Güngören'de PatLama!..

5-6 sene evvel ödp ve pkk yandaşları gösteri yapmaya çalışmışlardı burada çok milliyetçi var fena linç edilmişlerdi buna misilleme diyorum ben daha önce de bahçelievler de patlama olmuştu

çok kötü çok her akşam hanımla ineriz bugün allahtan gebzedeydim belki bende orada olabilirdim

Bir kaç gündür polis alarmda mıydı?
İstanbul'da emniyet bir kaç gündür sessiz bir alarm halindeydi

HABER3.COM

Dolapdere, Esenler, Avcılar, Bağcılar, Göngören, Sarıyer, Ümraniye gibi ilçelerde yaşayan vatandaşlar, ilçelerinde polis aramalarının bir kaç gündür yoğunlaştığını söylüyor.

Haber3.com'a bilgi veren vatandaşlar, son iki gündür özellikle akşam ve gece saatlerinde polisin aramalar yaptığını söyledi.

Göngören'de yaşayan ve olaya görgü tanıklığı yapmış bir vatandaş, "Ben 7 yıldır burada yaşıyorum, ilk kez böyle bir polis yoğunluğu görmüştüm. İki gecedir aramalar yapılıyordu. Araçlar durdurulup, içindekiler aranıyordu. Sanki birşeyler olacak gibiydi." dedi.

Ayrıntılar ve tüm gelişmeler Haber3.com'da olmaya devam edecek. Yeni detayları bu haberi yenileyerek öğrenebilirsiniz.

Bizden ayrılmayın !

2dqsi86.jpg

24c6160.jpg

5ze240.jpg

2lw3ptz.jpg

2hqrpev.jpg

İNTERNETHABER

İstanbul Güngören'de meydana gelen iki patlamanın ardından bölgeye gelen İstanbul Valisi Muammer Güler, hain saldırıyla ilgili ilk açıklamasını yaptı. Güler, meydana gelen saldırının "terör saldırısı" olduğunu dile getirdi ve şunları söyledi;

BU MENFUR BİR SALDIRIDIR

"Çok sayıda vatandaşımızın yaralanmasına, 13 vatandaşımızın hayatını kaybetmesine yol açan menfur bil saldırıdır. Çok yoğun bir kalabalığın bulunduğu yerde meydana gelmesi ölü ve yaralı sayısını artırmaktadır."

CANLI BOMBA DEĞİL

"Yaralıların tedavisi için her türlü sağlık işlemleri yapılıyor. Olay yeriyle ilgili bütün çalışmalar sürüyor. Saldırının terör saldırısı olmaması şüphesi yoktur. Çünkü iki patlama meydana gelmiştir. Şuanda bize gelen bilgilere göre patlayıcıların plastik patlayıcı olduğu görülüyor, canlı bomba değil. İlk patlayıcı parça tesirli olabilir çünkü çöp tenekeleri tamamen tahrip olmuş"

GÜLER'İN BASINDAN RİCASI VAR

"Basından bir ricada bulunmak istiyorum, çok kötü görüntüler ekranlara getiriliyor. Bu kötü görüntüleri defalarca vatandaşın önüne sunmak insanları rencide eder. Terörün de istediği amaca ulaşmasına sebep olmak demektir."

MOBESA KAMERALARI İNCELENECEK

"Bölgedeki bütün kameraların tespiti yapılacak. Birinci patlamanın görüntüleri elimizde var. Bunların hepsi değerlendirilecek. Hangi örgütle ilgili olduğu da değerlendirelecek. Uzaktan kumandalı bir saldırı şekli olabilir, herşey incelemeye alınacak. Bu zamana kadarki terör saldırısının failleri yakalanmıştır. Elbet bu saldırısnında failleri yakalanıp adalete teslim edilecektir. Milletçe başımız sağolsun diyorum."

ÜÇÜNCÜ BOMBA İHTİMALİ ORTADAN KALKTI

Vali Güler ayrıca üçüncü bomba ihbarının ortadan kalktığını, yapılacak çalışmalar sonrasında olay yerinin trafiğe açılacağını söyledi.

lanet olsun bunu yapanlara..lanet.. lanet...lanet..

Bunu Yapanlar Insallah Allahtan Tek Istegım BU Dunyadada Otekı Dunyadada Yaptıklarının Acısını Cekerler...

Artık Soyleyecek Laf Kalmadı Sızler Insan Bıle Degılsınız Sızın Gıbılerı Savunanlarda Insan Degıl ...

Meclıstekı Bazı Soysuzlar Boyle Eylemlerı Gerilla Savası Olarak Niteliyor Sızın Ne Oldugunuz Yaptıklarınızdan Bellı AMa Buna Dur Demelı Artık Soykırım Veya Ne Dersenız Dıyın AMA BU IS BOYLE YURUMEZ !!!

hepimize geçmiş olsun..yapanlarada yaptıranlarada lanet ediyorum.

Patlama olmasına rağmen programına devam eden Tatlıses, programın son saniyelerinde öyle bir yorum yaptı ki...

Tatlıses: Bu patlama Allah'tan gelmiştir. Kimse ben yaptım demesin dedi...

Bu sözlere büyük tepki gelirken, izleyiciler kanalı telefon yağmurunua tuttu

Patlama olmasına rağmen programına devam eden Tatlıses, programın son saniyelerinde öyle bir yorum yaptı ki...

pkk Kendisi zaten..

En sonunda bu millet ayağa kalkacak ve bu itlerin kökünü kazıyacak Allah belanızı versin suçsuz günahsız bebelerden ne istediniz köpek soyları.....Allah'ım bu mezalime sebeb olan ve onların tüm taraftarlarını kökten yok et nolur Allah'ım ağlamak bile hırsımı dindirmiyor nolur Allah'ım yok et bu itleri ve soyunu...

bu adamın terörist oldugunu doguda terör güclüyken otobüslerinin rahatca oralara gidip geldiğini bilmeyen yoktur umarım

Bazı yaralıların isimleri belli oldu

Bakırköy Devlet Hastanesi'nde tedavileri devam eden yaralıların isimleri şöyle:

"Gülsüm Arazlı, Mehmet Turan durumları ağır. Nurettin Süpürgeci, Buhse Hazanlı, Bekir Demir, Süleyman Çamur, Erdal Çelebi, Rahime Güngül, Erdi Kılıçsoy, Sabiha Kancı, Sabriye Karınca, Tahir Yandım, Uğur Kılıçarslan, Dilek Karahan, Nermin Güner, Himmet Ali Eriz, Süleyman Köske."

SON DAKİKA

son durum şuan 14 ölü 15 ağır 140 yaralı var bu arada ntv de şuan izliyorum ilk baomba patladıktan sonra herkes patlama yerine koşarken bir kişi telefon külübesinin orada bekliyormuş daha sonra ikinci bomba patladıktan sonra oradaki kişi kaybolmuş polis mobese ile o şahışı izlarıyorlarmış.

Geri