Günün sözü!!

seffaf9zp1.jpg

Güzelim ben aşığım sen de sevgilisin.
Benim her sözümden incinmemen gerekir.
Benden aldığın gönlümü ya geri verirsin veya aşıklığımdan ötürü ne yaparsam katlanırsın."

Mevlana

Ölümü yalnızlıktan daha çok sevmişim meğerse... Mezarım, beni o gün terkettiğin yerde.

İnsanLarda GüzeL OLan Yüzdür, Yüzde GüzeL OLan Gözdür. Ama İnsanı İnsan Yapan AsLında Ağızdan Çıkan Sözdür.

Hayatta işlediğimiz hataların çoğu düşünmek gerektiği yerde hislerimizle, hissetmek gerektiği yerde düşüncelerimizle karar vermemizden kaynaklanır.

John Golbins

ßiz aşkı meLekLerden çaLdık haram Lokma işte ßoqazımızda kaLdı..

by.DeLLyoqLan

Birisi güzel bir söz söylüyorsa bu,
dinleyenin dinlemesinden, anlamasından ileri gelir.

Yaşananlara şahidimiz şems ve ay.
Özel hayatlar deşifre olmuş herşey açık vay vay !

Akan GözyaşLarıma Seni Kattım Hoş Koksun Diye DaLımda Diken Gibi Battın Yüreğime Ama Ne Bir DamLa Kanım Aktı Ne de Canım Acıdı Ama Yüreğim Kin,Nefret,Kan Kustu Be GüLüm Açan GüLLerine DeğiL Uçup Giden KokuLarına Lanet oLsun.NeDiR !!! NeDiR uLaN NeDiR..!!! Senin Aşk Dediğin Şerefi iLLetin Gerçek Adı Nedir.Aşk Dedin Sana KaLbimi Verdim,Sevda Dedin Sana Yüreğimi Verdim. YeTMeDi YeTMeDi YeTMeDi.CaN DeSeYDiN oNuDa aLıRDıN BeNDeN..!!! Gözümü BiLe Kırpmazdım, ''LaNeT oLsun''...!!!

İnsan her gün bir parça müzik dinlemeli, iyi bir şiir okumalı, güzel bir tablo görmeli ve mümkünse birkaç mantıklı cümle söylemelidir.

Goethe

ben ne insanlar gördüm dışında elbise yok,ben ne elbiseler gördüm içinde insan yok...
bi lafa bakarım lafmı diye,bi adama bakarım adammı diye

Düşünüyorumda düşüncelerin en güzeli senin beni düşünüp düşünmediğini düşünürken düşündüğünü düşünmek olsa gerek diye düşünüyorum..

hiçbir şey göründüğü gibi değildir..

hiçbir şey anlatıldığı gibi değil..

her duyduğuna inanma..(buna bile)

geleceğini şekillendiren günün geyiği değil, yarının hayalleridir..

Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere er geç varır.

Geri