Günün sözü!!

Benim alkolik olacağım küçükten belliydi ilkokulda BİR-A sınıfındaydım :)

Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyosun dedi, öleceğini bile bile yaşadığını unutmuştu o an...Bozmadım

Playboy olmaya çalışırken kızların playstation u olanlar sizler sadece KOMİKSİNİZ !

Sizin hiç, varlığı yokluğunuz olan bir aşkınız oldu mu? Ve içinde "kal" saklayan bir "git"iniz? benim oldu...

Erkeklerin kalbine giden yol midesinden geçseydi odalarında Adriana Lima posteri yerine Emine Beder'in posteri olurdu.

Ah be dünya ! Sen dönüyorsun onu anladık da bu insanlar senden daha hızlı dönüyor hemde ortada hiçbir yörünge yokken..

“Akıl, aşk ve can. Bu üçü üçgendir. Her derde çare her yaraya merhemdir… (Mevlana)“

Kalbinin Derinliklerindeki İhtiyacı İyi Hesaplamalı,
Ve Her Zaman [ Bütün ] Parçalardan Daha Büyük Olmalı,
İşi Bitince Seni Bir Tarafa Atmamalı ...

Bütün Hαyαtı boyuncα, Oyuncαk Ayı'yα sαrıLıp uyuyαn bir kızı, büyüdüğünde sevgili seçimi yüzünden eleştiremezsin .

Maçlarda çekirdek satan adam gibisin.. Onun maçla seninde aşkla alakan yok
:sigara:

ne garip şey öLmek
öptüğüm kızLar geLiyor akLıma
bir açıkLaması vardır eLbet
giderken darağacına

Bazen facebook profillerine bakıyorum da insanların ne çok kardeşleri var.Babaları görevini gerçekten iyi yapmış.
Luke Skywalker
:sigara:

Bir insanı neden sevdiğiniz sorusuna cevap bulamıyorsanız, Onu gerçekten seviyorsunuzdur..
Paul Auster

Hayata Değer Bir Yaşam, ''Sevmeye Değer Bir Aşk'',
Dostluğa Değer Bir Arkadaşlıktan Asla Vazgeçme..!!

Hattınızda hiç kontörünüz bulunmamaktadır diyen o kadına sesleniyorum, sende hiç vicdan yok mu alıştıra alıştıra söylesene

Sevgi teleskoptan bakar, kıskançlık ise mikroskoptan .

Unutma; Her beyaz gülün siyah bir gölgesi vardır.

Geri