Günün sözü!!

İnsan Ulasamadigi Herseyin "Delisi", Ulastığı Herseyin "Nankörüdür".

Bütün Erkek'ler peşimden koşuyor diyen kızlar; futbolda da herkes topun peşinden koşuyor, ama gol atmak için, anlarsın ya............

Git, kadar keskindi elimi elinden çekerken üzerine giydiğin o hain tavır. Şimdi, bu noktada; kesilmiş, kimsesiz, yaralı ellerim konuşuyor; gelme, git...

Ne azımsın nede çoğum ağrıyan sol yanım ...

Kalp mi insana sev diyen yoksa yalnızlık mı körükleyen? Sahi nedir sevmek; Bi muma ateş olmak mı, Yoksa yanan ateşe dokunmak mı?....

Eskiden sözler değil gözler anlatırmış duyguları...Şimdi gözler kör olmuş..Sözler herşeyi söyler olmuş..!!

Öldürmeyen acı güçlendirir beni; Beni güçlendiren her acıya varım ...

Kimse Kimseyi Küçümseyecek Kadar Büyük Değildir. Bilmelisin ki Küçümsediğin Herşey İçin Gün Gelir Önemsediğin Bir Bedel Ödersin.

eğer hayat sahasında oyunda değilsen sen bir hiçsin

Sorma Bana Ne Kadar Seviyorsun Diye...
O Kadar İşte!!!
Tavanı Kadar Sokağın, Dibi Kadar Cehennemin...

"Eğer dikkatli değilseniz, gazeteler sizin zulüm gören insanlardan nefret etmenizi ve zulmü uygulayan insanları sevmenizi sağlar."Malcolm X

Unutma, hakettiği kadardır bir insana verilen değer. Ve aslında herkes, kendi değerini kendisi belirler...

Aynı yolu berber yürüdüğümüzü sandığımız insanlar,aslında bize sadece gidecekleri yere kadar eşlik ediyor. .

''Aklım mı? O yüzsüz bir misafir hep sende kalıyor.. ''

Hayatımda ilk kez birisi bana ''kendine çok dikkat et'' dedi.. heralde anlamış Onun kalbini taşıdıgımı..

" Ben bir şair olsaydım eğer , cümle cümle vururdum seni.Her noktasında dururdu kalbin !.. Ben bir şair olsaydım eğer , öyle bir şiir yazardım ki sana sevgili ; Harflerine asardın kendini ...!

Adamı deli eden her kadına karşılık, deliyi adam eden bir kadın vardır.

Dışarıdan nasıl göründüğümün önemi yok.
İçeriden görebilenler yetiyor bana
Beni dışardan yargılayanlara söyleyecek sözüm de yok.
Zaten dışarda kalmaları yeter onlara​

Sihirli bir elektirik süpürgesi olsada, bütün sıkıntılarımı çektirip uzay boşluğuna yollasam . . .

Geri