GünceL bölümüne mod adayıyım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

.Carnage

New member
Reaction score
0
Evet güncel bölümüne mod adayıyım haber vs... falan yani o konular ilgi alanımdır.
Seçimi site yöneticilerime bırakıyorum onlar bilir...

lem nedir bu makam mevki aşkınız yawf:)iyi iyi inşallah olursun.chamfer'la ii iş yaparsınız.tabi sitemizin büyükleri izin verirse:)

evet dostum site ile ilgili çalışmaların güzel ama tek benim yorumumla birşey olmaz . diğer arkadaşlar da karar versin ;)

ben bide chamferden korkuom aynı odada olursak 2 günde bozar o beni :D

(dezzy valla ağzımdan kaçmış sorry :D )

Hadi bakam hayırlısı benden de +1 gelir hoş haberler veriyosun hoşuma gidiyo ;)

valla çok sağolun seçim genede yöneticilerimize kalmış mod seçmek onların bileceği bir iş sonuçta...

çok sağolun valla işte yönetimin kararını bekliyoruz :D yönetim ne derse o

ben destek vermiyorum, nedeni ise geçmişte forumdaki çıkarmış olduğun problemli durum, ayrıca bu bölüm herhangi bir bilgi gerektirmiyor ve bence buraya kişi seçimi yapılırken farklı kriterler göz önünde bulundurulmalı..

Spysense ben senin bölüme yakışacağını düşünüyorum çünkü paylaşımların oldukça iyi +1 geyiği yapmiycam dostum benim adayımsın diyim destek sonsuz Dark ve solariz'in doğru karar vereceğini umuyorum.

o problemli durumu ben çıkarsaydım kendim söylerdim zaten ama çıkartan kişi adına özür diliyorum tabi sende haklısın sorunlu herkesin düşüncesine saygım var mod olmazsak dünyanın sonu gelcek değil ya tigin_alporu sende sağol son seçim yöneticilerin......

dusunelim :)

Spyjım Kardesim arkandayım bence olman lasım paylaşımların cok ii benden tam not kanka
Bu arada Sorunlu Ustad Eger İnsanları Geçmişleriyle Yaşamaya Kalkarsan Bu Forumda Herkezin Bi Sorununu Bulursun Gerci Senin Adın Sorunlu Ama bu Kadarda Sorunlu Olma Beaa Ustad Benimde Problemlerim Oldu Şimdi Ben Dunyanın Paylaşımını Yapsam Desemki Ben Modd Adayıyım SEn Bence Olmamı Diyeceksin Yani Objektiflikten Uzak Bİr Yöneticimi Olacaksın

kanka he he çok sağol valla da bugün pek haber ekleyemedim sebebi ise "dün akşam babam motorsikletten düştü bir parmağı kırık ve sol omzu çıkık onunla ilgilenmekten bugün internete pek vakit ayıramadım :("

olmanı isterim açıkçası +1 yani çalışıyosun.
birde demilles var onu unutmamak lazım güncel bölümünde :)

umarım bölüme en yararlı kişi mod olur... bence spy da demilles de olabilir...

ikili ilişkiler nedeniyle laf yarışı
yapmayalım arkadaşlar. hemen
bir savunma mekanizması oluşmuş
gördüğüm kadarıyla.

tamam bir insan geçmişe göre
yargılanmamalı ama eğe sorunlu
kardeşim bir şey diyorsa doğudur
ben desteğimi çekiorum. sadece
yaptığın iş önemli değil karakterin
bakış açın hal ve hareketlerinde
önemli

saygılar...

By_GeNcO' Alıntı:
olmanı isterim açıkçası +1 yani çalışıyosun.
birde demilles var onu unutmamak lazım güncel bölümünde :)

işte bugün pek ilgilenemedim bölümle sebebim bir üstteki mesajımda var ve hala babamla ilgilenmekteyim neyseki 2 gün soora bişeycii kalmıycak

edit:uykucu ne kızı bea lahonun evlilik ile karıştırdın galiba :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri