Günün sözü!!

Aynı yolu beraber yürüdüğümüzü sandığımız insanlar, aslında bize sadece gidecekleri yere kadar eşlik ediyor...

hayat bu kadar zor olmasa ölümü nasıl kabullenir insan

Söz gümüş ise sükut altındır ...

Suskunluğuma aldanma bakışlarım kâfi yakmaya,Yalnızlığım elle tutulacak kadar yakında . .

Necip Fazıl Kısakürek
‎"Yalnızım Diye Üzülmüyorum.. Çünkü Biliyorum, Yalnız İnsanın İhanet Edeni de Olmaz..!"

Ey insanoğlu,şu üç şeyi mutlaka bil.Mayanı bil....,hakikati bil....,akibetini bil.Bilki insanoğlu olarak kalasın.

Ben Düşmanıma Bile Hergün Dua Ederim... Allah Karşısına Kendi Yüreği Gibi İnsanı Çıkarsın Derim..​

Mecnun namaz kılan birinin önünden geçer.. ADAM: "Ey Mecnun beni görmüyor musun da namaz kılarken önümden geçiyorsun?" MECNUN: "Be adam ben Leyla'yı düşünürken seni görmedim, Sen Mevla'yı düşünürken beni nasıl gördün ?

Virgülü Bile Haketmeyen İnsanlara Noktayı Koyamazsan, Soru İşareti Olur hayatını Ziyan Eder ..!!

Akıllı bile olsan,sen yine kendini akıllı sanma!Yanılırsın gün gelir.Kimseyi yok sayma,unutma! Asıl akıllı olmak,akıllı olduğunu hissettirmektir aslında.Kendini sew!İnanç duy.Güwen! ama dengeyi unutma, ne olduğundan az gör kendini ne de fazla.Mutluluk biraz da denge oluşturmakta. Mutluluğunu ise önce frekansında ara, kimse yıkamaz seni senden başka...

İnsanları tanımak zaman ister; zamanla anlaşılır insan ...

Geri