Günün sözü!!

Hayal Kurabilirsiniz, Onu Gerçekleştirebilirsiniz. Herşeyin Bir Fareyle Başladığını Asla Unutmayın

..Walt Disney..

Bir rüyayı gerçekleştirmenin en kolay yolu uykudan uyanmaktır :D

Kervanın Büyüklüğü Ona Havlayan Köpek Sayısıyla Ölçülür...

cevap veriyorum kahretsin yine tek geçiyorum. bi ayrıntı kimseyi sevmiyor sevgililerimden nefret ediyorum...

qι∂єηє ∂υя ∂ємєм qι∂єη qι∂єя ...

insanlar 3e ayrılır saymayı bilenler ve bilmeyenler :D:D:D:D

[Kopan Bir İpe Sımsıkı Bir Düğüm Atarsanız, İpin En Sağlam Yeri Artık Bu Düğümdür.. Ama İpe Her Dokuşunuzda Canınızı Acıtan Tek Nokta Yine O Düğümdür..
/SIZE]

Düşünmeden önce dilinin yola çıkmasına müsaade etme!...

Şuan para kazanmak için sağlığını harcıyorsun Yıllar geçtikçe yaşlanacak ve hasta oalcaksın O zamanda sağlığın için paranı harcayacaksın. :)

Belкi Sαηdığıη Kαdαя Uкαlα,..
Bєlкidє Tαнмiη Edємiуєcєğiη Kαdαя Mütєναziуiм..
Biяαz Sαкlıуıм,.. Bαzєη Yαѕαкlıуıм..
Kiмѕєуi Öяηєк Alмαм.. Kiмѕєує Öяηєк Olмαм..
Aякαмα Bαкмαм..' Aѕlα ' Dємєм ..' Kєşкє'lєяi Sєνмєм!!..
Elєştiяi dє Diηlєяiм, Nαѕiнαt dє..
Kiмѕє Bαηα Mαѕαl Aηlαtмαѕıη,
Çσcυккєη dє Sєνмєzdiм Zαtєη...

diqqaтiмi ćєкємєz qiмSє вєη diqqaт єdєяiм isiмє qєLiяSє !

Gerçek buysa yaşıyorsak, Kader varda biz yazıyorsak, Ben seni kaderime yazdım. İster siler gidersin, ister kalır ömür boyu seversin..

ben de kendi bulduğum bir sözü paylaşayım ...

haklı olmayı hiç istemeyip , yine de haklı olduğum anlardan birindeyim yine .. ne yazıda , ne aşkta , ne acıda ; kalbin daha da ileri gidemediği bir yerdeyim . hayal zamanlarda yıkılmış beldeler .. gözlerimi kendi satırlarımda gezdirip de görünce ki ..., gölge üstüne gölge . kimse üstüne almasın , hikaye benimle onun arasında ... sözüm en içine meclisin , sezer gibiyim !!!

bu da ikincisi ;

geldik yine hayatın en hüzünlü yerine .. herşeye alışmışlığımızın en büyük göstergesi mutluluk .. daha dün için için hüzünlenen ayrılığa , onu bir daha göremeyeceğim , öpemeyeceğim dudaklarını , tutamayacağım ince ellerini diye kahrolan ben değildim sanki !!! şimdi bakınca bu sakin halime , diyorum ki kahpe dünya , yine alıştırdın bizi yalnızlığa ...

aşk acısı insanı şair yapıyor ...

İçinde yaşadığı kalbe göre aşk,aLtın gümüş,yahut tenekedir..
Cenap şahabettin.

Geri