en içten temennimdir.

Saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyor, yaralanan vatandaşlarımıza acil şifa dileklerimi iletiyorum.''

ALLah ßeLaLarini versin ßu insanLIKTan habersizlerin.

Tez zamanda ßu adi insanLarin kökü kurur inşaLLah..

öLenLerin YakinLarina ßaş sagLigi YaraLiLara ALLahtan aciL SifaLar dilerim..

güngörende terör saldırısı

Güngören'de patlama

Meydana gelen iki ayrı patlamada ilk belirlemelere göre 13 kişi hayatını kaybetti, 72 kişi de yaralandı...

Güngören'de 2 ayrı patlama meydana geldi. Meydana gelen patlamalarda ilk belirlemelere göre 13 kişi öldü, 72 kişi de yaralandı.
Patlamanın ardından polis, itfaiye, ambulans ve doğalgaz ekipleri Güven Mahallesi Kınalı Caddesi Menderes Çıkmazı'na sevk edildi.

VALİ GÜLER: 13 ÖLÜ, 72 YARALI VAR
Güngören'deki patlamanın ardından İstanbul Valisi Muammer Güler olay yerine gelerek inceleme yapmaya başladı. Vali Güler, ilk incelemelerinin ardından, meydana gelen patlamaların kesinlikle bomba olduğunu, saldırının bir terör saldırısı olduğunu ifade etti. Güler, ilk belirlemelere göre 13 kişinin hayatını kaybettiğini, 72 kişinin de yaralandığını açıkladı.
Öte yandan olay yerine çevik kuvvet ekipleri sevk edildi ve güvenlik çemberi oluşturdular...
Yetkililer, meydana gelen patlamanın bomba nedeniyle meydana geldiğini belirterek, ikinci patlamanın canlı bomba olabilme ihtimali üzerinde durduklarını açıkladı.

GÖRGÜ TANIKLARI ANLATIYOR:
Salim Açan isimli görgü tanığı iki patlama arasında yaklaşık 20 dakika olduğunu belirtti.
Salim Açan, CNN TÜRK canlı yayınında aktardığı bilgilerde; "İlk patlama telefon kulübesinde meydana geldi. İkinci patlama ise biraz ilerideki bir aracın yanında gerçekleşti. Ben 112 görevlisi olduğum için ilk müdahalede bulundum. Bir kaç tane yaşlı ölü insan gördüm" dedi.

KAYNAK MILLIYET

TERORUN ALLAH BELASINI VERSIN O ANA BABA KARDES EVLAT HASRETI YANAN AILELERE ALLAHTAN SABIR VE BASSAGLIGI DILIYORUM VE BUTUN TERORISTLERE DE ALLAH AYNI ACILARI TATTIRSIN BIZI ANLASINLAR

son durum 13 ölü 144 yaralı ölenlere allahtan rahmet yaralılara acil şifalar dilerim

o saldırıyı yapan ve yaptıran şerefsizler en kısa sürede yakalanıp adaletin karşısına çıkarlar umarım

Allah tüm teröristlerin belasını versin

ALLAH'IM Tez vakitte ßunu yapanlari elimize gecirsede haLKin içine Atsa işkence yapsak oNLara işkence..

saldırının ilk resimlerini korku bölümüne yükledim. Böyle bir şerefsizlik olamaz

bu kalleşlere yaşam hakkı tanımamalıyız benim kapımdaki köpek bile bana kalleşlik yapmazken bunlar nemenem bir mahluk ki aynı toprakta yaşadığı insanın canına kıyar

başımız sağolsun ölenlerimize Allah'tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyorum
bunu yapanlar nasıl bir yaratık aklım hayalim almıyor böyle kalleş ve iğrenç bişeyi yapmak için heralde insanın çocukluğundan beri sevgi yüzü görmemiş hayvan gibi yetiştirilmesi gerekiyor
umarım kaybımız daha fazla artmaz ve yapanlar biran önce bulunur güzelce konuşturulur sonra idam edilemese bile ölmek için yalvartılacak duruma getirilir

Allah yardımcımız olsun... Yarın gelde işe git her yerde korku var şimdi...

3 ŞÜPHELİ GÖZALTINDA
GÜNGÖREN'DE PATLAMA

28.07.2008 01:04

Güngören’de peş peşe meydana gelen patlamalar sonrasında İstanbul polisince şüpheli 3 kişi gözaltına alındı.

ANKA'nın edindiği bilgiye göre, göz altına alınan 16-17 yaşlarındaki 3 şüpheli kişi sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.
İstanbul genelinde alarma geçen polis, tüm caddelerde ve önemli noktalarda güvenlik denetimlerini artırdı.

haberturjk

Sürekli bizim Kurtuluş Savaşımız bitmedi ! sürekli bir şeylerle savaşıyoruz..Adı Törer olduğu kesin ! Ne bilim pek de yorum yapılmaz ama hala bu sancılı günleri çeksekte EBED BİZİMDİR ! sözünü hiçbir zaman unutmuyorum...Her ne kadar üzgün olsamda kendi adıma hala GÜN DOĞMUŞ GÜN BATMIŞ EDEB BİZİMDİR....DİYORUM!

of ya çok üzüldüm ben bu olaya.

Geri