Günün sözü!!

'' Dediğinize göre, dinin gerekli olduğuna inanıyorsunuz, öyle mi? Dürüst olun! Yalnızca polisin gerekli olduğuna inanıyorsunuz. ''

"Şeriatın kestiği parmak acımaz" söylemi parmağı kesilenin değil, parmağı kesenindir.

Tıpkı bir nefes gibisin.
İçimde tuttuğum sürece benimsin.
Bıraksam gideceksin.
Bırakmazsam öldüreceksin.

Hani bir kelebek yakalarsın, bakmak istersin.. ama elini açsan kaçacak, sımsıkı tutsan ölecek. işte böyle birşey seni sevmek
-Sunay Akın

Belki tavırların beni en ağır küfürlere tahrik eder ama benim yüzümdeki o iplemez gülüş senin gelmişini geçmişini tatmin eder.

Nejat İşler

Git başka yerde oyna ve orada bayıl !

bir zamanlar tertemiz hayallerim vardı artık kalmadı : )

"Sen doğru ol da, varsın sanan eğri sansın. Lakin sakın unutma ki, sen kendini bir şey sanmadığın sürece doğru insansın."

elinize sağlık güzel sözler paylaşılmış
buda benden

Bu gözler seni gördü başkasını görmez artık bu yürek senle güldü başkasıyla gülmez artık bu gönül seni sevdi başkasını sevmez artık bu ömür senle biter başkası olmaz artık.

Sevgi, rüzgârla savrulan tohumların düştüğü yerde açan bir çiçektir. Bizi sevmediği için bir kadına kızmak, sacımızın rengi kızılken neden siyah sarı olmadığımız için kaderimize kızmak kadar aptalca bir şeydir

Dünyadaki en güzel şey, kocasını seven kadının hissettikleridir

Yeryüzünde hala bir çocuk doğuyorsa, ''Allah insanlıktan ümidini kesmemiş demektir..

Erkek yada kadın ikisinin de bildikleri doğrudur;
Ama kadının tahmin ettiği herşey,
Erkeğin emin olduğu şeyden daha doğrudur.

- Bob Marley

Uyurken bütün dünyaya güvenmek zorundasin..

Şeytanla insanlar arasında ki en büyük fark
Şeytan kötülüğe adım atar ama
İnsanlar herşeye....

Eğer bir hayvanı severseniz;
- O hayvan da hayatı boyunca sizi sever
Eğer bir insanı severseniz;
- Ne yapacağını ben de bilmiyorum .

Eğer bir hayvanı severseniz;
- O hayvan da hayatı boyunca sizi sever
Eğer bir insanı severseniz;
- Ne yapacağını ben de bilmiyorum .

-Yaşamak istiyorsan bir kulp yakamalısın;ama neye tutunduğunun hiçbir önemi yoktur.

Bir öncesizlik mi desem, bir sonrasızlık mı, ya da evvel zaman içinde bir masal..

İstediğin olmuyor diye üzülme, Ya daha iyisi olur ya da hayırlısı budur. :)

Geri