Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ßiLmiyorLar... anLataCak Çok Şeyim oLmasına Rağmen Susmamı Kısmi ßir FeLCe ßağLıyorLar... ßiLmiyorLar... Hayatımın kaLanının FeLç oLduğu Doğrudur..anCak Susmam ßu FeLçten Ziyade iÇimde YığıLıp TaşLaşan ßir ßeton KütLesinin ağırLığındandır... ßiLmiyorLar Yaßanım ßiLmiyorLar... Yüzüme Çarpan Rüzgarın ßeynimi NasıL Paramparça Ettiğini... Ki KaLßimi Hiiiiiç Saymıyorum... Susuyorum anLamıyorLar... İçimde KızıLa dönen En Dingin MaviLikLeri... ßuraLı oLmayan ikLimi... Sen ßiLirmisin Yaßanım... onLar ßiLmiyorLar... SöyLenemeyen CümLeLer Yerine 3 Noktada Müeßßetim Şimdi... Ah Yaßanım ßiLmiyorLar ßen GözLerimden Kanıyorum OnLar ağLadığımı ZannediyorLar... ßir Yağmur Resmi Gißi ağLamak Sonra ve Yürümek iStiyorum... Ah Yaßanım Sende Sus Artık ÇınLayıp Durma ßeynimde... ßiLmiyorsun anLamıyorsun...Zaten Sende anLama Yaßanım...
off etti cana tak malesef çaresi yok yalnızlıgın
sende koparamadın halatların yeter artık nazlandıgın...
aglama kıyamam ıslanır buklelerin
aklına geldikçe uktelerin
zaman makası ipleri keser sona kaç var pişmanlık için çok geç ama kabus için henüz erken . . !
yağmur damlalarını neye benzettiğiniz önemlidir.. ya ruhunuzdaki karanlığa benzetirsiniz sizi boğar ya da aydınlığa benzetirsiniz; gözünüzü alır ama iyidir iyi...